Návrhy a pripomienky

Diskusia o všetkom ostatnom.
Rajon
Dátum registrácie: 12 Jan 2015, 22:33
Kontaktovať používateľa:

Re: Návrhy a pripomienky

Neprečítaný príspevok od používateľa Rajon »

admin napísal:Ak by ste mali nejaké nejasnosti ohľadom funkcií fóra, prosím píšte sem. Pracujeme na rôznych vylepšeniach a zároveň dorábame preklad redakčného systému phpbb, ktorý nie je vždy ideálny.

Pridávam odkaz na stránku, kde nájdete podrobný popis toho, ako formátovať text v príspevkoch.
http://acos.tym.sk/faq.php?mode=bbcode

Diskutujte slobodne a podľa pravidiel :).
Ahoj, nevieš prečo sa mi odoslaná správa stále zobrazuje v priečinku "Správy na odoslanie" pričom som správu odoslal aj ukazuje, že správa bola odoslaná v čase... Nie je však v priečinku "Odoslané správy". Tak neviem, či odišla alebo nie.

admin
Administrátor
Dátum registrácie: 01 Jan 2015, 23:53
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa admin »

Ahoj [mention]Rajon[/mention], znamená to, že si správu odoslal a čaká na prečítanie. Asi "Správy na odoslanie" nie je najlepší preklad :).

Rajon
Kontaktovať používateľa:

admin napísal:Ahoj [mention]Rajon[/mention], znamená to, že si správu odoslal a čaká na prečítanie. Asi "Správy na odoslanie" nie je najlepší preklad :).
Aha :-), takže ono by to vlastne malo byť niečo ako: "Odoslané - neprečítané" a priečinok odoslané = "Odoslané - prečítané." :-) .
ďakujem

admin
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

Tak som to opravil, nech je to jasnejšie. Problém je, že v "Odoslaná pošta" nie je len prečítaná pošta, ale aj neprečítaná – teda taký celkový zoznam poslaných správ...

Rajon
Kontaktovať používateľa:

admin napísal:Tak som to opravil, nech je to jasnejšie. Problém je, že v "Odoslaná pošta" nie je len prečítaná pošta, ale aj neprečítaná – teda taký celkový zoznam poslaných správ...
ale ja správu, ktorú mám v neprečítaných odoslaných zatiaľ v odoslaných nemám, čiže sa to nemieša, je to akoby dobre

admin
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

@Rajon máš pravdu, opravené. Díky

ngma
Dátum registrácie: 03 Mar 2015, 19:09
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ngma »

Admin mám otázku

Hodnotenie kazateľov, ktoré si ponúkol pre širokú verejnosť má aký význam? Čo tým sleduješ?
pokiaľ vyhlásiš takúto anketu, mal by si odhaliť aj svoje pohnútky.

pokiaľ sú neni zadefinované kritériá čo sa hodnotí a sleduje na danom kazateľovi, je to veľmi subjektívne. o.i. objektívne to je keby to prebehlo v danom zbore v tomto čase. Nakoľko kazateľ ak pôsobil pred 10 rokmi niekde inde a teraz s odstupom času má byť hodnotený je to skresľujúce. Tzn. mohol sa posunúť ďalej vpred, prípadne sa mohli vyskytnúť objektívne príčiny /zdrav. stav/ a teraz pracuje aj iným štýlom.
Anketa je manipulatívna podľa mňa, nakoľko nezohľadňuje obdarovania jednotlivých kazateľov / v čom sú ako ľudia odlišní/ ale len vyjadruje subjektívny postoj hodnotiaceho k danému kazateľovi. Myslím že k lepšiemu to neprispeje ale skôr naopak.
Objektívne hodnotenie vie spraviť kazateľov zamestnávateľ a nezávisle od toho výbor miestneho zboru. Z tohto dôvodu sa nezúčastním tejto ankety.
Obávam sa, že je to len tvoj marketingový ťah ako prilákať ľudí na stránku. Prilákanie chápem, ale daj im kvalitnú tému, nie balast.
Bolo by zaujímavé, keby si sa ty odhalil a požiadal o svoje hodnotenie napr. kazateľov

cogito
Dátum registrácie: 12 Mar 2015, 10:13
Zbor: Anonymov
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa cogito »

Tiež sa mi to nepáči.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

s tým hodnotením kazateľov, úplne súhlasím s "ngma"

ngma
Dátum registrácie: 03 Mar 2015, 19:09
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ngma »

Admin mám návrh na konkrétne podnety.

Otázka znie: Keby si mal /každý diskutujúci/ možnosť a postavenie k tomu prísluchajúce, čo by si v cirkvi zmenil?
Ak to vieš aj pomenovať a navrhnúť riešenie, pridaj aj druhú míľu...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných