Poznáte je podle jejich ovoce.KB a FV navstivili minuly tyzden kazatela, ktoreho podozrievaju zo zalozenia a spravovania fora. Pritomny bol aj EB, veduci zboru BA1. Ked dotycny kazatel vsetky obvidenia odmietol, EB navrhol test na detektore lzi, ku ktoremu ma udajne pristup jeho manzelka.
No, ja by som bol radšej, keby cirkva odpovedala na mnoho podnetov, ktoré tu sú napísané. Na rozné prorocké konštrukcie, na roli E.Whiteovej, na to, ako je to s desiatkami, prímluvou Krista od roku 1844 atd. Ak dobre čítam, nik sa nenamáhal odpovedat.S existenciou tejto stránky nesúhlasím a bol by som najradšej keby zmizla. Nerobí dobré meno cirkvi.
Provozovat takýto web nie je hriech, církev to neurobila, tak čo majú ludia robit? Riešením nie je zakázat, zrušit, ale ukazovat pravdu.A ak niečo zistím, budem jednať principiálne a zásadovo.
Nevím, jak na Slovensku ale v Čechách se píše byznys s tvrdým "y".A coze, coze? Multilivel marketingovy biznis sa rozsypa alebo uz nevynasa az tak a vinia z toho admina (zakladatela) fora a nie svoje nebiblicke ucenie? Prazdne zbory menej doja clenov nebiblickymi desiatkami? Kazatelia vedu inkviziciu a chrania nie dobre meno svojho zamestnavatela? Biznis je biznis a CASD je Big Marketing Firma.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 1 neregistrovaný