Prečo potom Dušan vysvetľuje 70 minút vo videu to, čo nám Boh nezjavil? To, čo nám Boh nezjavil a nie je v Biblii Dušan Seberíni vo svojom videu vysvetľuje a tvrdí, že je to podľa Biblie. O čom nie je ani zmienka v Božom Slove, to Dušan vysvetľuje vo videu ale to, o čom sa v Božom Slove píše, si zas prispôsobuje tak, aby na tie slová napasoval svoju predstavu z hlavy.Dušan Seberíni napísal:Chce, aby som začal vysvetľovať veci, ktoré nám Boh nezjavil a ktoré sú a musia byť v našich očiach zázrakmi.
O tom, čo je vzácne, užitočné a požehnaním nerozhoduje Dušan Seberíni. Upozorňujem na to, že Dušan vydáva svoje hypotézy za Stvorenie poľa Biblie. Iba námet stvorenia je z Biblie ale hypotézy vo videu prezentované sú Dušanove vlastné myšlienky. Robím to, čo je užitočné. Upozorňujem na nelogické i nebiblické tvrdenia vo videu a upozorňujem na pochybnosti ohľadom aplikácie fyziky, ktorú na všetky svoje know-how Dušan vo videu aplikoval, ako aplikáciu zákonov fyziky Bohom pri stvorení a potope. Akoby Boh vo svojej všemohúcnosti tvoril svet a potopu zákonmi fyziky, ktoré Dušan pozná a ktoré sa zmestia do Dušanovho chápania. Chcem upozorniť na to, a budem v tom pokračovať, že si svoje teórie Dušan "vycucal" z prsta pretože vo svojej prezentácii neuvádza zdroje z ktorých čerpal, neuvádza Biblické texty, ktoré jeho hypotézy podporujú, neoprávnene a nesprávne svoje hypotézy o stvorení nazval titulom "podľa Biblie", ktorý zavádza.Dušan Seberíni napísal:Som presvedčený, že Member pri svojom obdarovaní by mohol na tomto fóre popísať veľa užitočného, vzácneho a pre mnohých by mohol byť požehnaním. Namiesto toho sa prple stále v tom svojom ... hm ...
Z pravdy a Slova Božieho sa nepotrebujem vymotať. Bez pokánia sa ani Dušan nevymoce so svojho náboženstva uctievania vedy, Newtona, Einsteina, Slnka a NASA viac, ako živého Boha.Dušan Seberíni napísal:Takže - bez pokánia sa Member z toho nevymoce.
Zaujímalo by ma Dušan, koľko ľudí okrem mňa, túto tvoju zbierku hypotéz aj dopozeralo do konca? Môj osobný názor je, že nás bude málo, ktorí sme to vzhliadli až dokonca a ktorých vôbec zaujíma, čo sa tam tak usiluješ spliesť za biblický špagát z tých svojich vlákien teórií vlastnej múdrosti.
Asi si zvyknutý, že ľudí odbiješ tou hlúposťou z videa, tvojím alibi vlastnej neznalosti princípov: