Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi

Diskusia o všetkom ostatnom.
Ninka
Dátum registrácie: 10 Mar 2015, 10:04
Kontaktovať používateľa:

Re: Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi

Neprečítaný príspevok od používateľa Ninka »

Admin sa našiel! Na položené otázky ale neodpovedal, a tak hľadajú ďalej jeho komplicov... ::mocking:: ::phil::
20160423_115512 (1).jpg

Tomáš Plechatý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatý »

Za sebe přeji adminovi a organizačnímu týmu odvahu si stát za svým záměrem a zodpovídat své svědomí především před Bohem a ne nutně vedením církve.

Přeji vám, aby vliv fóra naplňoval vaše věřím ušlechtilé záměry a abyste se nedali zastrašit.
Ale též chci říci, že i vedení církve může mít pravdu a jejich připomínky mohou být konstruktivní, nebo rozumné.
Prostě jen jestliže už dojde k odhalení admina a komunikaci, držím palce, aby z toho nebylo zastrašování, nebo vydírání, ale také aby Admin nebo autoři stránek nezůstali zahořklí.

Svůj boj nevedeme proti lidem, ale duchovně, proti tomu, co stojí za zlými reakcemi lidí.
Díky, za vaši práci.
Tomáš Plechatý

Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

KB a FV navstivili minuly tyzden kazatela, ktoreho podozrievaju zo zalozenia a spravovania fora. Pritomny bol aj EB, veduci zboru BA1. Ked dotycny kazatel vsetky obvidenia odmietol, EB navrhol test na detektore lzi, ku ktoremu ma udajne pristup jeho manzelka.
Poznáte je podle jejich ovoce.
- Matouš 7,16

kkk

Neprečítaný príspevok od používateľa kkk »

Karol B. priamo a pred svedkami obvinil najmenej jedného kazateľa z toho, že stojí v pozadí tohto fóra. Opakovane tvrdil, že má na to dôkazy a že aj vie meno admina, a že ho čoskoro oznámi. Bohuš mu dal na to termín do konca apríla. Karol však nič také nepredložil, očividne teda klamal a zavádzal. Od Bohuša sa oprávnene čakalo, že toto bude riešiť prinajmenšom ako prestúpenie deviateho prikázania. Avšak na nič také sa nechystá, zrejme na to nemá odvahu. Hlavne že ide obrátiť celú cirkev (Joel, skupinky a pod), ale v kazateľskom zbore toleruje hriech a svojvoľnosť ...

Kingston
Dátum registrácie: 25 Jún 2016, 20:23
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Kingston »

Prosim, kkk, aby si ma nenazýval Bohušom. Nepásol som s Tebou husi. Na ten problém s touto stránkou a s jej adminom sa budem už konečne musieť pozrieť aj ja. Súhlasím s KB a FV, že im to nie je ľahostajné. S existenciou tejto stránky nesúhlasím a bol by som najradšej keby zmizla. Nerobí dobré meno cirkvi.
Budem sa musieť pozrieť aj na mojich najbližších kolegov, či o tom niečo nevedia. Nejaký tip na to som už dostal. A ak niečo zistím, budem jednať principiálne a zásadovo.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

S existenciou tejto stránky nesúhlasím a bol by som najradšej keby zmizla. Nerobí dobré meno cirkvi.
No, ja by som bol radšej, keby cirkva odpovedala na mnoho podnetov, ktoré tu sú napísané. Na rozné prorocké konštrukcie, na roli E.Whiteovej, na to, ako je to s desiatkami, prímluvou Krista od roku 1844 atd. Ak dobre čítam, nik sa nenamáhal odpovedat.
Cirkev si dobré či zlé meno robi sama, prostrednictvom svojich členov.
Nakonec, neide o církevný web, ale o súkromný, uvítám, keby církev založila svoje diskúzné fórum, namiesto toho nejskor zrušila možnost diskúzie na stránkách cirkvi a potom z tejto veci aj vycúval brat Pavlík. Kde sa dá v církvi diskutovat slobodne ?
A ak niečo zistím, budem jednať principiálne a zásadovo.
Provozovat takýto web nie je hriech, církev to neurobila, tak čo majú ludia robit? Riešením nie je zakázat, zrušit, ale ukazovat pravdu.
Stavíš sa už teraz do roli sudcu.

Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

Pane Bohuslave Kingstone, znáte nějaký případ, kdy svobodná diskuze něco zkazila? Argumentujete, že tyto stránky nedělají církvi dobré jméno. Souhlasím s tím, že nedělají. Je to proto, že Církev adventistů sedmého dne není „dobrá“ organizace. Má mnoho nešporů a své členy velmi poškozuje. Jemně řečeno.

Chcete-li vynaložit nějakou energii na řešení problému, zaměřte se na odstranění jádra problému, ne na potírání aktivit, které chtějí tento problém řešit normální cestou. Odstraníte-li problém, nebudou ani ty následky, které vás pobuřují. Naopak potíráním aktivit, které chtějí problém řešit, se stáváte spolupachatelem.

Udělejte si jasno ve svých principech a zásadách. Uspořádejte si hodnoty, zdali je pro vás přednější dobré jméno nějaké organizace, nebo svobodná diskuze, pravda, obyčejná lidskost a tak podobně.

John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

Vazeny kingston, ak je to takto, potom som rad, ze nie som clenom casd. Ludia nebudu stale poslusne ovce, aj keby ste niektori boli radi aby nemali nejake "zbytocne" otazky alebo pripomienky. Zda sa, ze sa konci doba, kedy stacilo iba studovat ulohy sob.skoly, kde su aj "spravne odpovede". Premyslajuci clenovia a priatelia maju aj otazky, odpovede na ne sa hladaju aj na internete. Ak chcete ist cestou zakazov a postihovania, mali by ste si zacat radsej sypat na hlavu popol. Vas postoj postihu a zastrasovania sa obrati proti vam.

Jaro

Neprečítaný príspevok od používateľa Jaro »

A coze, coze? Multilivel marketingovy biznis sa rozsypa alebo uz nevynasa az tak a vinia z toho admina (zakladatela) fora a nie svoje nebiblicke ucenie? Prazdne zbory menej doja clenov nebiblickymi desiatkami? Kazatelia vedu inkviziciu a chrania nie dobre meno svojho zamestnavatela?
http://desatky.webzdarma.cz/index.html
Biznis je biznis a CASD je Big Marketing Firma.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

A coze, coze? Multilivel marketingovy biznis sa rozsypa alebo uz nevynasa az tak a vinia z toho admina (zakladatela) fora a nie svoje nebiblicke ucenie? Prazdne zbory menej doja clenov nebiblickymi desiatkami? Kazatelia vedu inkviziciu a chrania nie dobre meno svojho zamestnavatela? Biznis je biznis a CASD je Big Marketing Firma.
Nevím, jak na Slovensku ale v Čechách se píše byznys s tvrdým "y".
Myslím Jaro, že jsi to trochu přehnal s tím multilevelem. I když mám k učení církve výhrady, včetně desátků, o žádné inkvizici nevím. Nedávám desátky léta a nikdo mne neperzekuje, do církve lidi spíše přibývají a náš kazatel je Bohu oddaný člověk.
Jakou církev navštěvuješ Ty, když jsou tedy adventisti jen Big marketing firma? Kam od adventistů odejít? Budeš mít odvahu to napsat?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 2 neregistrovaní