log napísal: ↑29 Mar 2020, 11:28
Lída Rohalová napísal: ↑29 Mar 2020, 11:13
Aha, tak pokud se neumíš omluvit (ač sám splňuješ atributy trollingu - rozbíjel jsi témata, posílal např. Ambassadora do pekla atd, atd. - ), tak už to o něčem vypovídá.
Omluva vyjadřuje velikost člověka, snaha uchovat své ego jeho malost.
Čiň, jak myslíš.
To je omyl, ja som ho nikam neposielal, iba som konstatoval, ze tam skonci, ale ako vies, ja o tom predsa nerozhodujem. Ale ze tam skonci, mas pravdu, mi bolo jasne uz pred rokom ked som o nom napisal:
log napísal: ↑27 Okt 2018, 15:10
Krutis sa ako had v raji. Asi Ta vedie rovnaky Duch. Ani na jednu priamu otazku nedokazes priamo odpovedat. Podobne to robil svojho casu aj Karol, velmajster vytacok. Bol by na Teba hrdy. V pekle budete mat miesta vedla seba.
Myslim, ze mozeme veci pomenovat tak, ako ich vidime. Ja sa na nikoho nehnevam, ked prehlasi o mne, ze skoncim v pekle. Kazdy ma pravo na nazor.
Jsem ráda, že sis to sám našel, výborná spolupráce.
Kdo má o to zájem, tak by třeba mohl založit vlákno "Trolling na Ačostymce". Materiálu by se našla spousta. O cílených trollech jsem si už dávno udělala názor. Ale to je jedno, není to podstatné.
Vlákno o jistotě spasení je zajímavé, jen škoda, že si ho sám zabíjíš svými výpady proti druhým.
Já si i myslím, že pro křesťany je toto téma potřebné. Hledání neupírám ani Tobě, proto reaguji, neboť jsem na Tebe již v řadě případů nereagovala. Pokud s Tebou komunikuji, tak primárně pro Tebe, ale i pro druhé, kteří se do debaty nezapojují a kteří si řeší to, co jsem si řešila já.