Voda zaznamenává emoce a informace

Diskusia o všetkom ostatnom.
log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Re: Voda zaznamenává emoce a informace

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Rastislav napísal: 26 Apr 2020, 13:51 Dokonca aj ja som z podstatnej hmotnosti obyčajná voda.
Myslim ze si sa velmi dobre priblizil podstate cloveka, svojim sposobom sme my, organizmy, istym docasnym "skupenstvom vody". V nej su strukturovanym sposobom rozmiestnene dalsie chemicke prvky a to cele je zrejme schopne nielen uchovavat informacie ale aj vytvorit vedomie.

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

Vedomie a podvedomie tu sú pre mňa obrovské témy. Na prvý pohlad niekto mávne rukou ale ja tam tuším niečo hlbšie.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Hoši(Rastislav,Tomáš) mám pro vás radostnou zprávu-můžete si koupit láhev, která uchovává informace ve vodě:
https://www.pijmevodu.cz/produkt/i9-lahev-duhova-cakra/

Jen za 1250,-Kč, kupujte, nebudou. :D

Rastislav

Voda je na tomto svete všetko, bez vody nemôže existovať nič. Voda je aj v biblii použitá aj ako smrť - potopa aj ako zrodenie duchovneho zivota - krst. Voda je neskrotný živel ale poslúži aj na umytie rúk pred koronou a odnesie naše splašky preč. Pozeram sa okolo seba a hladám čo by bolo bez vody nič. Voda je magická ako vodopád, príjemná ako kúpel v skleníku, chutná ako káva s džusom po ranajkách. Vodu milujem. Je nositelom zivota a ja verím že aj informácii. verím tomu

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Rastislav napísal: 05 Máj 2020, 07:31 Voda je na tomto svete všetko, bez vody nemôže existovať nič. Voda je aj v biblii použitá aj ako smrť - potopa aj ako zrodenie duchovneho zivota - krst. Voda je neskrotný živel ale poslúži aj na umytie rúk pred koronou a odnesie naše splašky preč. Pozeram sa okolo seba a hladám čo by bolo bez vody nič. Voda je magická ako vodopád, príjemná ako kúpel v skleníku, chutná ako káva s džusom po ranajkách. Vodu milujem. Je nositelom zivota a ja verím že aj informácii. verím tomu
Jaké informace nese?

Rastislav

Neviem to presne. Možno to budú nejaké emócie pretože sú evolučne staršie ako rozumové správanie. Niečo čo sa nedá zachytiť bežnými zmyslami ako zvuk alebo zrak. Neviem

Obrázok

Rastislav

Zvieratá citia či sa ich nebojíš alebo máš strach, možno to bude podobný princíp.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Většinou vnímáme a chápeme, že informace je na něčem nebo v něčem a nějak uložena - zapsána. Znamená to, že za určitých podmínek by se dala číst, chápat, rozluštit nebo použít.
Informace se sama neuloží, nezapíše, nesestaví.
Existují dva rozdílné typy informaci.
Jeden typ nese stopy "vkladatele".
Na druhém typu se podepisuje čas. Tento typ je silně variabilní a nestálý.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Rastislav, Tomas, Ambassador, piste radsej anonymne, inak vam hrozi ze si po vas pridu z nejakeho ustavu. Nie kazdy ma pochopenie pre take scifi a ked si vas tu niekto vsimne, neviem, neviem. Bud to bude ustav pre udelovanie Nobelovych cien alebo ustav.dusevneho zdravia.

Rastislav

To by v tom ústave boli aj veriaci zdravotníci ktorí sa modlia pri zákroku. Niekdy sa podarí a niekedy pacient zomrie, nič nie je 100%.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní