Ty pyramidy tam dal satan - nebo to datování. Tak určitě

Připomněl jsi mi dobu kdy jsem si jako malý zkusil zacpat uši bzučet a zavřít oči a myslel si ž sem neviditelnej a svět okolo v tu chvíli neexistuje.Le-rak napísal: ↑15 Máj 2023, 18:06 A to jako v čem byla ta Denisa pra? Jakože Miloš Zeman je třeba pra-prezident? Vždyť se ta chuděra Knedlíku možná nedočkala ani knedlíčků, tedy pravnoučat, to pak asi teda nebyla vůbec pra…???
A co je to za trhlinku? Jak je velká? Dá se změřit? Když je to trhlinka - tak zatím o nic nejde, jak na Ti-k-ta-k-niku. A stejně, trhlin je všude plno… .
Článek je přínosný v tom, že věda je skutečně vše-ne-mocná.
Poněkud nápadný styl podobny "ala Mikim".eL-rak napísal: ↑15 Máj 2023, 22:59 To si pyš, že mám plavdu.
Deniska z ďoury byla jistě ne-jen v-nad-ná, ale byla bez-po-chyby ynteligentnější než Ty, když jsi byl schopen tro-pit v dětství takové hlouposti, jak pyšeš - pre-fix “pra” je možný, ale může být i zavád-dějící. Ale asi to děláš furt, což?
Až si pročistíš zvuko-vody a zrako-vody, pro-slechneš a pro-zřeš, že je spou-sta možných pří-běhů o pů-vodu, každý je legitimní a každý má trh-hliny.
Věda o původu je tak ne-mocná, jak lidé, kteří ji pěst-ují, tam tráva - tam houbička a je na světě mýtochondriální Žíva a chromý-a-ozomální Zemounek.
Buď zdráv neregistrovaný příteli a díky, že jsi u-znal, že já pravdu dím.
eL-rak
To ma udivuje, že sa ešte o plochej zemi hovorí.ambassador napísal: ↑14 Júl 2022, 05:59 Máme celkem novou členku, která věří v doslovnou plochou zem "podle" Bible. Zatím se nenašel nikdo, kdo by ji to vysvětlil........No a musíme se nebo chceme se snášet.
Jen vzdáleně pozoruji dění na ačostým a někdy jen kroutím hlavou.Gugo Čugo napísal: ↑21 Aug 2023, 12:14To ma udivuje, že sa ešte o plochej zemi hovorí.ambassador napísal: ↑14 Júl 2022, 05:59 Máme celkem novou členku, která věří v doslovnou plochou zem "podle" Bible. Zatím se nenašel nikdo, kdo by ji to vysvětlil........No a musíme se nebo chceme se snášet.
Mám odkaz pre tú novú členku: Sadni si do hociktorého novšieho auta a zapni si GPS. Čo myslíš, čo to je? Nuž je to len malý počítač, ktorý spracúva údaje z nebíčka. Tie údaje sú posielané z družíc, ktoré oblietajú DOOKOLA zeme. Stačia údaje z troch družíc, aby vznikol priestorový bod. Je to jednoduché. Prečítaj si niečo o GPS a pochopíš, že fáma o plochej zemi je len pre zaháňanie dlhej chvíle.
To je fakt. Každý deň sa objavujú nové a nové vedecké objavy, ktoré nepodporujú biblický verziu. Či už je to fyzika, archeológia, história alebo v posledných desaťročiach objavené nové evanjelia, to všetko nasvedčuje tomu, že biblia v mnohých veciach jednoducho nemala pravdu. My sme jej uverili pretože sme uverili jej jednoznačnému tonu. Biblia je napísaná tónom - bolo to tak a tak. Pritom v skutočnosti si jej autori mysleli, že to tak byť mohlo. Vtedy sa však písalo štýlom akoby to bola istota. V skutočnosti to bola iba predstava. Nepochopili sme jej literárny žáner.ambassador napísal: ↑21 Aug 2023, 15:39 Překvapuje mě, že se najdou lidé, kteří nemohou pochopit ty, co ještě věří v plochou Zem a další slova v Bibli. Vysvětlit to nejde, protože to vysvětlení vědy nepřijímají, Bible má pro ně status dominantní pravdy ve všem i nad vědou.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných