Na počátku bylo Slovo

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
host-z

Re: Na počátku bylo Slovo

Neprečítaný príspevok od používateľa host-z »

Nefunguje ti zpětná osobní vazba na sebechválu a tam ti to "píská".
Pískání je technický výraz pro elektroniku, která bez zpětné vazby trpí
šumem a pískáním. U tebe je čitelná sebechvála.
Více ti ani nejde už napsat.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

host-z napísal: 01 Sep 2020, 17:47 Nefunguje ti zpětná osobní vazba na sebechválu a tam ti to "píská".
Tím, že napíši komentář tak se sebechválím? Nehrabe ti?

host-z

Neprečítaný príspevok od používateľa host-z »

mikim napísal: 01 Sep 2020, 18:07
host-z napísal: 01 Sep 2020, 17:47 Nefunguje ti zpětná osobní vazba na sebechválu a tam ti to "píská".
A to tvojev souvislosti textu ve tvých komentářích
tak to je jen refrém nějaké písně? Mám ti je kopírovat a nebo umíš po sobě i číst?
Dochází ti slova tak musíš psát o hrabání? Vem si klasické hrábě do ruky a zajdi si na louku a vyvětrej si to své pískání.
Víc pro tebe nemohu udělat. Nezapomeň se chytit předposlední věty, ale tonoucí se i stébla chytá.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Neber Berli tomu, kdo bez ní nemůže stát. :) I když je s ní otravný.

Některým lidem by se sesypaly jistoty v životě na kterých tak lpí, kdyby si přiznali že se v něčem co považují za tak důležité pletou.

Musí tedy pořád dokola opakovat a tapetovat své odpovědi a vypínat uši aby nenaslouchali aby snad nezaslechli něco pravdivého co by neuměli přebít.

Pro některé by asi bylo nejsnazší aby se zavřeli v komunitě stejně smýšlejících a stranili se světa okolo a jeho názorů a objevů.

Navíc dokud sami křičí a odpovídají neuslyší ten tichý vnitřní hlas se kterým se by museli vyrovnávat.

Když mu tu berli sebereš a uspěješ, zbouráš mu to. A co potom? Pomůžeš mu stavět?
Odfajfkneš si, že jsi dalšímu otevřel oči?

Tak tu holt bude jeden neškodný člověk tapetovat příspěvky od jiného neškodného člověka. Kdo má trochu rozumu uvidí co je to za charakter a co nabízí a zařídí se podle toho.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

host-z napísal: 01 Sep 2020, 18:24
mikim napísal: 01 Sep 2020, 18:07
A to tvojev souvislosti textu ve tvých komentářích
tak to je jen refrém nějaké písně? Mám ti je kopírovat a nebo umíš po sobě i číst?
Dochází ti slova tak musíš psát o hrabání? Vem si klasické hrábě do ruky a zajdi si na louku a vyvětrej si to své pískání.
Víc pro tebe nemohu udělat. Nezapomeň se chytit předposlední věty, ale tonoucí se i stébla chytá.
Moje já nikde nevidím, a pokud někde je určitě se za něj nestydím a stojím si zatím co jsem napsal nejen já, ale i zatím co napsali jiní a co jsem zkopíroval a přeložil odjinud.
To že závidíš je druhá věc a mě je to vlastně úplně jedno co si myslíš. Te to jen tvůj problém.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní