Hodnota času.

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Hodnota času.

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Log

nie som povinný ti odpovedať

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

Viktorrealita napísal: 04 Feb 2020, 15:25 Log

nie som povinný ti odpovedať
Možná by sis měl Viktore promyslet priority.
Nejsi ani povinný tu všem vyhlašovat svou teologii stále dokola jako offtopic k jakémukoliv jinému tématu a vláknu, přesto to děláš.

Asi jsi přesvědčený že tím někomu sloužíš a prospíváš.

Ale jinak nevidím ve tvých příspěvcích ani znak toho že nasloucháš tomu co chce druhý říci ani ochotu zkusit se vcítit do jeho světa ani upřímnost a ochotu mluvit sám za sebe ze srdce.

Slyším naučená slova, fráze, teologii, zbožné věty, obranu vlastní víry argumenty v kruhu a nálepkování ostatních názorů, neochotu odpovědět na položené otázky, které se ti zdají že by tě snad mohlo zahanbit říci, že jsi třeba ještě neviděl Boha.

Není fér abych mluvil obecně a za ostatní,ale za sebe Ti mohu říci, že nejenom že mě takto už vůbec nebaví od Tebe cokoliv číst, ale ještě si o Tobě myslím, že svými příspěvky děláš špatnou reklamu Bohu, i pojmu křesťanské chování i tomuto fóru.

Na lidech si vážím, lidskosti, ochoty naslouchat, ochoty mluvit srozumitelně, ochoty mluvit upřímně, ochoty přiznat chybu pokud jí udělám, nebo přiznat nevědomost, vážím si rozvážnosti, a neuhýbání otázkám, než někoho odsoudím a onálepkuji.

Vím, že sám jsem horlivka a třeba tady teď tebe sepsouvám, takže ani já nesplňuji vše co bych si od druhých i tebe přál.

A vážím si lidí, co umí mlčet, když k tématu zrovna nemají co říci, nebo si nejsou jistí.

Kdysi tu přispívalo více lidí pod různou přezdívkou a i když ne tak často bylo to pestré.

My co tu píšeme častěji - otázka - Jestlipak jsme svou horlivostí a tapetováním nezválcovali další čtenáře a posluchače. Buď se přirozeně vyčerpala témata k řešení na tomto fóru, nebo se vyčerpala trpělivost ostatních s našimi reakcemi na ta témata.
Již mnohokrát tu jedinec založil konkrétní vlákno, kterého jsme se někteří zmocnili a přinesli mu tam vlastní dilemata, nebo úplně jiné téma nebo hádku z jiného vlákna. Nikdo není rád když mu jiní skáčou do řeči, dokončují za něj věty a to ještě mluví o něčem jiném než on chtěl.

Video o hodnotě času jsem ještě neviděl ale doufám, že vlákno bude nadále o něm a ne o střetu Log-Viktor a kdo kdy viděl Boha nebo jakékoliv jiné dvojici a jiném offtopicu.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Pre vsetkych ktorym sa nechce pozerat 3 minutove video to zhrniem takto:

1) Mame na zivot obmedzene mnozstvo casu

Tak to mi bolo evidentne.

2) Venujme ho tym, ktorych milujeme.

Pekny slogan, ale nie je jasne, ako KONKRETNE si to autor predstavuje alebo co KONKRETNE radi robit. Ludske vztahy su zlozite a neda sa jednoducho povedat venujte cas inym.

Vo vseobecnosti mozno s videom suhlasit ale Ameriku autor neobjavil. Je to len dalsi predajca teplej vody co sa chce na nas ucet obohatit.
Naposledy upravil/-a log v 04 Feb 2020, 22:14, upravené celkom 1 krát.

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Tomáš Plechatýý napísal: 04 Feb 2020, 16:45 Video o hodnotě času jsem ještě neviděl ale doufám, že vlákno bude nadále o něm a ne o střetu Log-Viktor a kdo kdy viděl Boha nebo jakékoliv jiné dvojici a jiném offtopicu.
Načo sa vyjadruješ, keď si neprečítal ani moje reakcie na toho človeka vo videu, ani nevidel to video? Ten človek má svojú stránku a preklepol som si ho, aj jeho vídeá na internete. Takže viem o čom píšem.

No obsiahle sa vyjadríš, keď si prečítaš pár reakcii na loga?

No a mlčať nebudem. Na to som tu, aby som nemlčal. Píšem nie na to, aby som sa páčil ľuďom.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Viktorrealita napísal: 04 Feb 2020, 20:51
Tomáš Plechatýý napísal: 04 Feb 2020, 16:45 Video o hodnotě času jsem ještě neviděl ale doufám, že vlákno bude nadále o něm a ne o střetu Log-Viktor a kdo kdy viděl Boha nebo jakékoliv jiné dvojici a jiném offtopicu.
Načo sa vyjadruješ, keď si neprečítal ani moje reakcie na toho človeka vo videu, ani nevidel to video? Ten človek má svojú stránku a preklepol som si ho, aj jeho vídeá na internete. Takže viem o čom píšem.

No obsiahle sa vyjadríš, keď si prečítaš pár reakcii na loga?

No a mlčať nebudem. Na to som tu, aby som nemlčal. Píšem nie na to, aby som sa páčil ľuďom.
Mluvíš tam, kde by jsi měl mlčet a mlčíš tam, kde by jsi měl mluvit.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný