Prečo odstrihli Kornélia Novaka ?

Diskusia o cirkevnej organizácii.
Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Re: Prečo odstrihli Kornélia Novaka ?

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Tomáši, vážím si Tě.

Bůh Ti žehnej!

Laco
Dátum registrácie: 25 Jan 2017, 19:35
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco »

Veľmi rýchlo mi docvaklo že som spravil chybu a to čo som sa dozvedel v súkromnom rozhovore som pustil do éteru ako klebetná baba z trhoviska. Dnes ma uzemnil aj brat zo zboru a môj dobrý priateľ a chybu si priznávam. Zaujímal som sa o veci povrchné, nepodstatné a klebetné. Mrzí ma založenie tohto vlákna.

Jiří Kupka
Dátum registrácie: 24 Sep 2016, 21:26
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Jiří Kupka »

Bolo to nevyhnutné - pre začiatok jeho samostatnej existencie ako človeka, ako u každého z nás pred mnohými rokmi :-D

josef

Neprečítaný príspevok od používateľa josef »

Milan napísal:Zajímá -li někoho postup "vrchných zdrojov", není nic snažšího, než vznést dotaz v tom správném prostředí. Tedy jsou "vrchné zdroje" Slovenské sdružení? Nebo Moravskoslezské? Případně České? Nebo je to ČS Unie? Nebo je to Slovenské/České nakladatelství AO? Každé z nich má své představitele, a každého z nich je možné se otevřeně zeptat. Mám za to, že odpoví. Může být, že zprávu potvrdí, může být, že vyvrátí. Pak se s touto skutečností může nakládat dál.
Milane, přesně tak. Ale to by nebylo již zajímavé pro tento konspirační web. Stačí si přečíst příspěvky admina a každý může mít jasno, wo co gou tomuto webu. Určitě to není poctivé hledání pravdy ohledně CASD.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Milan napísal:Jeden bratr pověděl druhému zaručenou zprávu, s doporučením-je to důvěrnéné, nikomu to něříkej...Opravdu si někdo myslíte, že fámy vznikají jinak?
Zajímá -li někoho postup "vrchných zdrojov", není nic snažšího, než vznést dotaz v tom správném prostředí. Tedy jsou "vrchné zdroje" Slovenské sdružení? Nebo Moravskoslezské? Případně České? Nebo je to ČS Unie? Nebo je to Slovenské/České nakladatelství AO? Každé z nich má své představitele, a každého z nich je možné se otevřeně zeptat. Mám za to, že odpoví. Může být, že zprávu potvrdí, může být, že vyvrátí. Pak se s touto skutečností může nakládat dál.

Kornelia Novaka nesleduji, takže se k němu nemám potřebu vyjadřovat.

Církev netvoříme "my" a "oni" (vedoucí , laici, kazatelé, staří mladí, Češi, Slováci, tradicionalisté, progresivisté, ...). Nebo se snad modlíme "Otče jejich"...?
Milane mám dojem, že žiješ v iluzi naši adventistické dokonalé organizaci. Jeden administrátor řekne "to" a jiný řekne "ono" a jakmile jde do tuhého "to" začne ztrácet paměť. Ten co řekne "ono" přestane komunikovat. Přesto všechno jsou i mezi administrátory vzácní lidé.

Josef píše:
Milane, přesně tak. Ale to by nebylo již zajímavé pro tento konspirační web. Stačí si přečíst příspěvky admina a každý může mít jasno, wo co gou tomuto webu. Určitě to není poctivé hledání pravdy ohledně CASD.

Nechci se zastávat admina, ale na Slovensku je situace složitější. Jeden anonymní web je trnem v oku, ale přešlapy jsou v pořádku. Proč posuzuješ pohnutky člověka? Jedinec v církvi nemá šanci, většina má pravdu i tam, kde se nejedná o věroučnost. Ale ne všude je to paušálně stejné. Zařiď, aby církev zakázala diskuzi na tomto webu s tím, že každý bude slyšen a jeho věc řádně projednána.
Samozřejmě nesouhlasím se vším na tomto webu. Možná jsou tu i ti co se jen baví. Církev je poseta konspiračním kvítím, jeden kvítek už neuškodí.

Realista
Dátum registrácie: 23 Sep 2016, 18:23
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Realista »

josef napísal: Stačí si přečíst příspěvky admina a každý může mít jasno, wo co gou tomuto webu. Určitě to není poctivé hledání pravdy ohledně CASD.
A wo co teda gou? Prosím, objasněte nám to, když v tom máte jasno...

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

josef píše:
Stačí si přečíst příspěvky admina a každý může mít jasno, wo co gou tomuto webu. Určitě to není poctivé hledání pravdy ohledně CASD.
Takže je to pro Tebe výzva - je zde na fóru mnoho námitek proti učení CASD. Můžeš se zapojit do diskuse a vyvrátit postoje druhých.
Pozor ale na jednu věc-nejde o hledání pravdy ohledně CASD, ale o hledání pravdy v Písmu a konfrontace s učením CASD.

Milan
Dátum registrácie: 07 Aug 2016, 05:26
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Milan »

Ambvassador napsal:
Milane mám dojem, že žiješ v iluzi naši adventistické dokonalé organizaci. Jeden administrátor řekne "to" a jiný řekne "ono" a jakmile jde do tuhého "to" začne ztrácet paměť. Ten co řekne "ono" přestane komunikovat. Přesto všechno jsou i mezi administrátory vzácní lidé.
Mám za to, že v iluzi o dokonalé adventistické organizaci nežiji. Z mých příspěvků musí být každému jasné, že tuto iluzi pomáhám vytvářet… :)

Milan
Dátum registrácie: 07 Aug 2016, 05:26
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Milan »

josef napsal:
Děkuji za uznání. Každý, kdo píše, jako já, na tento konspirační web, sám konspiruje. Nebo snad ne?

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Milan napísal:Ambvassador napsal:
Mám za to, že v iluzi o dokonalé adventistické organizaci nežiji. Z mých příspěvků musí být každému jasné, že tuto iluzi pomáhám vytvářet… :)
¨Nejde o to co je jasné z tvých příspěvků, ale o to, že ty žiješ ve svobodnějším ovzduší, tak nemůžeš rozumět některým lidem, kteří zde píší. Nepočítám senzacechtivé výlevy. Je pravdou, že něco je o hledání a něco je o senzaci.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní