Krutý příběh= krutý Bůh ?

Táto sekcia je určená pre vaše vlastné práce. Možno občas dáte na papier zaujímavú úvahu založenú na vašom vlastnom štúdiu Biblie a radi by ste sa nimi podelili ... Tu je ten priestor.
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Krutý příběh= krutý Bůh ?

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: 16 Dec 2024, 10:18 Našiel som to, no ty to nevidíš. Myslím, že problém nie je na mojej strane.
Nenašiel, lebo zmysel Ježišových slov nie je ten istý, ako v Budhizme.
Tvoj boh nemiluje svojich nepriateľov, lebo ich nechá horieť ohňom a sírou a dym ich múk neuhasne na veky vekov.
Ale nehovor!
Celý svet mimo Izraelského národa bol pohanský a odrazu po celom svete sa stovky a stovky miliónov vykúpených v Kristu z pohanov modlia k Bohu a volajú ho Otec. Všetci boli predtým nepriateľmi Božími. No Boh ich vzkriesil do nového života v Kristu Ježišovi. Sú Božími deťmi a teda aj spoludedičmi.

Ef 3:6 2 akže ste počuli o správe milosti Božej, ktorá mi je daná cieľom vás, 3 že mi v zjavení oznámil tajomstvo (jako som prv písal nakrátko, 4 z čoho môžete čítajúc porozumieť môjmu rozumeniu sa v tajomstve Kristovom), 5 ktoré za iných pokolení nebolo oznámené ľudským synom, ako je teraz zjavené Duchom jeho svätým apoštolom a prorokom, 6 že sú pohania spoludedičmi a spolutelom a spoluúčastníkmi jeho zasľúbenia v Kristu Ježišovi skrze evanjelium,

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných