KRÁLÍCÍ DĚKUJÍ ADVENTISTŮM

Diskusia o vieroučných bodoch CASD.
Host

Re: KRÁLÍCÍ DĚKUJÍ ADVENTISTŮM

Neprečítaný príspevok od používateľa Host »

ambassador napísal: 01 Sep 2025, 19:57 „Tím, že se tak horlivě stavíte proti adventismu, nevědomky rozšiřujete jeho zvěst – kdo bojuje proti ohni, a přitom ho vytrubuje do světa, často jen přikládá dříví.“
Dopraj nám trochu rozptýlenia v tomto živote. Len sa zabávame na tomto bizarnom učení.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Ja sa nebavím. V súvislosti s náboženstvon ma napadá: Má byť zmyslom života žiť šťastne a plnohodnotne alebo v zovretí predpisov? Židia ich mali 613. Je to ako nejaká hra, kde sa vymysleli pravidlá, ktoré sa nedajú dodržať.

Neregistrovaný

Neregistrovaný napísal: Včera, 13:45 Ja sa nebavím. V súvislosti s náboženstvon ma napadá: Má byť zmyslom života žiť šťastne a plnohodnotne alebo v zovretí predpisov? Židia ich mali 613. Je to ako nejaká hra, kde sa vymysleli pravidlá, ktoré sa nedajú dodržať.
Ok jenže ti židé je měli protože jim Bůh předpověděl, že je nechá zajmout a rozprášit jako národ protože neposlouchají jeho nařízení. A to se stalo. Takže když se pak vrátili zpět a založili stát znovu tak se zařekli, že už to znovu nedopustí.

My nejsme ve stejném postavení.

Je to jako srovnávat člověk co se jednou vzdal alkoholismu, který bude mít doma zcela čisto a běžného člověka co si připije na narozky či silvestra.

Ten vyléčený na to bude mít výrazně radikálnější názor kvůli svým zkušenostem ale neznamená to že jeho názor je správné řešení pro 100% populace.

Neregistrovaný

Neregistrovaný napísal: Včera, 13:45 Ja sa nebavím. V súvislosti s náboženstvon ma napadá: Má byť zmyslom života žiť šťastne a plnohodnotne alebo v zovretí predpisov? Židia ich mali 613. Je to ako nejaká hra, kde sa vymysleli pravidlá, ktoré sa nedajú dodržať.
Sú ľudia čo milujú predpisy a nevedia si bez toho predstaviť svoj život. Dokonca nedokážu uvariť ani jedlo bez predpisu.
Ak si niekto zaľúbi takýto život a cíti ho plnohodnotný, není problém.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných