Viera v Boha nespočíva ani v dokazovaní ani v zdieľaní, viera v Boha nespočíva na ničom.
Víra pak znamená......
Re: Víra pak znamená......
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Rastislav napísal: ↑04 Mar 2021, 21:01Viera v Boha nespočíva ani v dokazovaní ani v zdieľaní, viera v Boha nespočíva na ničom.
Mezi vírou a důvěrou bude nějaký podstatný rozdíl.

-
Proto, že jsi reagoval na můj komentář o důvěře.
Asi som bol narobený z roboty a zahmlilo sa mi pred očami. Prepáč zbytočne sme strávili 10 minút ktoré sme mohli investovať lepšie.
-
To se může stát i mě, je to jen diskuze, Ale kdyby jsi svůj komentář o víře dal samostatně, pak by to byla zajímavá myšlenka.Rastislav napísal: ↑05 Mar 2021, 22:35 Asi som bol narobený z roboty a zahmlilo sa mi pred očami. Prepáč zbytočne sme strávili 10 minút ktoré sme mohli investovať lepšie.
Doufám, že jsi již odpočinutý a jsi docela čerstvý.

Když víra nespočívá na ničem, jak to je podle tvého pochopení?
Rozmýšlam nad tvojou otázkou. Viera v Boha by nemala spočívať na ničom lebo jedine cirkev vyžaduje aby to na niečom spočívalo. Keby neboli rôzne cirkvi ktoré majú rôzne tradície, rituáli, spôsoby, pohlady, hodnoty, neexistovala by v cirkvách vôbec veta "správny krestan by mal robiť to a to" a správať sa tak a tak. jedine cirkev potrebuje značiť, nálepkovať, oddelovať, popisovať, Neviem či je to zrozumitelné.ambassador napísal: ↑06 Mar 2021, 06:27Když víra nespočívá na ničem, jak to je podle tvého pochopení?
-
-
A kdo to jsou ti majitelé moci? Kazatelé? Činovníci?Důvěrný vztah s Bohem je někdy vystaven na pranýř majitelům moci.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných