Josefe, těžko se hledají tvé komentáře. diskuze s tebou je tím snadno zmatečná. Rozbíjíš vlákna netematickou odpovědí. Nejsi přihlášený, nedá se ti poslat správa, aby jsme nebyli pomlouvači, tak se tě ptám. Někde si se vyjádřil k webu s myšlenkou o balastu.
Považuješ mé vstupy do diskuze na tomto webu v různých vláknech za balast?
Prečo odstrihli Kornélia Novaka ?
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prečo odstrihli Kornélia Novaka ?
ambassadore, nejsem zde proto, abych posuzoval, kdo produkuje balast a kdo ne.ambassador napísal:Josefe, těžko se hledají tvé komentáře. diskuze s tebou je tím snadno zmatečná. Rozbíjíš vlákna netematickou odpovědí. Nejsi přihlášený, nedá se ti poslat správa, aby jsme nebyli pomlouvači, tak se tě ptám. Někde si se vyjádřil k webu s myšlenkou o balastu.
Považuješ mé vstupy do diskuze na tomto webu v různých vláknech za balast?
Psal jsem, že poměr "užitek:balast" jaký je na tomto foru, je pro mne nezajímavý. Pod tím balastem nerozumím pouze nesmysly, ale také zbytečné (obecně známé), off-topic, pro mne nezajímavé, ... I když samy o sobě mohou ty informace mít nějakou svoji hodnotu. Ale pokud sleduji konkrétní myšlenku, pracně se k ní musím dobírat právě přes ten "balast".
Je to podle mého i tím, že admin ignoruje nahlašování "off-topic". Nahlásil jsem jich víc a nic.
Pro "přísné":
Jsem si vědom, že i já jsem vyprodukoval "off-topic" příspěvky, ale reagoval jsem pouze na to, co již bylo v daném vláknu napsáno (a již to bylo off-topic). Často to byli starší příspěvky. To svědčí o tom, že admin se asi až příliš schovává, takže ani nepečuje o "své dítko".

První kroky k nápravě jsem již učinil: k anonymitě admina se dále budu vyjádřovat (pokud vůbec) pouze ve vlákně
http://acos.tym.sk/ine-f8/anonymita-t72-20.html
a realistu jsem také požádal, abychom v debatě o sexu pokračovali ve vlákně
ine-f8/sexualita-t455.html
To je můj příspěvek ke znižování podílu "balastu".

ambassadore, nic z toho, co říkám, neříkám (snažím se neříkat) osobně. Snažím se reagovat na podstatu věci, ne na osobu. Vím, že jsi citlivý a snadno se tě něco dotkne. Možná právě postoj "nebrát to osobně" by tě mohl posunout k větší svobodě v tomto ohledu. I moudrý člověk se může zachovat jako hlupák a přeci to neznamená, že hlupákem je. (To je obecný příklad, nic směrem k tvojí osobě.)
Bůh ti žehnej.

-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
"Dobrá rada nad zlato"josef napísal: ambassadore, ............ Vím, že jsi citlivý a snadno se tě něco dotkne. Možná právě postoj "nebrát to osobně" by tě mohl posunout k větší svobodě v tomto ohledu
To mě tak dobře poznáš?
K tomu jsi dospěl jakou cestou? Kde jsi přišel na to, že TO beru osobně? Co jsem bral konkrétně osobně? Možná jsem více svobodný než ty sám. Snažím se dostat k jádru.
Kolika fory jsi prošel? Kolika z nich si se účastnil?
Ambassadore, pokud jsem se vyjádřil způsobem, který pokládáš za nepřijatelný, tak se ti omlouvám. Při pročítání webu jsem registroval, o čem píšeš a jak reaguješ. Možná jsem tě pochopil špatně, promiň.ambassador napísal:"Dobrá rada nad zlato"josef napísal: ambassadore, ............ Vím, že jsi citlivý a snadno se tě něco dotkne. Možná právě postoj "nebrát to osobně" by tě mohl posunout k větší svobodě v tomto ohledu
To mě tak dobře poznáš?
K tomu jsi dospěl jakou cestou? Kde jsi přišel na to, že TO beru osobně? Co jsem bral konkrétně osobně? Možná jsem více svobodný než ty sám. Snažím se dostat k jádru.
Kolika fory jsi prošel? Kolika z nich si se účastnil?
To "osobně" mne poprvé napadlo, když jsi mi napsal, že jsem některou tvoji odpověď "zneužil proti jinému diskutujícímu". To mi přišlo trochu "osobně" pojato. Také tvoje otázka, zda tvoje příspěvky považuji za balast (nebo nějak v tom smyslu).
Budu jenom rád, pokud budeš svobodnější jako já sám, moc ti to přeju.

Dobrý deň
Zase sa mi len a len potvrdilo, že toto fórum šíri polopravdy a dezinformácie. Akého K.Nowaka odstrihli ????
veď na oficiálnych stránkach CASD beží seriál K podstate (Hľadanie 2), kde Štúdio Nádej pravidelne publikuje nové dieli s K.Nowakom.
Celé toto fórum len potvrdzuje v praxi nečestné jednanie nás ľudí, že najlepšie sa nám vyjadrujú názory na druhých po za ich chrbát a s tretími osobami. Biblia takéto chovanie nazýva ,,NEPOVIEŠ NA SVOJHO BLÍŽNEHO FALOŠNÉHO SVEDECTVA,, . Bolo to nedávno v úlohách sobotnej školy. Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH.
Členské zhromaždenia v zboroch CASD bujujú s účasťou členov, kde je pôda a priestor vyjadriť čestne a otvorene svoj názor, ale tu sa to hemží odborníkmi na všetko možné otázky. Smutné !!!
Zase sa mi len a len potvrdilo, že toto fórum šíri polopravdy a dezinformácie. Akého K.Nowaka odstrihli ????

Celé toto fórum len potvrdzuje v praxi nečestné jednanie nás ľudí, že najlepšie sa nám vyjadrujú názory na druhých po za ich chrbát a s tretími osobami. Biblia takéto chovanie nazýva ,,NEPOVIEŠ NA SVOJHO BLÍŽNEHO FALOŠNÉHO SVEDECTVA,, . Bolo to nedávno v úlohách sobotnej školy. Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH.
Členské zhromaždenia v zboroch CASD bujujú s účasťou členov, kde je pôda a priestor vyjadriť čestne a otvorene svoj názor, ale tu sa to hemží odborníkmi na všetko možné otázky. Smutné !!!
A já jsem zase smutný z Tebe a Tvé povrchnosti.Všiml jsem si toho už v tématu "A čo s tymto?", které jsi začal a uvedl jsi, že administrátoři fóra odesílají nevyžádané e-maily na soukromé adresy členů a obvinil jsi administrátory, že kritizují, napadají pohnutky, pomlouvají, šíří dezinformace, samozřejmě bez uvedení něčeho konkrétního. Nakonec jsi napadl jejich pohnutky sám- dělají to údajně proto, že jsou anonymní a v utajení.:Dobrý deň
Zase sa mi len a len potvrdilo, že toto fórum šíri polopravdy a dezinformácie. Akého K.Nowaka odstrihli ????veď na oficiálnych stránkach CASD beží seriál K podstate (Hľadanie 2), kde Štúdio Nádej pravidelne publikuje nové dieli s K.Nowakom.
ine-f8/a-co-s-tymto-t676.html
Ale k věci-kdyby jsi si dal práci, zjistil by jsi, že informaci o Korneliovi Nowakovi uveřejnil před rokem Laco. Navazuješ tedy na rok starou mrtvou diskusi.Navíc Laco činil pokání a v příspěvku 17.2.2017 v 12:41 to hezky vyjádřil. Příspěvky jiných v tomto vláknu o Korneliovi pak byly vesměs dobré a konstruktivní.
Toto fórum vzniklo přirozeně jako odpověď na potřebu svobodné diskuse v církvi.Na webu církve byla diskuse utnuta a v Diáři br.Pavlíka později(na nátlak) taky.O diskusi v církvi zjevně nebyl zájem.Mám i osobní zkušenost s tím, že když někdo přijde studiem Písma k jiným závěrům, než učí církev, je v některých sborech doslova "vyštípán". Začnou ho označovat jako odpadlíka, nedokáží rovnocenně diskutovat, nevědí, co je to svoboda. Mám tedy opačnou zkušenost, než tvrdíš, že v prostředí církve je prostor k otevřené diskusi.Většinou není, nedávno jsem byl ve sboru, odkud z věroučných důvodů odešlo několik lidí - zmiňovat se o jejich námitkách k učení i o nich samých je doslova tabu.
Podle mne je TVůj názor "Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH", hloupost a nevím, jak to v praxi realizuješ.
Na fóru je tolik témat, např. k učení, můžeš biblicky vyvracet námitky k učení církve, diskutovat. Dej si ale pozor na to, aby jsi nedělal sám to, co jsi vyjádřil na začátku příspěvku-jestli totiž sám nevydáváš o bližním křivé svědectví.
Ďakujem že si prišiel na toto forum a obohacuješ ostatnych ľudi. Zoataň tu a prispievaj.Hosť napísal: ↑06 Mar 2018, 18:27A já jsem zase smutný z Tebe a Tvé povrchnosti.Všiml jsem si toho už v tématu "A čo s tymto?", které jsi začal a uvedl jsi, že administrátoři fóra odesílají nevyžádané e-maily na soukromé adresy členů a obvinil jsi administrátory, že kritizují, napadají pohnutky, pomlouvají, šíří dezinformace, samozřejmě bez uvedení něčeho konkrétního. Nakonec jsi napadl jejich pohnutky sám- dělají to údajně proto, že jsou anonymní a v utajení.:Dobrý deň
Zase sa mi len a len potvrdilo, že toto fórum šíri polopravdy a dezinformácie. Akého K.Nowaka odstrihli ????veď na oficiálnych stránkach CASD beží seriál K podstate (Hľadanie 2), kde Štúdio Nádej pravidelne publikuje nové dieli s K.Nowakom.
ine-f8/a-co-s-tymto-t676.html
Ale k věci-kdyby jsi si dal práci, zjistil by jsi, že informaci o Korneliovi Nowakovi uveřejnil před rokem Laco. Navazuješ tedy na rok starou mrtvou diskusi.Navíc Laco činil pokání a v příspěvku 17.2.2017 v 12:41 to hezky vyjádřil. Příspěvky jiných v tomto vláknu o Korneliovi pak byly vesměs dobré a konstruktivní.
Toto fórum vzniklo přirozeně jako odpověď na potřebu svobodné diskuse v církvi.Na webu církve byla diskuse utnuta a v Diáři br.Pavlíka později(na nátlak) taky.O diskusi v církvi zjevně nebyl zájem.Mám i osobní zkušenost s tím, že když někdo přijde studiem Písma k jiným závěrům, než učí církev, je v některých sborech doslova "vyštípán". Začnou ho označovat jako odpadlíka, nedokáží rovnocenně diskutovat, nevědí, co je to svoboda. Mám tedy opačnou zkušenost, než tvrdíš, že v prostředí církve je prostor k otevřené diskusi.Většinou není, nedávno jsem byl ve sboru, odkud z věroučných důvodů odešlo několik lidí - zmiňovat se o jejich námitkách k učení i o nich samých je doslova tabu.
Podle mne je TVůj názor "Šírenie akýchkoľvek informácií o tom druhom, zámerne bez jeho vedomia, na jeho úkor je HRIECH", hloupost a nevím, jak to v praxi realizuješ.
Na fóru je tolik témat, např. k učení, můžeš biblicky vyvracet námitky k učení církve, diskutovat. Dej si ale pozor na to, aby jsi nedělal sám to, co jsi vyjádřil na začátku příspěvku-jestli totiž sám nevydáváš o bližním křivé svědectví.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných