Klam ateistů – nic stvořilo všechno
-
- Dátum registrácie: 24 Sep 2016, 21:26
- Kontaktovať používateľa:
Re: Klam ateistů – nic stvořilo všechno
Tisíc let a mnohokrát se loučit se svými blízkými, vidět umírat své praprapra...?
Jenom dva roky a nebýt u toho, jak vyrůstá Tvůj syn, nechat milovanou manželku samotnou...?
Tož to raději - upřímně - bez takové ošemetné volby... . Ale co my víme?
J.A.Komenský říká, že tak jak je život v těle matky přípravou pro život vezdejší, tak je život vezdejší přípravou pro život budoucí.
A protože o vezdejším životě nemá dítě v těle matky ani nejmenší tušení, tak... možná https://m.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4
Jenom dva roky a nebýt u toho, jak vyrůstá Tvůj syn, nechat milovanou manželku samotnou...?
J.A.Komenský říká, že tak jak je život v těle matky přípravou pro život vezdejší, tak je život vezdejší přípravou pro život budoucí.
A protože o vezdejším životě nemá dítě v těle matky ani nejmenší tušení, tak... možná https://m.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4
Nejako som nepochopil ktory z tych dvoch mnou uvedenych variant z myslienkoveho cvicenia je ti blizsi.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 06:14 Tisíc let a mnohokrát se loučit se svými blízkými, vidět umírat své praprapra...?
-
Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
-
Opět buď... , anebo..., logu? Můj svět není binární. Tvůj ano? Neodmítám myšlenkové hry, neznám odpověď před sebou a šel jsem se svým pohledem ven, který však nezapadá do Tebou nastavených mantinelů... .log napísal: ↑27 Feb 2020, 14:29Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
Neviem co znamena binarny svet, takze Ti neodpoviem. Dolezite je ze sme zvazili tieto veci.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 16:30Opět buď... , anebo..., logu? Můj svět není binární. Tvůj ano? Neodmítám myšlenkové hry, neznám odpověď před sebou a šel jsem se svým pohledem ven, který však nezapadá do Tebou nastavených mantinelů... .log napísal: ↑27 Feb 2020, 14:29Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
-
A ja zase neviem, čo si teraz napísal, pretože vôbec nerozumiem slovenčine. Dúfam, že zváženie týchto vecí nebolo dôležité.

log napísal: ↑27 Feb 2020, 18:36Neviem co znamena binarny svet, takze Ti neodpoviem. Dolezite je ze sme zvazili tieto veci.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 16:30Opět buď... , anebo..., logu? Můj svět není binární. Tvůj ano? Neodmítám myšlenkové hry, neznám odpověď před sebou a šel jsem se svým pohledem ven, který však nezapadá do Tebou nastavených mantinelů... .log napísal: ↑27 Feb 2020, 14:29Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.Jiří Kupka napísal: ↑27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
Logu co děláš ve školství, že neznáš pojem binární?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný