Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi

Diskusia o všetkom ostatnom.
SHM

Re: Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi

Neprečítaný príspevok od používateľa SHM »

FBI? Skôr inkvizícia ::Cherna::
Bolo by dobre, keby to Bohuš už konečne stopol ... Kto je tu vlastne predseda?
Ak sú proti niekomu jasné dôkazy, nech sa to rieši, ak treba, ale nechápem prečo sa takémuto vyslovene nekresťanskému správaniu necháva taký priestor ...

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

@Tini napísal:KB a FV navstivili minuly tyzden kazatela, ktoreho podozrievaju zo zalozenia a spravovania fora. Pritomny bol aj EB, veduci zboru BA1. Ked dotycny kazatel vsetky obvidenia odmietol, EB navrhol test na detektore lzi, ku ktoremu ma udajne pristup jeho manzelka.
Ty jsi u toho setkání byl (a), nebo je to tichá pošta, jejimž vysledkem je tvoje informace nebo desinformace. Pokud tento web založill kazatel se zaměstnaneckým poměrem v CASD pak je to na pováženou.
Osobně tyto stránky nevnímám kriticky. Vždy se najde nějaký nedostatek. Něco se dá napravit a něco nikdy. Ohovárání se nedá nikdy vrátit. Jak jednou něco vypustíme šíří se to jak mor. Zpravidla se více nebo méně nezajímáme co je na tom pravdy a někdy si k tomu ještě něco přidáme.

Boky

Neprečítaný príspevok od používateľa Boky »

Zaujímalo by ma, či KB a FV sa ešte nestretli na iných stránkach, ktoré nie sú oficiálnymi stránkami CASD, napr. na Facebooku, s vyjadreniami o cirkvi, ktoré sa im nepáčili? Predpokladám že áno. Nikdy tam nebolo niečo, čo by mohli nazvať polopravdami, označiť ako nevhodné alebo čo poburuje našich veriacich a podobne? Určite áno. Tak prečo to neriešia? Prečo nevyslali delegáciu za Markom Zuckerbergom, aby ihneď zrušil celý Facebook?

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Z listu KB a FV: "Chceli sme Vás požiadať o informáciu kto stojí za tou stránkou, aby sme mohli s nimi normálnym ľudským spôsobom riešiť otázky, ktoré ich zaujímajú".
Že ich hanba nefackuje! Kde je zvracajúci smaijlík?! ::diablo::

rec

Neprečítaný príspevok od používateľa rec »

Vyzerá to tak, že (po použití neprijateľných vyšetrovacích metód) Karol stratil "poverenie", ktoré mal za týmto účelom od kazateľského zboru a slovenského vedenia, a viac nie je kompetentný v tomto niečo robiť. No konečne.
Pátranie bude asi prebiehať po inej línii (ak vôbec).

hana
Dátum registrácie: 19 Apr 2016, 18:04
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa hana »

Stale nechapem, preco sa vobec pani zaoberaju tym, kto stoji za strankou. Kazdy predsa vie, ze nejde o oficialnu stranku CASD.

Nehovorte mi, ze vam vadi, ze sa tu priamo diskutuje o osobach/kazateloch. Ked uz sa niekto angazuje v hocicom, musi pocitat s tym, ze bude mat priaznivcov aj nepriaznivcov a musi vediet znasat aj kritiku. Cize voci tomuto by si mal taky clovek vybudovat imunitu.

Skor mi pride, ze sa bojite, aby sa vam postupne nerozutekali ovecky. Co keby nahodou niekto zacal rozmyslat, ze nie vsetko, co ich v tom zbore ucime, je pravda, vsak?

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

anonymouse.jpg

SSD

Neprečítaný príspevok od používateľa SSD »

RsG8 napísal:Karol si myslí, že kvôli tomuto fóru nebol opätovne zvolený za predsedu ...
Možno nebol znovu zvolený kvôli tomuto fóru, možno kvôli tomu ako vychádzal s ľuďmi ... a toto fórum to len poodhalilo ...
Ale je ľahšie hodiť to na anonymného admina ako sa trochu nad sebou zamyslieť ...

ngma123

Neprečítaný príspevok od používateľa ngma123 »

hana napísal:Stale nechapem

Skor mi pride, ze sa bojite, aby sa vam postupne nerozutekali ovecky. Co keby nahodou niekto zacal rozmyslat, ze nie vsetko, co ich v tom zbore ucime, je pravda, vsak?

...no veď to je práve to, že ak to nechápeš ....prečo máš taký infantilný / možno preto?/ dojem že sa niekto bojí... ::empathy::

hana
Dátum registrácie: 19 Apr 2016, 18:04
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa hana »

ngma123 napísal:
hana napísal:Stale nechapem

...no veď to je práve to, že ak to nechápeš ....prečo máš taký infantilný / možno preto?/ dojem že sa niekto bojí... ::empathy::
Ale no, ngma123, preco infantilny? Infantilne je mysliet si, ze pani chcu za adminom prist a s laskou sa s nim porozpravat, aby predsalen uznal za vhodne prehodnotit existenciu stranok a ked admin odmietne, potrasu si pravicami, hnevat sa nebudu a nechaju ho bez nasledkov dalej prevadzkovat toto forum.

Co si teda ty o tejto patracej akcii myslis ? Ked v dnesnej dobe, kedy ma kazdy pravo vyjadrit necenzurovane svoj nazor, vyssie zmieneni pani, by boli schopni vyuzit dokonca detektor lzi, len aby dolapili toho, kto sa opovazil spustit tuto lavinu castokrat spochybnujucich komentarov.

Ved je to do oci bijuce :D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 2 neregistrovaní