Milan napísal: ↑14 Júl 2018, 21:57Jedná li se o unijní setkání dětí kazatelů, pak jej nejspíše organizovala Unie, odpovědným je hospodář Unie, bartrMarek Škrla.
Jednu takú power banku mám už pol roka v šuplíku. Syn ju doniesol z práce ako vianočný bonus, daroval mi ju z tým že on ju nemá kde využiť. Ja ju mám pol roka v šuplíku a rozmýšlam že ju zase len posuniem. Power banka je niečo tak špecifické že si to kupujú fakt len cestovatelia alebo ked idete na chatu kde je len petrolejka. Podobne rozmýšlali aj naše múdre hlavičky, kúpiť niečo od elektroniky aby to moc nestálo. Samozrejme že sa dá kúpiť aj power banka so solárom, power banka pre notbooky, outdoorové power banky a kedže nevieme kolko investovali do jedného kusa nevieme nič. Tú moju power banku som rozmýšlal využiť už X krát a nič, všade kde chodím majú elektriku a preto leží stále v šuplíku a tak si myslím že polovica tých power bánk bude v šuplíku tiež. Možno keby som išiel na Gerlach a chcel tam tri noci bivakovať tak ju využijem
Na zboroch by sa mali pýtať tých, ktorým chcú niečo dať,
či chcú knihu alebo najnovšiu technickú vychytávku
Verím tomu, že počet darovaných kníh by prudko klesol
A možno by aj stúpol počet krstov
Co se týče přerozdělování peněz formou dotací nějakých produktů církve tak nejsem odpůrce jen powerbank pouze pro některé, ale i například úkolů sobotní školy.
Ty ,,studijní materiály" si členové kupují za zvýhodněnou dotovanou cenu. Ne každý člen sboru si ale ,,úkolek" koupí, protože o něj prostě nemá zájem a ke studiu mu stačí bible.
Protože ale velmi pravděpodobně takový člen stejně jako ostatní přispívá desátky, tak i když ten ,,úkolek" nechce a třeba ani s tím, co se tam píše nesouhlasí, tak na něj stejně přispívá těm, ostatním, co je to baví číst a kupují si ho.