Proroctví se naplňuje.....
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Proroctví se naplňuje.....
Ano, Bůh vedl Mojžíše, přesto přijímal rady od svého tchána (neiraelce). Ten mu poradil, aby neřešil všechno sám. Madiánec mu dal radu a on ji akceptoval. (Jetro [— ?znamenitost], kněz nebo kníže Madiánské http://lide.cb.cz/pavel.mosner/bib_slov ... 0-0300.pdf Madian. http://lide.cb.cz/pavel.mosner/bib_slov ... 0-0400.pdf )
Putování Izraele by mělo být spíše metaforou na pochopení Božího místa v životě jednotlivce, než historický pohled.
Výsledkem tedy je, že Mojžíš nebyl osamocený ve vedení Izraelského národa.
To byl SZ model a dnes žijme v NZ době, kde jsou všichni královské kněžstvo. Jsme si všichni rovni před Bohem. Vedení v NZ době má odlišný model, jen Bůh zůstává.
Ted Wilson je pouze můj bratr v Kristu. Není to můj nadřízený. On ani výkonný výbor Gk za mě nezemřeli na Golgotě.
Kladeš otázky, ale sám na otázky neodpovídáš. Ptám se tedy znova:
Věříš v Boha? Věříš, že Bůh promlouvá i skrze Bibli?
Mě nevadí tvá existence na těchto stránkách, jen je potřeba, aby tvé diskuzní komentáře
zapadali do smýšlení ateisty.
Snad jsem něco přehlédl a ty jsi se vrátil zpět....?
Vraťme se v tomto vlákně zpět k naplňování proroctví.
Putování Izraele by mělo být spíše metaforou na pochopení Božího místa v životě jednotlivce, než historický pohled.
Výsledkem tedy je, že Mojžíš nebyl osamocený ve vedení Izraelského národa.
To byl SZ model a dnes žijme v NZ době, kde jsou všichni královské kněžstvo. Jsme si všichni rovni před Bohem. Vedení v NZ době má odlišný model, jen Bůh zůstává.
Ted Wilson je pouze můj bratr v Kristu. Není to můj nadřízený. On ani výkonný výbor Gk za mě nezemřeli na Golgotě.
Kladeš otázky, ale sám na otázky neodpovídáš. Ptám se tedy znova:
Mě nevadí tvá existence na těchto stránkách, jen je potřeba, aby tvé diskuzní komentáře
zapadali do smýšlení ateisty.
Snad jsem něco přehlédl a ty jsi se vrátil zpět....?
Vraťme se v tomto vlákně zpět k naplňování proroctví.
Neverim v Boha a neverim ze prehovara v Biblii.ambassador napísal: ↑27 Okt 2018, 12:54 Kladeš otázky, ale sám na otázky neodpovídáš. Ptám se tedy znova:
Teraz prosim odpovedz priamo na moje 3 otazky.
Veris, ze Boh vedie Teda Wilsona alebo neveris ? Modlis sa za to alebo nemodlis ? Veris, ze Boh pocuva modlitby alebo neveris ?
-
Nevěřím, že Bůh přednostně a izolovaně vede Teda Wilsona k těm krokům ke kterým politickou diplomacií směřuje církev a delegáty.
Nemodlím se za to, aby měl on pravdu.
Věřím, že Bůh vyslýchá modlitby jinak než je naše soběstředná vize.
Krutis sa ako had v raji. Asi Ta vedie rovnaky Duch. Ani na jednu priamu otazku nedokazes priamo odpovedat. Podobne to robil svojho casu aj Karol, velmajster vytacok. Bol by na Teba hrdy. V pekle budete mat miesta vedla seba.ambassador napísal: ↑27 Okt 2018, 14:56 Nevěřím, že Bůh přednostně a izolovaně vede Teda Wilsona k těm krokům ke kterým politickou diplomacií směřuje církev a delegáty.
Naposledy upravil/-a log v 28 Okt 2018, 06:34, upravené celkom 2 krát.
-
Kdo stojí opodál, ten už je dál.
Nejsi už v obraze.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Snad už jen tolik, že umíš listovat v Bibli.
Nejsi už v obraze.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Snad už jen tolik, že umíš listovat v Bibli.
Aha, pak nemá cenu na Tebe reagovat a diskutovat, protože většina lidí zde v něho věří a má základ v bibli. Porozumění je vyloučeno.od log
Neverim v Boha a neverim ze prehovara v Biblii.
Pak jsi neznaboh a svou volbou jsi Boží odpůrce, přitom dobře znáš prostředí asd nebo křesťanů obecně. Jaké k tomuto postoji máš důvody, ví jen Bůh (v jehož existenci nevěříš).
Nezbývá Ti než popřát svobodnou cestu životem, jednou se Tvoje důvody pro nevěru dozvíme, protože Bohu anonymní nejsi, zná Tě, před ním identitu neukryješ.
Už na Tvoje připomínky, zjevně provokativní, nebudu reagovat. Připojuji se s Tomášovi, který navrhuje zablokovat Tvůj přístup sem.
Internet je veliký, jistě si najdeš jiné prostředí a budeš tam trávit čas jiným (nebo s jinými).
Nediskutoval snad Jezis s tymi, ktori mu neverili ?Hosť napísal: ↑27 Okt 2018, 15:23Aha, pak nemá cenu na Tebe reagovat a diskutovat, protože většina lidí zde v něho věří a má základ v bibli. Porozumění je vyloučeno.od log
Neverim v Boha a neverim ze prehovara v Biblii.
Casty argument “preconeplatistov“ je “lebo nova zmluva“. Sami si tym zdovodnuju cokolvek, co starocia platilo, ale im to uz nevyhovuje.ambassador napísal: ↑27 Okt 2018, 12:54
Ted Wilson je pouze můj bratr v Kristu. Není to můj nadřízený.
Ze sme vsetci knazstvo znamena, ze vsetci mame priamy pristup k oltaru. Neznamena to, ze Boh prestal viest svoju cirkev prostrednictvom povolanych vodcov.
Preco by Jezis povedal Petrovi, ze na nom postavi cirkev ? Preco mu Jezis povedal “pas moje ovecky“ ? Ambasador ma predstavu, ze su vsetci pastieri a ovecky neexistuju. Jezis to zjavne videl inak.
Nepovedal si snad ?Tomáš Plechatýý napísal: ↑27 Okt 2018, 12:26Ještě jsi měl dodat, že patřím k předpovězenému odpadnutí omega papám malé děti a tajně zašmodrchávám lidem sluchátka v kapse a schovávám jim jednotlivé vyprané ponožky.
Tak preco sa hnevas ?Tomáš Plechatýý napísal: ↑10 Apr 2018, 10:25
A to já zase souhlasím s Logem, že i když se cítím být křesťanem, tak z celé bible jsem Pavlem nahradil Mojžíše, někde i Ježíše (Ježíš na některých místech klade požadavky na dokonalost a staví laťku na nepřeskočitelnou úroveň a některé odpovědi dává jen v náznacích. viz. pro lidi je to nemožné, ale pro Boha není nic nemožné. Pavel už je polopatičtější.) A přiznám i to, že ani ohledně kompletního Pavla nebo kompletního NZ se neřídím 100%. Zkrátka vnímám některé věci jako zásadní jasné a podstatné a ty další jako méně jasné, nebo dokonce - přiznávám se - časem zastaralé. Nebo možná když nevím jak se k nim postavit, tak je vynechávám, přeskakuji a v praktickém životě nenaplňuji.
Nepytal som sa na “prednostne a izolovane“, ale na to, ci veris, ze Boh vedie predsedu CASD alebo nie. Ak tomu stale nerozumies, alebo nechces rozumiet, veris, ze Boh dal Tedovi Wilsonovi dar viest cirkev ako o tom ucil Pavol ?ambassador napísal: ↑27 Okt 2018, 14:56 Nevěřím, že Bůh přednostně a izolovaně vede Teda Wilsona k těm krokům ke kterým politickou diplomacií směřuje církev a delegáty.
A v Cirkvi Boh niektorých ustanovil po prvé za apoštolov, po druhé za prorokov, po tretie za učiteľov, potom sú zázraky, ďalej dary uzdravovať, pomáhať, viesť, dar rozličných jazykov. Sú vari všetci apoštolmi? Sú všetci prorokmi? Všetci učiteľmi? Robia všetci zázraky? Majú všetci dar uzdravovať? Hovoria všetci jazykmi? Vari všetci vysvetľujú?
Nepytal som sa, ci sa modlis za to, aby mal pravdu, ale za to, aby ho viedol. Viem, ze nemodlis, no je tak ostudne si to nahlas priznat ? Manipulovat otazkou je nefair.
Nezmyselna veta, ale bezny krestansky zargon. Ide tu o prosbu. Prosba bud vypocuta je, alebo nie je. Nemoze byt vypocuta inak, nez bolo prosene. To by znamenalo, ze nebola vypocuta. Uvedomujes si to ?ambassador napísal: ↑27 Okt 2018, 14:56 Věřím, že Bůh vyslýchá modlitby jinak než je naše soběstředná vize.
Ak si neuvedomujes, ze pouzivas nezmyselny zargon, dam Ti priklad. Zamestnanec prosi riaditela o zvysenie platu. Riaditel mu nielenze plat nezvysi, ale mu este prida pracu. Nebolo by vrcholom cynizmu a absurdity tvrdit, ze “riaditel vypocul prosbu zamestnanca ale inak nez bola jeho sebestredna vizia“ ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní