Zákaz kázania pre Jána Muráňa

Rozsiahlejšie články s diskusiou.
John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Zákaz kázania pre Jána Muráňa

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

A ja mám iný tip pre teba: Kniha Kazateľ 2.kapitola. ::reead::

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

John 3:16 napísal: 03 Jan 2018, 19:13 A ja mám iný tip pre teba: Kniha Kazateľ 2.kapitola. ::reead::
Dakujem za tip. Boh zehna roznym sposobom, niekomu da to, inemu ono, a dalsiemu padaju vsetky zeny k noham.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Spravodlivé by bolo, keby ho vylúčili a šiel za mreže, nie zákaz kázania. Na to, čo spravil je to pramálo. ::Cherna::

Neregistrovaný

Ján Muráň totiž nemal pletky zo ženami, On ich sexuálne obťažoval - proti ich vôli.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Hosť napísal: Spravodlivé by bolo, keby ho vylúčili a šiel za mreže, nie zákaz kázania. Na to, čo spravil je to pramálo. ::Cherna::
Hosť napísal: 03 Jan 2018, 21:41
Hosť napísal: Ján Muráň totiž nemal pletky zo ženami, On ich sexuálne obťažoval - proti ich vôli.
Informovaný hoste, zdá se, že víš úplně všechno. Vlastně existuje jenom jedna verze. (Ano stát se může ledacos. Abrahám žil se svou "sestrou". Jákob lhal otci Do "očí". David poslal člověka na smrt. Asi nemá cenu pokračovat v tom, co se všechno najde v Bibli.) Byl jsi u toho, jsi ta nebo ty ženy,...... Máš možnost hodit první kamenem, vlastně jsi to už udělal.

Pro všechny co drží v ruce kámen: "Žumpa je celá naše země"!

posluchac

Neprečítaný príspevok od používateľa posluchac »

Hosť napísal: 03 Jan 2018, 21:44 Ján Muráň totiž nemal pletky zo ženami, On ich sexuálne obťažoval - proti ich vôli.
A Ty si teda urcite ta zena, lebo ako inac by si to s takou istotou vedela ?

Neregistrovaný

A ja som povedal, ze by nemohol cinit pokanie? Kde ake kamene tu po kom hadzem? Za to ze nieco pomenujem, tym ho odsudim? A podla Teba by bolo co spravne, byt ticho a tvarit sa ze nic sa nestalo, vsetko je ok, hlavne sa nesudme. ::rofl::

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

Hosť napísal: A ja som povedal, ze by nemohol cinit pokanie? Kde ake kamene tu po kom hadzem? Za to ze nieco pomenujem, tym ho odsudim? A podla Teba by bolo co spravne, byt ticho a tvarit sa ze nic sa nestalo, vsetko je ok, hlavne sa nesudme. ::rofl::
Správné je nejprve jít za tím proti komu něco máš a říci mu to sám do očí.
Buď učiní pokání a získáš ho zpět, nebo jsou tu další kroky.
Vezmeš si dva svědky.
Potom si vezmeš s sebou duchovní autoritu - staršovstvo nebo vedení církve.
Když ani ty neposlechne ať je ti jako pohan nebo celník (= ukradený, není tě hoden, ignoruješ ho ,nestýkáš se s ním, opovrhuješ jím apod.)

Ale když to neuděláš v tomto pořádí tak jsi naopak ty vinnen/vinna pomluvami, nebo donašečstvím.

1. Timoteovi 5, 19
Stížnost proti starším nepřijímej, leda na základě výpovědi dvou nebo tří svědků.

-----------------------

Kurnik, toto by měly být základy křesťanského učení jak se chovat k sobě, místo znalosti číselných proroctví a symbolů z apokalypsy!!!

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Hosť napísal: 04 Jan 2018, 09:58 A ja som povedal, ze by nemohol cinit pokanie? Kde ake kamene tu po kom hadzem? Za to ze nieco pomenujem, tym ho odsudim? A podla Teba by bolo co spravne, byt ticho a tvarit sa ze nic sa nestalo, vsetko je ok, hlavne sa nesudme. ::rofl::
Pokud nerozumíš biblické terminologii "kamenovat", pak zřejmě nerozumíš ani poslání evangelia. Poslat za mříže, to je co???

V životě jsem se setkal s hodně lidmi, kteří jen pojmenovávali, ale jestli to pojmenování bylo správné, to už je jim fuk.

Member
Dátum registrácie: 27 Sep 2016, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Member »

Hosť napísal: 02 Jan 2018, 21:19 Jedno ale Member nikdy nepochopím. Prečo tam v sobotu idú keď vedia že je tam smrad ? Prečo ide niekto dobrovoľne v sobotu a ešte sa aj pekne vyoblieka, vyleští auto, aby sa následne ponoril do žumpy. (baptize :D )
To nechápem ani ja, prečo tam chodia a robia tieto veci, o ktorých píšeš. Možno len nečítajú Písmo. Veď kde je v Písme napísané, že v sobotu tam majú chodiť? Kde sa v Písme píše, že sa majú ku tomu ponáraniu pekne vyobliekať alebo, že majú vyleštiť auto? Možno sa len držia ľudského podania a zdedenej náboženskej tradícii náboženstva rodičov.

Je fakt, že byť adventistom len jedného, siedmeho dňa, možno u nich znamená byť duchovnejší len v jeden deň týždňa ale ku tomu údajnému obťažovaniu tým pánom kazateľom Muráňom asi nedochádzalo iba v jeden deň týždňa a to v sobotu. Alebo áno? Ku tomu sa všetci vyobliekajú a vyleštia auto? Alebo nie? Lebo neviem aký je dôvod v kontexte možných "pletiek" so ženami tohoto pána alebo ich obťažovaním, tu píšeš o sobote.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní