Isteze.
Aj u lekara.
Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.student. napísal: ↑04 Dec 2019, 06:45 Aj ja s tým mám problém, som mladý a velmi rýchlo sa vzruším, preto nechodím na nuda pláž ani do sauny. Na druhú stranu Boh ma takto stvoril a stvoril tak aj prvých ludí a vobec to nevnímal ako nemorálne. Keby sme sa od malička videli nahých vôbec by nás to nevzrušovalo, bolo by to bežné.
Pojem veřejnost je ošidný. Na veřejnosti v naši kultuře obnažování není dovoleno. Ostatní místa nahačů jsou vždy jen na určeném místě.student. napísal: ↑04 Dec 2019, 06:45 Aj ja s tým mám problém, som mladý a velmi rýchlo sa vzruším, preto nechodím na nuda pláž ani do sauny. Na druhú stranu Boh ma takto stvoril a stvoril tak aj prvých ludí a vobec to nevnímal ako nemorálne. Keby sme sa od malička videli nahých vôbec by nás to nevzrušovalo, bolo by to bežné.
Mala by byť ale neni.Hosť napísal: ↑04 Dec 2019, 15:56Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.
Ty chodievas nahy niekde?student. napísal: ↑04 Dec 2019, 16:37Mala by byť ale neni.Hosť napísal: ↑04 Dec 2019, 15:56Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.
Všetci vidíme že v krajinách kde je teplo tak domorodé kmene žili úplne nahatí, ženy aj muži. Až prišli kresťania a tí im ukázali svojho boha a ten ženám káže aby sa obliekali, schovávali, a hanbili sa za nahotu a mali pocit viny. Nič dobré na tento svet kresťanstvo neprinieslo.
Nie nechodievam. Hanbím sa za svoju nahotu. Aj ked vlastne všetci sme tam rovnaký plus mínus. Kto to vymyslel túto hru na obliekanie, zakrývanie, pocit viny, hanbu, strach. Kto to vymyslel????? že sa máme skrývať.Hosť napísal: ↑04 Dec 2019, 16:56Ty chodievas nahy niekde?
No ak pominiem ze je dost zima chodit nahy, tak zostane otazka sexuality. Nikto nie je zvedavy na nahych muzov, to je jedno, ale za nahou zenou sa ideme potrhat. Preto by bolo dobre vypocut si sj zensky pohlad na vec, Lyda?Hosť napísal: ↑04 Dec 2019, 17:27Děda mráz
Pěkná ukázka jednoduchého až primitivního myšlení. Odvozovat z názoru na nahotu to, že křesťanství nic dobrého na svět nepřineslo, je skutečně primitivní. Dobrý kandidát pro volbu určitých politických stranVšetci vidíme že v krajinách kde je teplo tak domorodé kmene žili úplne nahatí, ženy aj muži. Až prišli kresťania a tí im ukázali svojho boha a ten ženám káže aby sa obliekali, schovávali, a hanbili sa za nahotu a mali pocit viny. Nič dobré na tento svet kresťanstvo neprinieslo.
Všetko vymyslel človek aj ty si niečo vymýšlaš aj ja, aj naši predkovia si niečo vymysleli a niečo len opakujú, zase len vymyslené. Pravda je relatívna.student. napísal: ↑04 Dec 2019, 17:18Kto to vymyslel?????
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných