Dobrá odpověď!west napísal:A já jsem slyšel, že nekteří neslyší to, co nechtejí slyšet ...ambassador napísal: Ja som už víckrát počul že lidé slyší jen to co chtějí slyšet.
Nic mi nedošlo do pošty!
Dobrá odpověď!west napísal:A já jsem slyšel, že nekteří neslyší to, co nechtejí slyšet ...ambassador napísal: Ja som už víckrát počul že lidé slyší jen to co chtějí slyšet.
ambassador napísal:Dobrá odpověď!west napísal:A já jsem slyšel, že nekteří neslyší to, co nechtejí slyšet ...ambassador napísal: Ja som už víckrát počul že lidé slyší jen to co chtějí slyšet.
Nic mi nedošlo do pošty!
dušanseberíni napísal:![]()
Keďže J. Hajdušek je v príbuzenskom pomere so S. Bielikom, pokladníkom združenia, pod ktorého spadá uvedená pracovná pozícia, tak ma zaujíma, či sa dodržuje ustanovenie Finančného řádu CASD (vydáva Únia):ReFresh napísal:Ako už bolo avízované v správe zo zasadania výboru Slovenského združenia (z decembra 2015), na pozíciu správcu budov Slovenského združenia bol prijatý Jozef Hajdušek.
Zachytil niekto informáciu, či na toto miesto bol vypísaný konkurz, aby sa o miesto mohli uchádzať aj iní vhodní záujemcovia?
Keby ste neboli pyšný, pán Seberíni, nevnímali by Vás ako pyšného všetci tí, ktorých poznám a Vás poznajú. Zapájanie sa do kdejakých diskusií a poučovať všetkých je ale asi Váš životný štýl a bez toho byť nemôžete. Sledujem to od jedného diskusného fóra k druhému ako roky putujete s týmto rozdávaním svojich právd, napomínaním všetkých ostatných, ktorí sú vedľa v poznaní a publikovaním toho, čo Vám bolo "zjavené". Teraz ste objavili acos.tym. Uf!Dušan Seberíni napísal:Brat Plechatý môže zase zneužiť toto moje zdôverenie, že "aha aký je pyšný". Nuž brat Tomáš - skús porozmýšľať. Keby som bol pyšný, neprihlásil by som sa do tejto diskusie, kde mi môže kde-kto nadávať ako len chce. Naopak - obišiel by som pohrdlivo toto fórum.
V tejto súvislosti nie je nezaujímavé, že dvorným dodávateľom výpočtovej techniky pre SZ je firma blízka Stanovmu synovcovi.PLT napísal:Keďže J. Hajdušek je v príbuzenskom pomere so S. Bielikom
Na tom nie je nič normálneTriQ napísal:Ja myslím, že to je normálne, že sa im viac páči v kolibe. Len nech sa na ňu pekne poskladajú, zo svojho. Keď si to rozpočítajú, tak to určite zvládnu. Potom môžu ísť kľudne aj do štvorhviezdičkového hotela ...
Tak sa nepýtaj kazatela na súhlas, keď máš svoj rozum a svedomie.A tak sa odvážite opýtať sa svojho kazateľa, či by bolo možné výnimočne dať polovicu z vyhradených desiatkov tej rodine, a len polovicu do cirkvi. A kazateľ, ktorý sa rozhodol celý svoj život zasvätiť záchrane hynúcich, vám povie, že ... nie. Že ak neodovzdáte celý desiatok, okrádate tým Boha.
No, neviem. Výročné stretnutie vedúcich KP tiež nebolo vo sbore, ale na chate, bol tam malý vnútorný bazén, pekné prostredie, dobré jedlo, dobré postele. Tý, čo celý rok pracujú s dětmi si zaslúžia oddych, myslím, že bolo správne, že sa až toľko nešetrilo. Mohlo to byť samozrejme v sbore, spať na karimatkách a jedlo ohrievať na sporáku, ale musí to byť za každú cenu lacné?Ale ak kazatelia zo stredoslovenského okrsku uvažujú, kde si posedia a podebatujú, cirkevné budovy im nie sú dosť dobré. Oni necítia potrebu ich využiť. Nie že by im boli malé, to nie. Oni by radi skúsili niečo luxusnejšie. Ale nie za svoje, samozrejme. Zvýšené náklady? To nikoho netrápi. Cirkev má stále peňazí dosť. Veď členovia stále platia.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných