F. Varga - 7 smrteľných hriechov
Re: F. Varga - 7 smrteľných hriechov
Varga věří v Božství Ježíše Krista!!! Proč je to tedy tvůj favorit??? Proč ho nemáš za nepřítele???
Jezuité používali vše, co se jim hodilo. V tomto případě se Varga hodí jako představitel legalismu.Varga věří v Božství Ježíše Krista!!! Proč je to tedy tvůj favorit??? Proč ho nemáš za nepřítele???
Kde jsem napsal, že je Varga můj favorit? Varga sice nevěří na Ježíše jen jako člověka, ale zase správně vykládá Boží zákon a vše okolo něj v tom se mi líbí, i když je to můj "nepřitel" stejně jako T.Wilson aj., kteří dělají z Ježíše Boha.hust napísal: ↑28 Máj 2023, 07:47
Varga věří v Božství Ježíše Krista!!! Proč je to tedy tvůj favorit??? Proč ho nemáš za nepřítele???
Ale řídím se Ježíšovými slovy jinak bych jejich kázání tady nedával:
CSP Český studijní překlad (2009)
L 6:27: "„Ale vám, kteří slyšíte, pravím: Milujte své nepřátele. Dobře čiňte těm, kteří vás nenávidí."
Raději 100x představitel legalismu než kdokoliv jiný hlásajici bludy.Neregistrovaný napísal: ↑28 Máj 2023, 08:34Jezuité používali vše, co se jim hodilo. V tomto případě se Varga hodí jako představitel legalismu.Varga věří v Božství Ježíše Krista!!! Proč je to tedy tvůj favorit??? Proč ho nemáš za nepřítele???
Nenapsal jsi to nikde, ale to se vždy pozná. Většinou dáváš kázání těch, kteří jsou myšlenkově s tebou spříznění. Máš podivné představy o nepřátelích. Oni se snad k tobě chovají nepřátelský? Kde, kdy a jak???mikim napísal: ↑28 Máj 2023, 08:49Kde jsem napsal, že je Varga můj favorit? Varga sice nevěří na Ježíše jen jako člověka, ale zase správně vykládá Boží zákon a vše okolo něj v tom se mi líbí, i když je to můj "nepřitel" stejně jako T.Wilson aj., kteří dělají z Ježíše Boha.hust napísal: ↑28 Máj 2023, 07:47
Ale řídím se Ježíšovými slovy jinak bych jejich kázání tady nedával:
CSP Český studijní překlad (2009)
L 6:27: "„Ale vám, kteří slyšíte, pravím: Milujte své nepřátele. Dobře čiňte těm, kteří vás nenávidí."
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných