Katolická církev
Re: Katolická církev
Jedna mensia epidemia Corony a niektore body katolickej vierouky padli ako postrelene vrabce. Najprv zakazali pouzivat svatenu vodu. Predstavte si, voda, ktora mala byt svatena sa ukazala byt nie svatena, ale kontaminovana a nebezpecna. To je len slaby odvar proti tomu, ze zakazali aj chlieb a vino, o ktorych po storocia tvrdili, ze su skutocnym telom a krvou Krista. Priznali, ze mozu byt plne smrtelnych virusov. Teda Kristovo telo a jeho krv su pre nich teraz moznym semeniskom nakazy. Neviem, ci sa mame smiat alebo plakat. Myslim ze ked nabuduce niekomu zhori barak, zakazu aj betlehemske svetlo.
Samozrejme smutnu ranu dostali vsetci veriaci, pretoze si naplno uvedomili, ze v skutocnosti nemozu verit tomu, ze ich Boh pred virusom ochrani. Veriaci neklesajte preto na duchu, zivot ma po tomto precitnuti rovnaku hodnotu ako predtym, len ste sa vratili naspat na zem k bratom ateistom.
Samozrejme smutnu ranu dostali vsetci veriaci, pretoze si naplno uvedomili, ze v skutocnosti nemozu verit tomu, ze ich Boh pred virusom ochrani. Veriaci neklesajte preto na duchu, zivot ma po tomto precitnuti rovnaku hodnotu ako predtym, len ste sa vratili naspat na zem k bratom ateistom.
Je to skôr symbolické, Vatikán už stratil svoju moc, zem pod Rímom sa otriasa a to doslova, prebiehajú čistky v podzemí Vatikánu.log napísal: ↑14 Máj 2020, 18:20 Jedna mensia epidemia Corony a niektore body katolickej vierouky padli ako postrelene vrabce. Najprv zakazali pouzivat svatenu vodu. Predstavte si, voda, ktora mala byt svatena sa ukazala byt nie svatena, ale kontaminovana a nebezpecna. To je len slaby odvar proti tomu, ze zakazali aj chlieb a vino, o ktorych po storocia tvrdili, ze su skutocnym telom a krvou Krista. Priznali, ze mozu byt plne smrtelnych virusov. Teda Kristovo telo a jeho krv su pre nich teraz moznym semeniskom nakazy. Neviem, ci sa mame smiat alebo plakat. Myslim ze ked nabuduce niekomu zhori barak, zakazu aj betlehemske svetlo.
Samozrejme ranu dostali vsetci veriaci, pretoze si naplno uvedomili, ze v skutocnosti nemozu verit tomu, ze ich Boh pred virusom ochrani. Veriaci neklesajte preto na duchu, zivot ma po tomto precitnuti rovnaku hodnotu ako predtym, len ste sa vratili naspat na zem k bratom ateistom.
https://youtu.be/kGj_fVeBGf4
Nebud smiesny, eucharistia teda spritomnene Telo Jezisa Krista preto v tychto dnoch zakazali lebo ked knaz podava veriacemu eucharistiu do ust je tam riziko nakazy a kontaminacie ale nie z eucharistie ale z ust veriaceho cloveka. Bakterie a virusy sa mozu zachytit na ruke knaza a ked on rozdava eucharistiu dalsim 100 ludom v rade tak mame nakazu ako svet na svete. To iste so svetenou vodou, nie voda samotna je pramenom nakazy ale ked si do nej bude 100 a viac ludi macat prsty jeden po druhom tiez sa tam mozu zdrziavat bakterie. Preto su tieto opatrenia v sucasnej situacii opodstatnene a tvoj nazor je mimo a vypoveda o tom ze potrebujes utocit na RKC tak sa chytas kazdej hluposti len aby si nieco povedal.
Cakal som ze niekto pride s nejakym narativom aby tu situaciu skusil zachranit. A vies co, naozaj si aj myslim, ze niekomu bude to, co si povedal, stacit. Pretoze tuzba verit je obrovska. No niekto iny sa mozno zamysli, otvori oci a povie: Cisar je nahy !Hosť napísal: ↑14 Máj 2020, 18:48 Nebud smiesny, eucharistia teda spritomnene Telo Jezisa Krista preto v tychto dnoch zakazali lebo ked knaz podava veriacemu eucharistiu do ust je tam riziko nakazy a kontaminacie ale nie z eucharistie ale z ust veriaceho cloveka. Bakterie a virusy sa mozu zachytit na ruke knaza a ked on rozdava eucharistiu dalsim 100 ludom v rade tak mame nakazu ako svet na svete. To iste so svetenou vodou, nie voda samotna je pramenom nakazy ale ked si do nej bude 100 a viac ludi macat prsty jeden po druhom tiez sa tam mozu zdrziavat bakterie.
Vies, ak by ta voda bola naozaj svatena, mohli by si v nej katolici umyvat aj zadnice a nemohla by sa kontaminovat. O spritomnenom tele sa radsej nebudem vyjadrovat, aby sme niekoho nepohorsili. Ty myslis, ze Boh by dopustil aby si knaz otieral rukavy o jeho spritomnene telo a zanechal na jeho povrchu povlak virusov ? Lebo presne to sa v realite stane. Vatikan to vie, preto tie zakazy. Radsej sa podrobia mensej blamazi, to jest zverejneniu zakazov, ako velkemu skandalu, ak by sa niekto z prijimania spritomneneho tela nakazil a vyzvonil to do medii.
Naposledy upravil/-a log v 14 Máj 2020, 19:05, upravené celkom 1 krát.
Iba dokazuješ, že nič nechápeš, čo sa v skutočnosti odohráva v pozadí tzv.corona epidémie. Až raz pochopíš kto v skutočnosti ovládal RKC, kto je pápež, kardinál Judas, infiltrácia jezuitov, kto riadil globálnu politiku a financie, deep state, atď...Hosť napísal: ↑14 Máj 2020, 18:48 Nebud smiesny, eucharistia teda spritomnene Telo Jezisa Krista preto v tychto dnoch zakazali lebo ked knaz podava veriacemu eucharistiu do ust je tam riziko nakazy a kontaminacie ale nie z eucharistie ale z ust veriaceho cloveka. Bakterie a virusy sa mozu zachytit na ruke knaza a ked on rozdava eucharistiu dalsim 100 ludom v rade tak mame nakazu ako svet na svete. To iste so svetenou vodou, nie voda samotna je pramenom nakazy ale ked si do nej bude 100 a viac ludi macat prsty jeden po druhom tiez sa tam mozu zdrziavat bakterie. Preto su tieto opatrenia v sucasnej situacii opodstatnene a tvoj nazor je mimo a vypoveda o tom ze potrebujes utocit na RKC tak sa chytas kazdej hluposti len aby si nieco povedal.
[/quote]
Cakal som ze niekto pride s nejakym narativom aby tu situaciu skusil zachranit. A vies co, naozaj si aj myslim, ze niekomu bude to, co si povedal, stacit. Pretoze tuzba verit je obrovska. No niekto iny sa mozno zamysli, otvori oci a povie: Cisar je nahy !
Vies, ak by ta voda bola naozaj svatena, mohli by si v nej katolici umyvat aj zadnice a nemohla by sa kontaminovat. O spritomnenom tele sa radsej nebudem vyjadrovat, aby sme niekoho nepohorsili.
[/quote]
Pozri kazdy veri tomu comu chce verit a co mu dava zmysel. Nehovorim ti aby si veril RKC to absolutne, ale zaraza ma ake hluposti si uz ludia dokazu pospajat a odovodnit aby im to sedelo do nejakej ich pomyselnej skladacky.
K tym zadniciam vo svetenej vode sa nebudem zas vyjadrovat ja, to ako si to napisal je pohorsujuce uz same o sebe.
Cakal som ze niekto pride s nejakym narativom aby tu situaciu skusil zachranit. A vies co, naozaj si aj myslim, ze niekomu bude to, co si povedal, stacit. Pretoze tuzba verit je obrovska. No niekto iny sa mozno zamysli, otvori oci a povie: Cisar je nahy !
Vies, ak by ta voda bola naozaj svatena, mohli by si v nej katolici umyvat aj zadnice a nemohla by sa kontaminovat. O spritomnenom tele sa radsej nebudem vyjadrovat, aby sme niekoho nepohorsili.
[/quote]
Pozri kazdy veri tomu comu chce verit a co mu dava zmysel. Nehovorim ti aby si veril RKC to absolutne, ale zaraza ma ake hluposti si uz ludia dokazu pospajat a odovodnit aby im to sedelo do nejakej ich pomyselnej skladacky.
K tym zadniciam vo svetenej vode sa nebudem zas vyjadrovat ja, to ako si to napisal je pohorsujuce uz same o sebe.
Kto ju ovlada ?Hosť napísal: ↑14 Máj 2020, 19:02 Iba dokazuješ, že nič nechápeš, čo sa v skutočnosti odohráva v pozadí tzv.corona epidémie. Až raz pochopíš kto v skutočnosti ovládal RKC, kto je pápež, kardinál Judas, infiltrácia jezuitov, kto riadil globálnu politiku a financie, deep state, atď...
Kto je papez ?
Kto je kardinal Judas ?
No nech mi nikto nema za zle, ze sa snazim dopatrat pravdy. "Eliasova medicina" bola tiez riadne "horka" ale pravdiva post11457.html#p11452 Ze sa z podvodnika ludia budu smiat, taky casto jeho osud byva.Hosť napísal: ↑14 Máj 2020, 19:07 Pozri kazdy veri tomu comu chce verit a co mu dava zmysel. Nehovorim ti aby si veril RKC to absolutne, ale zaraza ma ake hluposti si uz ludia dokazu pospajat a odovodnit aby im to sedelo do nejakej ich pomyselnej skladacky.
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní