Výbor SZ pracoval dva roky bez mandátu! Všetky jeho rozhodnutia sú neplatné!

Diskusia o cirkevnej organizácii.
mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Re: Výbor SZ pracoval dva roky bez mandátu! Všetky jeho rozhodnutia sú neplatné!

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

svadobník napísal:
mikim napísal:
Milan napísal: ...V čem se příprava jídla-trhání klasů liší od přípravy jídla na svatební hostině, nebo od přípravy jídla na sborové agapé, nebo na přípravu jídla na biblickém týdnu?…když odhlédneme od bohatosti stolu. V malém můžeme, ale od dejme tomu 20 klasů, nebo 5 chlebíčků, je to už přes čáru, je to hříchem? Nebo-pro nás je to hříchem, ale když to naplánujeme mimo sobotu, zaplatíme mimo sobotu a využijeme služeb „nevěřících“, je to správné?.
Keď som tému soboty nadhodil, zároveň som chcel zistiť aj to, ako napreduje tento tajný, pomalý rozklad v cirkvi. A vidíš, ako je to v pokročilom štádiu? Už ani nedokážu rozlíšiť, čo je Božie a čo je ľudské. A prítomní neadventisti im tlieskajú, páči sa im tento proces, aby si prihriali svoju polievčičku a presvedčili aj ten zostatok verných, že sa mýlia, keď Božie Slovo berú vážne. Predsa to Pán Boh nemyslí tak vážne, žeby trval na svätosti soboty! Nemôže byť predsa taký malicherný! Ako som to raz počul vysvetľovať v rádiu7 od nejakého doktora, ktorý tvrdil, že je predsa jedno, v ktorý deň pre nás je sobotou. Dôležité je, aby sme niektorý deň týždňa svätili ako sobotu. Originál satanské. Týmto smerom napreduje tento rozhovor. A keď s nimi nesúhlasíš, tak ťa musia "vyhlásiť za bludára", alebo z neznalosti písma za "mikimovo evanjelium".

Neznalci nevedia, že krst je svätý úkon. Aj tomu tak hovoríme, že "svätý krst" ktorý tak isto, ako kázanie evanjelia, má byť, alebo môže byť súčasťou sobotnej bohoslužby. Sobota bola daná na takúto činnosť a nie na varenie jedla pre svadobných hostí a šitie svadobných šiat! Čo sa týka tých darov, netreba preháňať, že by ich bolo toľko, žeby mali problém to zaniesť domov. Ale netvrdím ani to, že to musí byť! Je to proste úkon, ktorý sa v priebehu rokov nalepil na nás, ale sa to ani z ďaleka nemôže porovnávať s porušovaním Božej soboty! To vyhovuje iba tím, ktorí ju porušujú už dávno, lebo to, čo hovorí Boh, pre nich neznamená nič.
...máš ve všem pravdu...

...Čo sa týka tých darov, netreba preháňať, že by ich bolo toľko, žeby mali problém to zaniesť domov.

U toho výroku to možná EGW nebo ten kdo to napsal ve skutečnosti myslel nejspíše s nadsázkou...
Zdejší neadventisti se pořád marně snaží znehodnotit sobotu svými lživými slovy a totálními žvásty a píšou o tom někteří dokonce celé články, ale je jim to ve skutečnosti na prd, protože Bůh svěcení soboty nikdy nezrušil ani nepřibil na kříž a to oni nemůžou nijak dokázat a proto je to tak ve skutečnosti štve. Oni všichni jsou tak neuvěřitelně naivní, že vůbec mnohdy ani neví která bije a neuvěřitelně si přitom vymýšlejí, pro ně platí tento verš:

Jan 8:44  Váš otec je ďábel a vy chcete dělat, co on žádá. On byl vrah od počátku a nestál v pravdě, poněvadž v něm pravda není. Když mluví, nemůže jinak než lhát, protože je lhář a otec lži.

mikim

Re: Výbor SZ pracoval dva roky bez mandátu! Všetky jeho rozhodnutia sú neplatné!

Tomáš Plechatý napísal:Pro svadobníka:

Píšeš, o tajném pomalém rozkladu církve, o svodu zůstatku věrných od Boží pravdy, originál satanském způsobu jednání a přítomných neadventistech, kteří tleskají, aby si přihřáli polívčičku.

Nuž Já jsem jeden z přítomných neadventistů (bývalý přesněji).
Polívčičku si tu nepřihřívám, své názory neskrývám, své jméno se nestydím zveřejnit a hájím své pochopení biblí.
A Svadobníku já znám učení adventistů.

Problém je, že ty znáš asi jen učení adventistů.

Nejen že přikázání o Sobotě podle bible nikdy nebylo určeno křesťanům z pohanů a těm ze židů bylo zdobrovolněno, ale ani Trojandělské poselství není žádným posláním adventistů (hlásat to měli andělé).
A CASD není církví ostatků.

Zrovna jsem o tom vydal článek.
Takže jestli jsi připraven nejen na anonymní lamentování nad upadajícím stavem církve a jak bylo dřív lépe,(Kazatel 7, 10)
ale i na konfrontaci víry nad biblí, tak tě zvu.
http://adventismus.cz
Snad se nebojíš.

Tomáš Plechatý

...své názory neskrývám,...a hájím své pochopení biblí.

No to zcela jistě ne ty ty bludy jeden za druhým dennodenně produkuješ ve velkém, že se nestydíš, fakti ti není před Bohem trapně ::fie::
No je to fakt je to jen Tvé pochopení Bible...a to je tak asi všechno.... ::bye::

...Nejen že přikázání o Sobotě podle bible nikdy nebylo určeno křesťanům z pohanů a těm ze židů bylo zdobrovolněno, ale ani Trojandělské poselství není žádným posláním adventistů (hlásat to měli andělé).

Když začneš lhát o adventistech a Boží Pravdě, tak jedeš v tom lhaní immervere...
...a Tomáš není ve skutečnosti žádný odborník, ale jen si vymýšlí, nejspíše aby nasral druhé... ::good::

...Zrovna jsem o tom vydal článek.

Kdo by takový paskvil ale četl, vždyť je to dlouhé jak slizský had... ::fie:: a plné totálních bludů, číst to je naprostá ztráta času. :acute:

mikim

Lída Rohalová napísal:
Tomáš Plechatý napísal:Polívčičku si tu nepřihřívám, své názory neskrývám, své jméno se nestydím zveřejnit a hájím své pochopení biblí.
Nuže, slovo muže.
Ale prd, jsou to jen kecy a kecy a nekonečné kecy, které k Bohu stejně nikoho nepřivedou... ::noo::

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

mikim napísal:
Lída Rohalová napísal:
Tomáš Plechatý napísal:Polívčičku si tu nepřihřívám, své názory neskrývám, své jméno se nestydím zveřejnit a hájím své pochopení biblí.
Nuže, slovo muže.
Ale prd, jsou to jen kecy a kecy a nekonečné kecy, které k Bohu stejně nikoho nepřivedou... ::noo::
Ten, kdo se podepisuje, nese daleko větší rizika než ten, kdo píše anonymně. Pro mě je prostě Tomášovo slovo slovo čestného a zralého muže, který ví, co mluví. Dovoluji si říci svůj názor.

Ty články dobré dílo konají a už cestu k Bohu otvírají.

Mohl bys aspoň docenit mé básnické sklony.

Milan
Dátum registrácie: 07 Aug 2016, 05:26
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Milan »

Pán Ježíš dal svým následovníkům poměrně břitké doporučení, týkající se perel-pokladů Božího slova a jeho království (Mat 7:6). Zbývá "jen maličkost"-podle jakého klíče lze rozpoznat, kdo je kdo...
Jsem občas v silném pokušení v polemice s některými autory a názory tento text použít, ale když si přečtu dva předchozí verše, získávám motivaci pokušení odolat...

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

svadobník napísal:
mikim napísal:
Milan napísal: ...V čem se příprava jídla-trhání klasů liší od přípravy jídla na svatební hostině, nebo od přípravy jídla na sborové agapé, nebo na přípravu jídla na biblickém týdnu?…když odhlédneme od bohatosti stolu. V malém můžeme, ale od dejme tomu 20 klasů, nebo 5 chlebíčků, je to už přes čáru, je to hříchem? Nebo-pro nás je to hříchem, ale když to naplánujeme mimo sobotu, zaplatíme mimo sobotu a využijeme služeb „nevěřících“, je to správné?.
Keď som tému soboty nadhodil, zároveň som chcel zistiť aj to, ako napreduje tento tajný, pomalý rozklad v cirkvi. A vidíš, ako je to v pokročilom štádiu? Už ani nedokážu rozlíšiť, čo je Božie a čo je ľudské. A prítomní neadventisti im tlieskajú, páči sa im tento proces, aby si prihriali svoju polievčičku a presvedčili aj ten zostatok verných, že sa mýlia, keď Božie Slovo berú vážne. Predsa to Pán Boh nemyslí tak vážne, žeby trval na svätosti soboty! Nemôže byť predsa taký malicherný! Ako som to raz počul vysvetľovať v rádiu7 od nejakého doktora, ktorý tvrdil, že je predsa jedno, v ktorý deň pre nás je sobotou. Dôležité je, aby sme niektorý deň týždňa svätili ako sobotu. Originál satanské. Týmto smerom napreduje tento rozhovor. A keď s nimi nesúhlasíš, tak ťa musia "vyhlásiť za bludára", alebo z neznalosti písma za "mikimovo evanjelium".

Neznalci nevedia, že krst je svätý úkon. Aj tomu tak hovoríme, že "svätý krst" ktorý tak isto, ako kázanie evanjelia, má byť, alebo môže byť súčasťou sobotnej bohoslužby. Sobota bola daná na takúto činnosť a nie na varenie jedla pre svadobných hostí a šitie svadobných šiat! Čo sa týka tých darov, netreba preháňať, že by ich bolo toľko, žeby mali problém to zaniesť domov. Ale netvrdím ani to, že to musí byť! Je to proste úkon, ktorý sa v priebehu rokov nalepil na nás, ale sa to ani z ďaleka nemôže porovnávať s porušovaním Božej soboty! To vyhovuje iba tím, ktorí ju porušujú už dávno, lebo to, čo hovorí Boh, pre nich neznamená nič.
Svadobník, ja tebe nebudem rozprávať, kto som, čo som, prečo tu som, lebo ty sa nikoho nepýtaš, ty už vieš...

Opäť čítam hodnotenie pohnútok, a to už je pôda žalobníka bratov. Tiež sa toho niekedy dopúšťam, aj keď (niekedy) len v myšlienkach. Keď mi to Pán ukáže, činím pokánie. Takže pozor na to.

Rozklad cirkvi spôsobuje najmä duch náboženstva, ktorý vytláča ducha lásky, a ktorý sa prezlieka za ducha horlivej zbožnosti.

Takže ti prajem, aby si tiež zakúsil Božiu dobrotivosť, ktorá vedie ku pokániu. Lebo Pán láska je.

svadobník

Neprečítaný príspevok od používateľa svadobník »

Lída Rohalová napísal:
Svadobník, ja tebe nebudem rozprávať, kto som, čo som, prečo tu som, lebo ty sa nikoho nepýtaš, ty už vieš...

Opäť čítam hodnotenie pohnútok, a to už je pôda žalobníka bratov. Tiež sa toho niekedy dopúšťam, aj keď (niekedy) len v myšlienkach. Keď mi to Pán ukáže, činím pokánie. Takže pozor na to.

Rozklad cirkvi spôsobuje najmä duch náboženstva, ktorý vytláča ducha lásky, a ktorý sa prezlieka za ducha horlivej zbožnosti.

Takže ti prajem, aby si tiež zakúsil Božiu dobrotivosť, ktorá vedie ku pokániu. Lebo Pán láska je.
Tu ani nebolo cieľom zoznamovať sa. Hovoril som iba o tom, že tieto stránky boli založené na dehonestovanie cirkvi adventistov, a že sem chodia (toto dodávam teraz) pozvaní ľudia, aby túto prácu konali. Som si istý, že si túto stránku nenašla náhodou. Ten tvoj priateľ, ktorý sa pýši s tým, že si netají svoje meno aj zverejniť, sa aj pekne vyfarbil a prezradil nám svoj ciel. Na "plný úväzok" pracuje na zosmiešnení, používajúc klamstvo za klamstvom a ty ho podporuješ. A ešte ty hovoríš o láske! O akej láske? Pán Ježiš povedal: ak ma milujete, zachovajte moje prikázania. Ale ty aj s tvojim priateľom bojuješ práve proti tejto láske! Alebo si myslela lásku ku klamstvám? V tom prípade máš pravdu! Od takejto lásky som ďaleko.

A z toho, čo tu čítam je jasné, že ani jedného z vás ani nenapadlo pátrať kto tieto stránky založil a prečo sa skrýva, lebo je váš človek. Tvári sa, ako adventista, zverejňuje údaje, zo združenia, lebo k ním má prístup, ale v skutočnosti to nemyslí vážne.

Tomáš Plechatý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatý »

Svadobník napsal:
...........Ten tvoj priateľ, ktorý sa pýši s tým, že si netají svoje meno aj zverejniť, sa aj pekne vyfarbil a prezradil nám svoj ciel. Na "plný úväzok" pracuje na zosmiešnení, používajúc klamstvo za klamstvom..........
Jasně, já se pyšním, prozradil jsem svůj cíl, že pracuji na plný úvazek na zesměšnění církve a používám lež (klamstvo) za lží a bojuji proti lásce!!! ::rofl:: ::rofl::

A naopak ty svadobníku jsi neposkvrněný výkvět ostatku, který nás odhalil a vzdoruje poslednímu svodu v době odpadnutí omega a ty zastupuješ tu Ježíšovu lásku, která se projevuje nadáváním na kazatele, který pomáhal organizovat cizí svatbu (o šábesu).

Už by stačilo jen mě usvědčit, že pracuji pro Kreml, Putina, papeže františka, nebo tajné jezuity a ilumináty, kteří chtějí nastolit světovládu a potřebují k tomu odstavit z cesty poslední plamen naděje světa - tebe a mikima, neboť vetšinu vedení od GK až po Mikuláše Pavlíka jsme přece dávno už infiltrovali. ::dash:: ::dash:: ::dash:: Už jen vy dva co znám a pár dalších neochvějně bráníte vzácné pravdy svěřené pro tuto dobu.

Kdybych nevěděl, že jako člen ostatku budeš zarytě odmítat drogy, skoro bych měl chuť se tě zeptat, jestli jsi někdy nějaké delší dobu neužíval.

Kdo do tebe zasel všechen ten strach a podezíravost k ostatním, a odkud víš, že právě bonzováním na kazatele šíříš lásku a pravdu?!?!?!?!

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

svadobník napísal:Tu ani nebolo cieľom zoznamovať sa. Hovoril som iba o tom, že tieto stránky boli založené na dehonestovanie cirkvi adventistov, a že sem chodia (toto dodávam teraz) pozvaní ľudia, aby túto prácu konali. Som si istý, že si túto stránku nenašla náhodou. Ten tvoj priateľ, ktorý sa pýši s tým, že si netají svoje meno aj zverejniť, sa aj pekne vyfarbil a prezradil nám svoj ciel. Na "plný úväzok" pracuje na zosmiešnení, používajúc klamstvo za klamstvom a ty ho podporuješ. A ešte ty hovoríš o láske! O akej láske? Pán Ježiš povedal: ak ma milujete, zachovajte moje prikázania. Ale ty aj s tvojim priateľom bojuješ práve proti tejto láske! Alebo si myslela lásku ku klamstvám? V tom prípade máš pravdu! Od takejto lásky som ďaleko.

A z toho, čo tu čítam je jasné, že ani jedného z vás ani nenapadlo pátrať kto tieto stránky založil a prečo sa skrýva, lebo je váš človek. Tvári sa, ako adventista, zverejňuje údaje, zo združenia, lebo k ním má prístup, ale v skutočnosti to nemyslí vážne.
Stránku jsem si našla sama, nikdo mě nenutí tu být. Nemá cenu vysvětlovat svůj postoj, protože ty o to nestojíš. Tak jen pár slov z Písma:

CSP Jk 4,11 Bratři, nemluvte jeden proti druhému. Kdo mluví proti bratru nebo soudí svého bratra, mluví proti Zákonu a soudí Zákon. Jestliže však soudíš Zákon, nejsi činitelem Zákona, nýbrž soudcem.

CSP Mt 7,2 Neboť jakým soudem soudíte, takovým budete souzeni, a jakou měrou měříte, takovou vám bude naměřeno.

V dobrém ti píšu, abys změnil svůj postoj, přestal napadat pohnutky jiných lidí, o kterých nic nevíš. Jinak na soudu good luck!

svadobník

Neprečítaný príspevok od používateľa svadobník »

Tomáš Plechatý napísal:Pro svadobníka:

Nejen že přikázání o Sobotě podle bible nikdy nebylo určeno křesťanům z pohanů a těm ze židů bylo zdobrovolněno, ale ani Trojandělské poselství není žádným posláním adventistů (hlásat to měli andělé).

Zrovna jsem o tom vydal článek.
Takže jestli jsi připraven nejen na anonymní lamentování nad upadajícím stavem církve a jak bylo dřív lépe,(Kazatel 7, 10)
Už tu bolo povedané, že všetko čo hovoríš je lož. Kde si napríklad zobral to klamstvo, že sobota bola daná iba židom a nie kresťanom z pohanov? Čítaš ty vôbec Bibliu? Alebo chceš tvrdiť, že Adam s Evou boli židia? Prečítaj udalosti stvorenia a tam nájdeš napísané, že keď Boh dokonal svoje šesťdňové stvoriteľské dielo, siedmi deň odpočinul, preto požehnal a posvätil tento deň ako pamätný deň stvorenia. I. Mojžišova 2, 1-4. A vtedy na zemi bol iba Adam s Evou, preto s Bohom spolu svätili tento deň. A ani jeden deň v biblických dobách nemal názov, tie dni mali iba číslo, iba siedmi deň, sobota mala meno. A toto Božie nariadenie nebolo nikdy nikde zmenené! Iba katolícka cirkev je hrdá nato, že zo svojej moci zmenila sobotu na nedeľu, teda na deň pohanského boha slnka. Ale Božie nariadenie to nie je!

A Rohalovej iba toľko: Krásny citát. Aj Satan, keď pokúšal Ježiša, používal krásne citáty z Biblie!

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný