Ukončení diskuse na webu br.Pavlíka

Diskusia o všetkom ostatnom.
jenb
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 21:24
Kontaktovať používateľa:

Re: Ukončení diskuse na webu br.Pavlíka

Neprečítaný príspevok od používateľa jenb »

wilson je naprostý mimoň, nikdo kdo má zdravý rozum ho nemůže brát vážně, větu ve smyslu " člen mé rodiny dostal rakovinu, protože jsem předseda adventistů - té jediné pravé Boží církve" nemůže vypustit nikdo kdo má všech 5 pohromadě

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

...Přiznám se, že jsem asi br.Vargu nikdy neslyšel.

Ale hned dáš na první babské drby ve stylu "jedna paní povídala" a začneš ho spolu s nimi pomlouvat, aniž by si ho sám poslechl,
Pokud si pozorně přešteš moje odpovědi, ani jsem ho nepomlouval, ani nedal na drby! Šlo pouze o varování před Tvou bezmeznou důvěru v jeho vždypravdomluvnost.
tak jak, "skutečně", "zřejmě" nebo "častěji"? To zní dost chaoticky nemyslíš? A pokud používá citace EGW tak proto, že ji věří jako poslovi, který dostával vidění od Boha, ale to neznamená, že všechno co psala bylo vždy jen od Boha
Něco jsem od br.Wilsona slyšel, je to taková klasika, kdy v pozadí je věrnost Zákonu a zásadám asd, myšlenek z knih E.W. tam bylo dost, nemám ale metr na procenta, kolik toho v kázání bylo.
S tou druhou myšlenkou, že ne vše, co napsala, bylo od Boha, by Tě někteří souvěrci vyprovodili jako heretika :)
Ano souhlasím, církev kašle na své učení, vůbec se nenamáhá ho obhájit, vysvětlit všechny pro a proti proč tak věří např. T. Plechatému nebo bývalým adventistům, kde jsou spící kazatelé, proč neobhajují církevní učení, že by bylo úplně špatné a všichni jsme dodnes věřili špatně a lží? Za co jsou tito kazatelé, učitelé O. Svoboda apod. placení, když nic nedělají, nic neobhajují, spí, mlčí, pak se nemůžou divit, že lidé odcházejí z církve, když nejsou dopodrobna vyzbrojeni PRAVDOU ke své obhajobě! To máme za ně dělat my? Obyčejní věřící.? Přijde mi, že my obyčejní věřící známe lépe pravd než běžní kazatelé. Už dávno tady měla být vydaná podrobná kniha se všemi vysvětleními proč a čemu věříme, ale maximálně podrobná zodpovídající všechny námitky.
mám radost, že s tímto mohu souhlasit.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

jenb napísal:wilson je naprostý mimoň, nikdo kdo má zdravý rozum ho nemůže brát vážně, větu ve smyslu " člen mé rodiny dostal rakovinu, protože jsem předseda adventistů - té jediné pravé Boží církve" nemůže vypustit nikdo kdo má všech 5 pohromadě
Řekl bych, že tak to přesně T. Wilson neřekl, ale je jasné, že satan půjde po každém, kdo je tradiční adventista a proti němu a jeho rodině, ale Bůh je silnější a dokáže pomoct i od rakoviny...

A je zcela jasné, že adventisté jsou jedna z pravých církví, abych neopomenul některé další, které např. světí sobotu. ;)

jenb
Kontaktovať používateľa:

Takhle to to plus mínus řekl, byl to nějaký rozhovor v adventu...
A když tedy adventista zemře na rakovinu znamená to, že nebyl dobrý adventista?

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

Proč by adventista, který zemře na rakovinu neměl být dobrý adventista? Nechápu. ::spiteful::

Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

Takhle to to plus mínus řekl, byl to nějaký rozhovor v adventu...
Patrně šlo o toto kázání: http://www.adventistreview.org/church-n ... the-devil’ mluví o tom v odstavci "Devil Tried to Neutralize My Family".

jenb
Kontaktovať používateľa:

mikim napísal:Proč by adventista, který zemře na rakovinu neměl být dobrý adventista? Nechápu. ::spiteful::
Protože rodina svatého otce Wilsona přežila.... jim tedy Bůh pomoh a když jiným ne.. nejsou dost dobří a svatí....

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných