Hosť napísal:
Josefe, myslím, že se rozčiluješ zbytečně, bylo by lepší si po sobě příspěvek přečíst, aby jsi v něm neměl několik chyb

Proč mi tu podsouváš, že se rozčiluji? Na základě čeho tak usuzuješ? Nebo snad podle počtu chyb? To pak ani ty nejsi úplně klidný.
Hosť napísal:V církvi není moc vhodné debatovat o některých otázkách, vím, o čem píšu. Ve většině sborů není prostředí vhodné pro svobodnou diskusi.
Kolik sborů jsi v tomto směru "otestoval", když si dovoluješ vyslovit tvrzení: "ve většině..."? Hoste, sám musíš vědět, že to není pravda.
Hosť napísal:Namísto toho byla zrušena diskuse na webu církve jen proto, že zde byly naprosto odlišné názory na produkci Maranatha Gospel a nevydržel to ani předseda na svém blogu, kdy byl zřejmě stále napadán, aby diskusi uzavřel, kam máme jít diskutovat? Kde sdílet zkušenosti, pochybnosti ?
Na základě čeho se domníváš, že tebou uváděné důvody jsou opravdu skutečné důvody, proč se věci, o kterých píšeš, staly? Ještě že jsi to alespoň ve druhém tvrzení pojistil slovíčkem "zřejmě". Takže zase "subjektivně pojato", že?
Hosť napísal:Pokud jsi zde nalezl něco zkresleného,tendenčního a subjektivně pojatého, máš přece možnost na to poukázat.
Pokud jsi dočetl až sem, tak víš, že našel. A to je jenom jeden příspěvek.
Hosť napísal:Taky kritika anonymity není od Tebe na místě, vždyť sám vystupuješ anonymně, máš tedy máslo na hlavě.
Odpovím ti parafrází z bible: Pokud se tvůrci tohoto webu zatajují, ani já vám nepovím, kdo jsem.
Btw, na základě čeho se domníváš, že nejsem Josef? Zase něco "subjektivně pojaté"?