Adventistická tradice.

Diskusia o cirkevnej organizácii.
ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Re: Adventistická tradice.

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Rastislav napísal: 25 Apr 2020, 10:03
ambassador napísal: 25 Apr 2020, 09:36K tomu je potřeba vracet se k základu myšlenky.
Pre mňa zostáva záhadou ako sa chceš dostať naspät k tomu základu.

Křesťanství bez Krista je jen nějaká teorie.
Vrátit se znamená zacílit se na Krista v tom co žil a učil.
Nechat se formovat Jeho životem, Jeho milosti a odpuštěním.

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

Jasné chápem. Že mi to hneď nenapadlo.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Prečo tu prispievajú najmä neadventisti? Či zamestnanci cirkvi nemajú čo povedať? A ostatní členovia? Už ste vypátrali kto je za týmito stránkami?

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Hosť napísal: 25 Apr 2020, 20:01 Prečo tu prispievajú najmä neadventisti? Či zamestnanci cirkvi nemajú čo povedať? A ostatní členovia? Už ste vypátrali kto je za týmito stránkami?
Zamestnanci nemaju v popise prace diskutovat na forach a nie su za to plateni. Predavacky tiez nechodia po pracovnej dobe na trh predavat nieco vo volnom case. Ze ini clenovia sa nezapajaju je dane jednak tym, ze vela tem bolo zo vsetkych stran opakovane a opakovane prebratych, jednak preto ze nemaju utvorene odpovede ci nazory k otvorenym temam. Admin je iste nejaky jezuita a sleduje zase svoje ciele.

Hoci som myslel ze sa toto forum vycerpa, nestalo sa tak kvoli novym a novym uzivatelom z inych cirkvi ci s inymi teologiami a konfrontuju nas s relativne presvedcivymi myslienkami o ktorych existencii som nemal ani potuchy.

Neregistrovaný

Prečo tu prispievajú najmä neadventisti? Či zamestnanci cirkvi nemajú čo povedať? A ostatní členovia? Už ste vypátrali kto je za týmito stránkami?
Neřekl bych, že přispívají nejvíc neadventisté, ale asi ano. Pro zaměstnance církve je to nebezpečné-co kdyby se dozvěděli něco, co znejistí jejich víru v správnost nauk asd ? Pak je to hodně na svědomí, zda nadále zůstanou zaměstnanci. Desmond Ford kdysi uveřejnil svoji studii a tisíce lidí odešlo, někteří ale zůstali. Nechtěli ohrozit svoje rodiny, živobytí, je to morální otázka.
Někteří kazatelé ale web sledují, někteří ale nechtějí nic měnit, mám s tím zkušenost.
Kdo je za stránkami? Asi někdo, kdo měl pochybnosti a jak je vidět, není sám.

Neregistrovaný

log napísal: 25 Apr 2020, 22:01
Hosť napísal: 25 Apr 2020, 20:01 Prečo tu prispievajú najmä neadventisti? Či zamestnanci cirkvi nemajú čo povedať? A ostatní členovia? Už ste vypátrali kto je za týmito stránkami?
Zamestnanci nemaju v popise prace diskutovat na forach a nie su za to plateni. Predavacky tiez nechodia po pracovnej dobe na trh predavat nieco vo volnom case. Ze ini clenovia sa nezapajaju je dane jednak tym, ze vela tem bolo zo vsetkych stran opakovane a opakovane prebratych, jednak preto ze nemaju utvorene odpovede ci nazory k otvorenym temam. Admin je iste nejaky jezuita a sleduje zase svoje ciele.

Hoci som myslel ze sa toto forum vycerpa, nestalo sa tak kvoli novym a novym uzivatelom z inych cirkvi ci s inymi teologiami a konfrontuju nas s relativne presvedcivymi myslienkami o ktorych existencii som nemal ani potuchy.
Ty si tu v úlohe advokáta? Ja som nechcel odpoveď od teba.

studnet

Neprečítaný príspevok od používateľa studnet »

Teraz ked je korona tak sa zvýšila čitanosť fóra. Niekedy podvečer je tu aj 150 ludí.

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

studnet napísal: 26 Apr 2020, 15:12 Teraz ked je korona tak sa zvýšila čitanosť fóra. Niekedy podvečer je tu aj 150 ludí.
A někdy 700 :)

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Myslela jsem též, že to bude časem upadat, ale chodí se sem inspirovat i někteří apologeté.
Je tu takový mix světonázorů, že to začíná být zajímavé.
Je zajímavé, kam zavál čas odpadlíky a jak nyní smýšlejí (nejen) nad adventistickou tradicí.
Bylo by zajímavé udělat setkání, třeba v Brně na prostředku cesty a naživo poklábosit.
Tož ale až nebude tolik korony a budou otevřené restaurace, po suchu sedět nebudu :)

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

Lída Rohalová napísal: 26 Apr 2020, 15:21
studnet napísal: 26 Apr 2020, 15:12 Teraz ked je korona tak sa zvýšila čitanosť fóra. Niekedy podvečer je tu aj 150 ludí.
A někdy 700 :)
Veškeré počty nad 30 osob jsou vymýšlené a 100% nahozené adminem, to jsem si všiml už několikrát kdy bylo přítomno třeba jen 25 osob a za půl hodiny najednou přes 700 nebo dokonce 800, to jsou úplné nesmysly a vždycky se tomu směji, vzhledem k tomu, že tady diskutuje max. 10 lidí vč. hostů. Leda, že by se ty stránky pokoušel nějaký "hekr" přetížit :) .

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný