Bůh nám zanechal skrze Písmo a proroky množství "počtů" k našemu pochopení, které vedou směrem k němu jako autorovi těchto počtů a tím i ke spasení. Koho počty v Písmu nezajímají pohrdá samotným Bohem a jeho sdělením a měl by se stydět.ambassador napísal: ↑09 Mar 2020, 06:28 Stále mě zajímá co ofic. učí církev ke které patřím. Bylo by to smutné hlásit se k adventistům a nezajímat se o to co se učíme.
Právě ten zájem dává prostor pro diskuzi.
Kdo se více soustředí na počty než na Hospodinovi Činy v dějinách, ten si vybírá to co mu pasuje do myšlenkového scénáře.
Málo kdy připouští svůj omyl, že to může být jinak a pohrdne předem a rychle vším co nechce akceptovat. Jakoby důvěra v Hospodinově účasti v dějinách záležela více na počtech než na záměru Božích Činů. Počty jsou sice zajímavé, žel nejsou cílem. Měli by vést k Cíli a to je k Bohu.
Pomôcka ku štúdiu knihy Daniel - najčastejšie námietky
Re: Pomôcka ku štúdiu knihy Daniel - najčastejšie námietky
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář. Každému to není dáno. Kdo to nechápe obrátí ten můj komentář i když před tím tvrdil, že ho nezajímá to co učí naše církev.
...Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář.ambassador napísal: ↑09 Mar 2020, 18:40 Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář. Každému to není dáno. Kdo to nechápe obrátí ten můj komentář i když před tím tvrdil, že ho nezajímá to co učí naše církev.
No to máš naprostou pravdu, protože naprostá většina Tvých komentářů se pochopit vůbec nedá

-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Proč to čteš? Když nerozumíš, tak se k tomu nevyjadřuj. Většina moudrých lidí se nevyjadřuje k tomu, čemu nerozumí. Nebo se zeptají, jak to dotyčný myslel. Ti ostatní podsouvají jen své domněnky a tím rozšiřují hádky.
Pridávam tiež grafickú pomôcku k štúdiu prorockej knihy Daniel a Zjavenie: https://www.dropbox.com/s/ew8kld1t7k989 ... 6.jpg?dl=0
Ostatné nejasnosti pozri knihu "Túžba zeme" J. Doukhan
Ten planik je nieco ako "doktorat z adventizmu".ja007 napísal: ↑11 Mar 2020, 20:38 Pridávam tiež grafickú pomôcku k štúdiu prorockej knihy Daniel a Zjavenie: https://www.dropbox.com/s/ew8kld1t7k989 ... 6.jpg?dl=0
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný