A ty skade vieš, kto všetko to číta? Snáď si nemyslíš, že to čítajú len príhlásení. Ak si si vedomý toho, že to čitajú aj neprihlásení a ani nemôžeš vedieť, kto všetko to číta a kto všetko tomu rozumie, nemôžeš vedieť, komu tú pravdu zjaví v srdci Boh, tak za tvojím vyjadrením – teda, že ľudia tu na fore už počuli mojú zvesť evanjelia ( čo nie je moje evanjelium, ale Kristove), je potom niečo iné. Potom ťa svrbia uši to počúvať.Tomáš Plechatýý napísal: ↑15 Apr 2020, 23:06 Ne Viktore já jsem nezapomněl.
1) Lidé zde již slyšeli/četli někdy slovo Boží/Bibli.
2) Lidé zde již slyšeli i tvou zvěst evangelia.
Aj keby niekto prečítal aj sto krát celú Bibliu, tak čo je na tom. Je to snáď tomu človeku na škodu? Aj keby niekto počul aj tisíc krát evanjelium Ježiša Krista, tak čo je na tom? Je to snáď tomu človeku na škodu?
Duch má zavanul sem, tak píšem sem. Ak uzná odíjsť, tak odídem.Tomáš Plechatýý píše: Takže od té doby už to je od tebe mrhání.
Buď házíš perly sviním a neposloucháš Ježíšovu výzvu ať nezůstáváš tam kde tě nepřijímají, nebo si o sobě snad myslíš, že jsi víc než Bůh, že zrovna ty dokážeš změnit naše předurčení směrem k naší záchraně, nebo naší vůli (ve kterou nevěříš) svým opakovaným zvěstováním?
Ja píše v duchu Písma.To, čo píšem mám podložené Písmom a nemám to zo seba. Ja nedokážem nič zmeniť, no to živé Slovo Božie, má tú moc zmeniť - znovuzrodiť človeka z Boha. A to Slovo Božie je zapísané v Písme a má sa rozosievať všade naokolo. Komu Boh otvorí srdce, aby rozumel, tomu otvorí. Komu nechá zatvrdené, tomu nechá zatvrdené. Ja o tom nerozhodujem a ani nikoho nenútim tomu veriť. Hovorím totiž o zvrchovanom Bohu, ktorý jediný dáva život a zmilováva sa nad tým, nad kým sa zmilováva. Komu Boh dá uši srdca tomu dá a ten bude rozumieť.
To bolo nedopatrením a nie úmysel. Ospravedňujem sa. Už som to opravil. Nestáva sa mi to často. Môžeš si to opraviť aj vo svojom príspevku. Ešte raz, nebol to úmysel. Prečo by som to robil?Tomáš Plechatýý píše: A ještě jsi úmyslně vytrhl můj příspěvek a slepil ho s vytrženým příspěvkem od Lídy - určitě velice čestné podsouvat mi v citaci něco, co jsem neřekl.