Nepoplietol si si role ? Ty si dal otazku mne a ja Tebe odpoved. Nie naopak, ako si to teraz prevratil.Karol Schneider napísal: ↑15 Máj 2018, 17:40Opakujes rovnake hluposti. Uz vyssie som ti dal tuto odpoved, tak premyslaj.log napísal: ↑15 Máj 2018, 16:36Boh, ku ktoremu sa modli Jezis Kristus, nema jedno meno. Nema ziadne meno. A zaroven ma vela mien.Karol Schneider napísal: ↑15 Máj 2018, 16:24 Jake je BOZI JMENO - jmeno Boha ktereho uctiva, modli se k nemu a slouzi mu Bozi Syn Jezis Kristus ?
(2 Mojzisova 3 kap.)
(Izaias 42 kap.)
(Zalm 83)
(Zecharias 14 kap.)
(Zalm 118:26 )
Nepoplietol si si historiu ? Ved najprv boli Mojzis, Izaias, Zalmy a Zacharias a az potom zostupil Jezis na Zem , nie naopak, ako to teraz prevracias. Ak Ty si mne dal otazku, ku komu sa modli Jezis, tak na to Ti starozakonne knihy nepomozu, ved prva kniha o Jezisovi je Matus, potom Marek, potom Lukas a potom Jan.
Ako sa Jezis modli ako to tieto evanjelia uvadzaju ? Ved uz deti poznaju "Otce nas" ze meno, ktore Jezis vzyva je "Abba-Otce".
Ved I sam si seba usvedcil, ked si citoval z Pisma I poslednu modlitbu Jezisa, "Eli, Eli". Co znamena "Moj Boh, moj Boh".
Takto sa Jezis modlil a takto znie odpoved na otazku, ktora Ta zaujima.
K dalsiemu uz som sa vyjadril predtym:
post8263.html?hilit=rukopis#p8265