Charizmy v CASD - prejavy darov Svätého Ducha medzi ASD

Diskusia o vieroučných bodoch CASD.
posluchac

Re: Charizmy v CASD - prejavy darov Svätého Ducha medzi ASD

Neprečítaný príspevok od používateľa posluchac »

Kdyby to byly andělské jazyky, už by tisíce těch, kteří jimi "prý" mluví museli sepsat minimálně další Bibli, protože by v nich přijali tolik nových informací od Boha...
::rofl:: ::good::

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Překvapuje mě, že někteří mají potřebu zdůrazňovat dary Ducha tam někde v minulosti. "Tam někdo v zadu ho měl." Ten kdo neoceňuje drobné dary přítomnosti, nemůže postřehnout jejich skutečnou hodnotu.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

ambassador napísal:Překvapuje mě, že někteří mají potřebu zdůrazňovat dary Ducha tam někde v minulosti. "Tam někdo v zadu ho měl." Ten kdo neoceňuje drobné dary přítomnosti, nemůže postřehnout jejich skutečnou hodnotu.
Ten NĚKDO napsal např. desítky knih, na rozdíl od drobných darů přítomnosti o kterých neví nikdo z nás vůbec nic a tak mu jsou ve skutečnsti na prd, i kdyby měly jakoukoliv hodnotu pro nás významnou.

Když o těchto darech mluvíš, tak mluv konkrétně a nepomlouvej EGW.

ambassador
Kontaktovať používateľa:

"Někdy se setkávám s lidmi, kteří podsouvají své vlastní domněnky, které dotyčný vůbec neřekl."

mikim

ambassador napísal:"Někdy se setkávám s lidmi, kteří podsouvají své vlastní domněnky, které dotyčný vůbec neřekl."
Nelži, ve zkutečnosti jsi reagoval na tutu moji větu k mého komentáře:

Dar proroctví měla jistě EGW, která ho přijala v hojné míře a bude ho mít jistě i mnoho dalších adventistů před 2PJK, mladí i staří, jak potvrzuje i Písmo.

A ty jsi proti EGW, proto jsi fikaně napsal co jsi napsal:

Překvapuje mě, že někteří mají potřebu zdůrazňovat dary Ducha tam někde v minulosti.

O darech Ducha před EGW nikdo nic nemluvil...

ambassador
Kontaktovať používateľa:

O tom, kdo lže to mě povídej. Položil jsem ti otázku v jiné sekci a neodpověděl jsi. Otázka zněla: Odkud čerpáš, že to co ti nepasuje u EGW, někdo napsal pod jejím jménem? Doposud jsi neodpověděl, to znamená, že si vymýšlíš a lžeš?

Dnes ti kladu jinou otázku: Kde čerpáš jistotu, že před EGW nikdo o darech nemluvil/nepsal?

mikim

ambassador napísal:O tom, kdo lže to mě povídej. Položil jsem ti otázku v jiné sekci a neodpověděl jsi. Otázka zněla: Odkud čerpáš, že to co ti nepasuje u EGW, někdo napsal pod jejím jménem? Doposud jsi neodpověděl, to znamená, že si vymýšlíš a lžeš?

Dnes ti kladu jinou otázku: Kde čerpáš jistotu, že před EGW nikdo o darech nemluvil/nepsal?
Minule jsem ti asi zapomněl odepsat:

Tak např. zde se např. vysvětluje proč EGW nikdy vlastní rukou nenapsala "Tři nejposvatnější bytosti" a myslela tím současně Otce , Syna a Ducha Svatého, ale, že psala vždy jen o dvou a duchu, který z nich vychází a napsala to namísto ní stenografka (první odkaz), zatímco dnešní církev asd vychází právě z výroků, které nikdy nejspíše nenapsala (druhý odkaz):

http://www.trinitytruth.org/ellenwhitet ... eings.html
https://askthecenter.freshdesk.com/sup ... e-trinity-

a nebo další názory, že nejdříve byla EGW semi-ariánkou a pak až později trinitářkou..., ale to je na dlouhé studium...

http://thetrinitydoctrine.com/articles/ ... -doctrine/

já věřím, že EGW nebyla nikdy Trinitářkou, jinak by své dřívější výroky, kdy mluvila jen o dvou určitě opravila...spíše to vypadá, že to za ní někdo napsal, když byla v Austrálii.

...Dnes ti kladu jinou otázku: Kde čerpáš jistotu, že před EGW nikdo o darech nemluvil/nepsal?[/quote]

o nikom, kdo by měl dal prorocký stejně jako EGW, a splňoval všechny znaky pravého proroka podle Písma, stejně jako EGW, dávno před ní nic nevím.

Pokud Ty ano, rád se poučím, pošli odkazy...

ambassador
Kontaktovať používateľa:

mikim napísal:
O darech Ducha před EGW nikdo nic nemluvil...
o nikom, kdo by měl dal prorocký stejně jako EGW, a splňoval všechny znaky pravého proroka podle Písma, stejně jako EGW, dávno před ní nic nevím.
To jsou tvé dvě odpovědí , jsou to dva silně rozdílné závěry.
Nerozumím tomu, jakou časovou délku zasahuje termín "dávno před ní"
... všechny znaky pravého proroka podle Písma,....
Jaké jsou znaky pravého proroka podle Bible?

Ty odkazy jsem "prošel" a protože zasahují do jiného vlákna tak jen skromnou prosbu:
Dej odkaz na oficiální prohlášení církve do vlákna o trojicí. odkaz na vyjádření skupiny, směru tam nedávej.
Někde jsem četl, že EGW všechno co bylo přepsáno z jejich písemností a proslovů schvalovala.
Znamená to, že v archivním trezoru jsou také podvrhy? Odpověď dej do vlákna o EGW.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných