Prednášky MTM 2015

Diskusia o všetkom ostatnom.
TriQ

Re: Prednášky MTM 2015

Neprečítaný príspevok od používateľa TriQ »

Na základe príspevku od Ninky som si stiahol tie prednášky. Fakt je to otras. Primitívne argumenty, citové vydieranie, zastrašovanie, ... Ten autor - vedúci mládeže pri GK - bude asi nejaký Tedov človek. Rád by som vedel, či tie prednášky čítal pred uvedením niekto z našich vedúcich a usúdil, že to je vhodné na použitie. Je to smutné, keď viem, koľkí ľudia na Slovensku pracujú so skutočným záujmom a láskou s mladými ľuďmi. A potom príde z oficiálnych miest takýto plátok a všetko zneguje ... Je to na zaplakanie. Ale asi len ďalší americký produkt, ktorý sa musí použiť bez ohľadu na jeho úroveň. Cirkev sa sťažuje na stav vo zboroch, ale takýmito brakmi si to robí aj sama ... Ospravedlňujem sa za cirkev mládežníkom, že to museli čítať ... Rád by som ako riadny člen cirkvi povedal, že nie všetci dospelí v cirkvi majú takéto názory ...

Mladoch

Neprečítaný príspevok od používateľa Mladoch »

Myslím si, že ak sa Vám nepáčili minuloročné prednášky, tak si radšej ani neotvárajte tohtoročné :D . Pôvodne som sem chcel skopírovať zvláštne pasáže, ale došlo mi, že to by som sem musel skopírovať celú prednášku.

Prednáška sa údajne zaoberá témou "Ježiš – Základ našej viery". Nenechajte sa ale pomýliť, pretože na Ježiša možno nazerať len prostredníctvom adventných okien. Autor z nejakého dôvodu vybral osem najdôležitejších.
Prednáška MTM 2016 napísal:Na vieroučné pravdy Písma sa môžeme pozerať ako na rad okien, cez ktoré môžeme vnímať Boží charakter z rôznych uhlov pohľadu. Skúsme si predstaviť štruktúru pravdy ako osemuholníkovú budovu. Na každej z ôsmich strán budovy je okno. Každé okno predstavuje jeden vieroučný bod:
1. Trojica
2. Veľký spor
3. Boží zákon
4. Sobota
5. Svätyňa
6. Smrť a peklo
7. Doba konca
8. Druhý príchod
Keď cez každé okno nahliadneme do budovy, uvidíme Ježiša – a iba Ježiša. On je skutočným a dokonalým zjavením Božieho charakteru.
http://www.casd.sk/wp-content/uploads/2 ... at-Pro.pdf

Rajon
Dátum registrácie: 12 Jan 2015, 22:33
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Rajon »

Mladoch napísal:Myslím si, že ak sa Vám nepáčili minuloročné prednášky, tak si radšej ani neotvárajte tohtoročné :D . Pôvodne som sem chcel skopírovať zvláštne pasáže, ale došlo mi, že to by som sem musel skopírovať celú prednášku.

Prednáška sa údajne zaoberá témou "Ježiš – Základ našej viery". Nenechajte sa ale pomýliť, pretože na Ježiša možno nazerať len prostredníctvom adventných okien. Autor z nejakého dôvodu vybral osem najdôležitejších.
Prednáška MTM 2016 napísal:Na vieroučné pravdy Písma sa môžeme pozerať ako na rad okien, cez ktoré môžeme vnímať Boží charakter z rôznych uhlov pohľadu. Skúsme si predstaviť štruktúru pravdy ako osemuholníkovú budovu. Na každej z ôsmich strán budovy je okno. Každé okno predstavuje jeden vieroučný bod:
1. Trojica
2. Veľký spor
3. Boží zákon
4. Sobota
5. Svätyňa
6. Smrť a peklo
7. Doba konca
8. Druhý príchod
Keď cez každé okno nahliadneme do budovy, uvidíme Ježiša – a iba Ježiša. On je skutočným a dokonalým zjavením Božieho charakteru.
http://www.casd.sk/wp-content/uploads/2 ... at-Pro.pdf
Tak ma napadá, že možno by bolo zaujímavé to obrátiť: Pozerať sa na vieroučné body vždy iba cez Ježiša. :-)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní