Budu dělat, že jsem to raději nečetl, takové nesmysly, já jsem vůbec nic špatného nenapsal a Písmo nelže, narozdíl od Tebe. Já si můžu pdát ke každému tématu chci a Tobě do toho nic není, jiní si také píšou co chtějí u různých témat. Tobě tady ty stránky nepatří, aby jsi rozkazoval každému co má psát. Já navíc narozdíl od jiných cituji často biblické verše, které s tím souvisí.Hosť napísal:Takže Mikime, svědčím proti tobě - přestaň svádět démonskou naukou a zakazovat lidem jíst pokrmy. Čiň z Toho pokání.
Podle Matouše 18,15-17 ti to mám říci soukromě, pak se svědky , pak to oznámit církvi a neuposlechneš-li tak tě mít za svévolníka.
Podle Tita 3,10-11 tě mám napomenout jednou nebo dvakrát a pak se tě zříci.
Prosím tě přestaň s tím. Jdi do sebe. Čti si bibli probírej to s Bohem a zvažuj, než budeš za něco bojovat.
toto je hodne autoritatívne bez kúska pokory...
Jsi ještě mladý, zdravý, ale nemoudrý. Až budeš starší a budeš mít třeba rakovinu, pak budeš zcela jistě o pojídání jakéhokoliv masa mluvit jinak, už tě zcela jistě nebude zajímat téma čisté-nečisté, ale to už může být pro Tebe pak pozdě. Ber to jak dobrou radu.
Neuškodilo by ti přijmout také trochu moudrosti, několik dobrých rad pro Tvé někdy výbušné a teatrální chování:
Přísloví 12:1 Kdo miluje cvičení, miluje umění; kdož pak nenávidí domlouvání, nemoudrý jest.
Přísloví 17:4 Zlý člověk pozoruje řečí nepravých, a lhář poslouchá jazyka převráceného.
Přísloví 3:7 Nebývej moudrý sám u sebe; boj se Hospodina, a odstup od zlého.
Přísloví 9:12 Budeš-li moudrý, sobě moudrý budeš; pakli posměvač, sám vytrpíš.
Přísloví 12:15 Cesta blázna přímá se zdá jemu, ale kdo poslouchá rady, moudrý jest.
Přísloví 13:20 Kdo chodí s moudrými, bude moudrý; ale kdo tovaryší s blázny, setřín bude.
Přísloví 14:16 Moudrý bojí se a odstupuje od zlého, ale blázen dotře a smělý jest.
Přísloví 19:20 Poslouchej rady, a přijímej kázeň, abys vždy někdy moudrý byl.
Přísloví 20:1 Víno činí posměvače, a nápoj opojný nepokojného; pročež každý, kdož se kochá v něm, nebývá moudrý.
Přísloví 23:19 Slyš ty, synu můj, a buď moudrý, a naprav na cestu srdce své.
Ozeáš 14:9 Kdo jest moudrý, porozuměj těmto věcem, a rozumný poznej je; nebo přímé jsou cesty Hospodinovy, a spravedliví choditi budou po nich, přestupníci pak na nich padnou.
Žalmy 22:27 Pokorní budou jíst dosyta, budou chválit Hospodina ti, kdo se na jeho vůli dotazují. Vaše srdce bude žít navždy.
1 Petrův 3:8 Nakonec pak: Všichni buďte jedné mysli, soucitní, plní bratrské lásky, milosrdní a pokorní,