Keď máš bláznivé nápady ale reálne výsledky tak sa to toleruje. Hošie sú prípady keď blázniš a vo výsledku doručíš len teplý vzduch.Rastislav napísal: ↑06 Máj 2020, 10:01 To by v tom ústave boli aj veriaci zdravotníci ktorí sa modlia pri zákroku. Niekdy sa podarí a niekedy pacient zomrie, nič nie je 100%.
Voda zaznamenává emoce a informace
Re: Voda zaznamenává emoce a informace
Tento jedinec učí ve školství a přitom se posměšně vyjadřuje o člověku a zřejmě neví nebo přehlíží záměrně informace.log napísal: ↑06 Máj 2020, 07:34 Rastislav, Tomas, Ambassador, piste radsej anonymne, inak vam hrozi ze si po vas pridu z nejakeho ustavu. Nie kazdy ma pochopenie pre take scifi a ked si vas tu niekto vsimne, neviem, neviem. Bud to bude ustav pre udelovanie Nobelovych cien alebo ustav.dusevneho zdravia.
Učí tedy informuje a tady zesměšňuje, jak to jen vypadá v jeho třídě?
Quo vadis školství ........?
Vařená rýže není živá rostlina se smysly.Karel napísal: ↑22 Apr 2020, 22:44Rostliny mají podobné smysly jako zvířata. To je vědecky podloženo. To ten pokus dopředu podrývá, protože při jakémkoli výsledku nevíte jestli k němu přispěla voda nebo rostliny.Tomáš Plechatýý napísal: ↑19 Apr 2020, 11:16 Podobné pokusy prováděli také botanikové s rostlinami napojenými na detektory lži, které ukazovaly jejich reakce na lidské emoce i myšlenky a dospěly k převratným závěrům.
Takže já si tento pokus doma zkusím. Až pak si budu dělat další názor na dané téma.
Co by vlastně znamenalo, kdyby se prokázalo, že voda emoce a informace zaznamenává?
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Voda byla prvním zrcadlem v životě člověka v němž uviděl svou tvář. Pro člověka to byla zvláštní informace.
-
Lidem se stává, že se věnují jenom výtvoru než tomu kdo to vytvořil. Voda nevznikla náhodou. Pro svou existenci je její poměrové složení vodíku a kyslíku pevně dané. Přesto můžeme tuto vazbu narušit-rozbít. "Narušení" této vazby není náhodné.
Obdivujeme vodu, ale ten kdo tu vodu "zřídil" není pro některé lidi již hoden obdivu.
Obdivujeme vodu, ale ten kdo tu vodu "zřídil" není pro některé lidi již hoden obdivu.
Mám na stole fľašku Portského vina, velmi mi chutná, je silné a sladké ke tam silueta zakladateľa spoločnosti ktorá to vyrába. Zakladateľ je už 50 rokov mŕtvy a z firmy kde ľudia dorábajú toto vysoko kvalitné víno už zamestnancov zakladatel zaujima len okrajovo. Zaplatil som za flašku 36 € a očakavam kvalitu. Ta prišla. Ľudí zaujima kvalita výrobku nikoho nezaujima jeho stvoritel. Ked použivaš i phone myslíš ma to ako ho Steve Jobs vymyslel ? Nie, Jobs je davno mŕtvy a na rozprávku a stvoriteľovi zabudni.. To ci ju niekdo stvoril a za akych okolnosti ti môže byt putna. Nauč sa s telefonom - vodou narábať, používať a využiť vsetky možnosti ktore doňho stvoritel vložil.
Chváliť stvoriteľa a použivat i phone len ako budík do práce no to by sa Jobs v hrobe obracal.
Chváliť stvoriteľa a použivat i phone len ako budík do práce no to by sa Jobs v hrobe obracal.
Třeba rozložit vodu na kyslík a vodík a ten nechat vybuchnout.Nauč sa s .. - vodou narábať, používať a využiť vsetky možnosti ktore doňho stvoritel vložil.
Ale že by do vody vložil to, že si voda pamatuje věci? To asi ne, k tomu nás nevede Stvořitel vody, ale někdo jiný.
-
Chodíš kolem horké kaše.Rastislav napísal: ↑07 Máj 2020, 16:39 Mám na stole fľašku Portského vina, velmi mi chutná, je silné a sladké ke tam silueta zakladateľa spoločnosti ktorá to vyrába. Zakladateľ je už 50 rokov mŕtvy a z firmy kde ľudia dorábajú toto vysoko kvalitné víno už zamestnancov zakladatel zaujima len okrajovo. Zaplatil som za flašku 36 € a očakavam kvalitu. Ta prišla. Ľudí zaujima kvalita výrobku nikoho nezaujima jeho stvoritel. Ked použivaš i phone myslíš ma to ako ho Steve Jobs vymyslel ? Nie, Jobs je davno mŕtvy a na rozprávku a stvoriteľovi zabudni.. To ci ju niekdo stvoril a za akych okolnosti ti môže byt putna. Nauč sa s telefonom - vodou narábať, používať a využiť vsetky možnosti ktore doňho stvoritel vložil.
Někdo z lidí snad vytvořil, stvořil vodu?
Je rozdíl pracovat a různě laborovat s tím co tu již existuje.
My lidé netvoříme "nové" bez použití toho, co tu již je.
Psal jsem o Tvůrci prvotních věcí živých i neživých.
No Hoste kápl jsi na to, nikde v bibli jsem nečetl, že by v ní Bůh říkal, že vložil do vody to, že si voda pamatuje věci.Hosť napísal: ↑07 Máj 2020, 16:46Třeba rozložit vodu na kyslík a vodík a ten nechat vybuchnout.Nauč sa s .. - vodou narábať, používať a využiť vsetky možnosti ktore doňho stvoritel vložil.
Ale že by do vody vložil to, že si voda pamatuje věci? To asi ne, k tomu nás nevede Stvořitel vody, ale někdo jiný.
Asi nás k tomu tedy přímo vede někdo jiný - třeba vědec, který to zkoumá. Ale kdo k tomu vedl jeho, že?
A jsme u obecné otázky:
1) Je důležité zjistit, kdo vnukává lidem myšlenky, nápady a vynálezy?
2) Jak a podle čeho to zjišťovat? (už to vidím, jak někdo řekne, že podle bible).
(odbočka )
Na TS Sázava nám zkusili ve stručnosti přiblížit na čem se neshodli současní reformátoři Luther a Kalvín.
Luther navrhoval z praxe katolické církve - z bohoslužby odstranit ty projevy, které byly proti bibli.
Kalvín navrhoval odstranit všechno co nebylo výslovně v bibli.
Typicky Luther by odstranil odpustky a liturgii v Latině, ale proti varhanům asi nic konkrétního neměl.
Kalvín by nechal odstranit i varhany, protože nikde v bibli se při bohoslužbě nepoužívaly.
Tak a zpátky k vodě a k tomu, kdo nás vede k tomu, že si voda uchovává informaci?
Někdo by řekl, že Bůh.
Někdo by řekl, že Satan.
Pro mne je zajímavější se ptát, zda ten jev opravdu existuje a není to jen podvod (taky obsahuje vodu

Jestliže ta vlastnost v našem vesmíru existuje pak to pro mne je v pořádku a k tomu to prozkoumat bych řekl vede lidi samotný stvořitel.
Ten kdo by řekl, že to je Satan, nebo nějak jinak by dával najevo, že je to vlastně morálně závadné a zcestné se tímto bádáním zabývat (protože za tím třeba stojí okultní síly, odporuje to bibli, bible to nepotvrzuje, nebo to je opovážlivost a snaha se vyrovnat Bohu), tak bych se zeptal zda ten člověk nemá problém třeba s elektřinou a jejím zkoumáním a využíváním nebo třeba s radiací, zkoumáním genomu atd.
Kdysi byli i lidé, kteří bádali v astronomii, fyzice, chemii nebo biologii pokládáni zbožnými konzervativci za podvratné a nebezpečné, ale dnes jejich poznání využíváme a řekl bych že s vděkem. (A ano vím, že vynález lze i zneužít, stejně jako lze zneužít nůž, oheň, pistole atd.)
Takže Paměť vody pro mne spadá do stejné kategorie jako čakry (energetické dráhy v lidském tělě), nebo aura (energetické pole okolo člověka).
Zajímá mne jestli to existuje a když jo tak, jak to funguje. Nepovažuji to hned za ďáblovinu, protože na to přišli na východě nebo v číně nebo dokonce až v moderní době a v bibli o tom nemluvili.
Nevšiml jsem si, že by tu někde stál další zakázaný strom poznání dobrého a zlého.
Přísloví 25, 2 Sláva Boží je věc ukrýt, sláva králů je věc prozkoumat.
A my jsme přeci královské kněžstvo.
Tak vzhůru do zkoumání.
1. Tesalonickým 5, 21
Všecko zkoumejte, dobrého se držte,
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných