Petka napísal:pre lukasa (alias Dannyho)![]()
mala som v sobotu autonehodu, aj keď zranenie nebolo extra vážne ( asi by zašitie do nedele počkalo), bola som rada, že prišla záchranka so saniťákmi a aj lekár. Neodkázali mi po dispečerovi, že oni majú teraz sobotu....![]()
Takisto manžel - lekár máva aj víkendové služby, kde okrem pomoci fyzickej poskytuje popri tom aj pomoc psychicku (ak sa to tak dá nazvať) obyčajnými rozhovormi, ktoré pacienti vždy radi uvítajú....
Mohu vám potvrdit, že opravdu nejsem Danny. Jsem Lukáš Hora a nyní studuji stavební fakultu v Praze. Pokud by o tom někdo chtěl pochybovat mohu mu mé tvrzení potvrdit přes fakultní email lukas.hora@fsv.cvut.cz, tento typ emailu vlastní pouze studenti a učitelé ze stavební fakulty na ČVUT.Jano napísal:Možno tým Petka chcela len povedať, že sa štýlom podobá na Dannyho (ja to netvrdím).
Veď lukas sa tu za nikoho neskrýva. V profile má odkaz na jeho stránku s elektronickými knihami, kde je uvedené aj jeho celé meno...
Čo sa týka práce v sobotu, tak mi príde neférové v sobotu nepracovať, ak sa jedná o nevyhnutné veci ako je práca v nemocnici. Ešteže nie sú všetci lekári adventisti. Pretože my sme k tomu zaujali taký alibistický postoj, že lekárov je dosť a preto adventista robiť nemusí, ak napríklad v meste nevybuchla bomba...
V mém předchozím komentáři, jsem nikde jsem nezpochybňoval, že by adventisté měli pracovat v neodkladných případech jako je autonehoda. Ale je absurdní v adventistické nemocnici operovat koleno, když pacient dvacet let čeká na operaci, ta vyjde na sobotu a v neděli by lékař adventista odpočíval, protože jindy nemá čas.