Park Drama věků

Diskusia o všetkom ostatnom.
Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Park Drama věků

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

V Štětkovicích je park Drama věků. Líbí se Vám?
http://www.parkdramaveku.cz

John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Park Drama věků

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

skanzen CASD?

Guy
Dátum registrácie: 28 Jan 2016, 17:53
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Guy »

V parku jsem kdysi byl, už před lety. Dle snímků tam přibyly prolézačky pro děti a posilovací stroje. Zřízení parku je soukromou aktivitou br.Passera a nevím o tom, že by církev jakkoliv propagovala návštěvu tohoto místa. Je také stranou od nějakého většího města, takže tam zajede pouze ten, kdo ví, o co se jedná. V parku jsou úryvky z EGW na tabulích, myslím, že hlavně z Drama věků a i texty Písma.
O zřízení parku byla vydána brožura, někde ji doma mám, v dvojjazyčné verzi.
O skanzen CASD v žádném případě nejde, mně to v parku připadalo takové "suché", asi tím, že to bylo ještě v začátcích, pouze cestičky a tabule. Mohlo by se to vylepšit květinovými záhony, stromy a keři, možná i více tabulemi.
Osobně v zřízení nevidím nic špatného, nikdo z nás neví, jak k lidem Bůh promluví, k jednomu skrze slovo, někoho může ovlivnit píseň, jiného obraz apod. Katolické křížové cesty mají co do sebe, tento park to může vzdáleně i připomínat.

TriQ

Neprečítaný príspevok od používateľa TriQ »

Je evidentné, že RP je oddaný zástanca EGW. Raz bude riadne prekvapený, keď zistí, aký to bol omyl ... :(

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Guy napísal:V parku jsem kdysi byl, už před lety. Dle snímků tam přibyly prolézačky pro děti a posilovací stroje. Zřízení parku je soukromou aktivitou br.Passera a nevím o tom, že by církev jakkoliv propagovala návštěvu tohoto místa. Je také stranou od nějakého většího města, takže tam zajede pouze ten, kdo ví, o co se jedná. V parku jsou úryvky z EGW na tabulích, myslím, že hlavně z Drama věků a i texty Písma.
O zřízení parku byla vydána brožura, někde ji doma mám, v dvojjazyčné verzi.
O skanzen CASD v žádném případě nejde, mně to v parku připadalo takové "suché", asi tím, že to bylo ještě v začátcích, pouze cestičky a tabule. Mohlo by se to vylepšit květinovými záhony, stromy a keři, možná i více tabulemi.
Osobně v zřízení nevidím nic špatného, nikdo z nás neví, jak k lidem Bůh promluví, k jednomu skrze slovo, někoho může ovlivnit píseň, jiného obraz apod. Katolické křížové cesty mají co do sebe, tento park to může vzdáleně i připomínat.
Katolícke krížové cesty - to si dobre vystihol - ja osobne nemám proti katolíkom nič, ale cirkev adventistov, ktorá katolícku cirkev považuje za najvätšie zlo, sa až príliš na ňu podobá, nie je to zvláštne?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných