Kde nebo v čem spočívá úloha ženy?Neregistrovaný napísal: ↑20 Aug 2021, 09:47 Nie je to o mužskom egu. Úloha žien je niekde inde.
Role a pravomoce žen v církvi.
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Role a pravomoce žen v církvi.
-
Všechno dobré na světě začíná malými a někdy docela hodně nejistými dětskými krůčky.student. napísal: ↑20 Aug 2021, 06:18 Ďakujem. Je ich málo a na Slovensku žiadna. Ten ženský pohlad je určite obohacujúci, pokial nás nespaluje mužské ego.
Muž je pánom ženy. A Ježiš je pánom muža. On dáva úlohy jemu.
Jaké konkrétní úkoly dává Ježíš Šašu Jašovi? Jsou to příkazy, nebo inspirace?
-
Muži nepatřičně dávají najevo nadvládu nad ženou a tím nevědomě kopírují a propagují islám v podání hnutí Talibán.
Je to o nepochopení myšlenek z Pavlových dopisů do konkrétních sborů a do konkrétních situací.
Někdy je dobré vrátit se k počátku vztahu mezi ženou a mužem názorně představeným v příběhu stvoření.
Je to o nepochopení myšlenek z Pavlových dopisů do konkrétních sborů a do konkrétních situací.
Někdy je dobré vrátit se k počátku vztahu mezi ženou a mužem názorně představeným v příběhu stvoření.
Ambíku, uvedom si historické súvislosti. Nie si náhodou pod vplyvom mediálnej manipulácie ?
V dobách apoštola Pavla ešte žiaden islám neexistoval. Uvedom si, čo bolo prvé, čo bolo druhé. Pavol napísal, že, muž si nemusí zahaľovať hlavu, lebo je obrazom a slávou Boha, no žena je slávou muža, veď nie je muž zo ženy, ale žena z muža. Ani nebol muž stvorený pre ženu, ale žena pre muža.
-
Napřed zapojit mozek a pak psát, ale kdo se chce jen zabávat, tak nepotřebuje tu přemýšlivou část mozku.
Ach ta nepochopená kultura. Mimochodem učitelský šašiku umíš speciálně kopírovat nápady druhých - stalo se to u tebe již chorobně průhledné. Jde o dnešní talibánský přístup k ženám a ne o přístup v době Ježíšově.
Kulturu tvoří lidé a vztahy určil Bůh.
Ach ta nepochopená kultura. Mimochodem učitelský šašiku umíš speciálně kopírovat nápady druhých - stalo se to u tebe již chorobně průhledné. Jde o dnešní talibánský přístup k ženám a ne o přístup v době Ježíšově.
Kulturu tvoří lidé a vztahy určil Bůh.
Ambíku pýtal si sa ako to vlastne bolo pri stvorení.
A ja som Ti odpovedal, že žena bola stvorená pre muža, nie muž pre ženu. Či to je alebo nie je talibán neviem posúdiť. Dúfam, že nie.
-
1. Nic jsem se tě neptal. To je jen tvá "bojová" strategie.
2. Trapně trvale dáváš do nadpisu to co jsem občas udělal já - čili kopíruješ.
3. Nemám zájem s tebou vést dlouhou diskuzi, která nikam nevede.
4. Výroky ap. Pavla jsou datovány/psány v době nějakého kulturního projevu/problému v církvi.
5. A konečně k tomu důrazně - nepokládám tobě žádné otázky!!!
2. Trapně trvale dáváš do nadpisu to co jsem občas udělal já - čili kopíruješ.
3. Nemám zájem s tebou vést dlouhou diskuzi, která nikam nevede.
4. Výroky ap. Pavla jsou datovány/psány v době nějakého kulturního projevu/problému v církvi.
5. A konečně k tomu důrazně - nepokládám tobě žádné otázky!!!
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný