Koronavorus aneb podávání rukou, objímání se, líbání se, a mytí nohou v CASD

Diskusia o všetkom ostatnom.
Rastislav

Re: Koronavorus aneb podávání rukou, objímání se, líbání se, a mytí nohou v CASD

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

log napísal: 11 Mar 2020, 21:23Otazka nie je ani tak, kde vznika, ale z coho vznika. Z nicoho ? Alebo z evolucie ? Alebo zo stvorenia ?
Keď boh tvoril živé bytosti musel niektoremu zvieratku strčiť do vnútra aj vírus, ......hlúposť že ?

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Re: Koronavorus aneb podávání rukou, objímání se, líbání se, a mytí nohou v CASD

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

V Itálii je situace natolik vážná, že je potřeba vzít v úvahu jejich styl současného chování.
Kupují si nějaké zásoby, ne proto, že by nebyla později možnost koupit pro nedostatek, ale proto, aby co nejméně vycházeli z domu. Nakupovat jde vždy jen jeden a to v době, aby nestál ve frontě. Chodí s rouškou, nezdraví se a nedotýkají se navzájem ani doma. Je to na základě soukromé informace z Itálie.

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

log napísal: 11 Mar 2020, 21:23 Otazka nie je ani tak, kde vznika, ale z coho vznika. Z nicoho ? Alebo z evolucie ? Alebo zo stvorenia ?
Boh je zvrchovaným Bohom. Vyzerá to že v neho neveríš. Nejako sa zabúda na zvrchovaného Boha a toto pripomenie svetu, kto je to Boh. Sú to rany, ktoré prichádzajú na tento globálny svet. Prečítaj si o faraónovi a rany, ktoré prichádzali na Egypt. Je to v Biblii.

Ešte v prvej polovici januára som mal sen o tomto koronavíruse v podobe ťažkého dýchania, ktoré sa približovalo, až nakoniec tá vysoká žena prestala dýchať a spadla na zem.

Ako to, že som mal takýto sen? Už vtedy som vedel, čo sa stane. Ak by nebolo Boha, tak skade by sa zobral u mňa ten sen?

Povedal som o sne svojmu synovi a manželke. Syn to vtedy odignoroval, no teraz sa nad tým zamýšľa.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Viktorrealita napísal: 13 Mar 2020, 07:45
Ešte v prvej polovici januára som mal sen o tomto koronavíruse v podobe ťažkého dýchania, ktoré sa približovalo, až nakoniec tá vysoká žena prestala dýchať a spadla na zem.

Ako to, že som mal takýto sen? Už vtedy som vedel, čo sa stane.
Nic si nevedel. A ak ano, mal si to povedat.
Dnes je zrazu kazdy mudrlant.

Viktorrealita
Kontaktovať používateľa:

log napísal: 13 Mar 2020, 07:52

Ako to, že som mal takýto sen? Už vtedy som vedel, čo sa stane.
Nic si nevedel. A ak ano, mal si to povedat.
Dnes je zrazu kazdy mudrlant.
Tu nejde o mňa. Predsa ti hovorím, že som mal sen a to nebol obyčajný sen. Zvuk ťažkého dýchania bol silný, ako v nejakom horore a približoval sa, až som uvidel tú vysokánsku štíhlu ženu, ktorá prestala v tom okamihu dýchať a ako bola dlhá spadla na znak na zem. Nevedel som hneď, čo to znamená, až keď sa začali objavovať správy o novom koronavíruse, čo spôsobuje dýchavičnosť a zlyhanie plúc. Dal som si to dokopy.

Manželke som vtedy povedal o tom sne a že zasiahne to celý svet. Syn nebol doma a keď prišiel z Nemecka, tak som mu to povedal. Aj to, že bude problém ísť za prácou, aby sa na to pripravil. Až teraz si to uvedomuje, keď sa to deje. Ešte som to povedal známej, čo som bol u nej rezať vinič. Chcel som to napísať aj tu, no nechal som to tak.

Rastislav

Pred nedávnom som tiež čítal o duševne chorom kresťanovi, starší vzdelaný chlap, docent a sugestívne tvrdil že mal sen a dokáže existenciu Boha. Samozrejme že nič nedokázal. Volal sa Miloslav Král aj knihu vydal.
Tvrdil samé hlúposti. Po svojom zážitku si vylámal zuby nožom a odviezli ho do blazinca.
Niekto má duchovnú cestu poriadne zatarasenú.

Viktorrealita
Kontaktovať používateľa:

Rastislav

Koronavírus je realitou aj pandémia je už realitou. Sám vidíš, na akých nohách stojí svet. Čo bude následovať uvidíme a aj aký bude jeho pád, uvidíme.

No a iba blázon hovorí vo svojom srdci - niet Boha.
Ž14 1...Blázon hovorí vo svojom srdci: Niet Boha. - Porušení sú a páchajú ohavný skutok. Neni toho, kto by činil dobré. 2Hospodin pozrel z nebies na synov človeka, aby videl, či je niekto medzi nimi rozumný, hľadajúci Boha. 3Všetci dovedna sa odvrátili: zkazení sú. Neni toho, kto by činil dobré, neni ani jedného.

Rastislav

Viktorrealita napísal: 13 Mar 2020, 12:49Neni toho, kto by činil dobré, neni ani jedného.

Viktorrealita
Kontaktovať používateľa:

Rastislav napísal: 13 Mar 2020, 13:59
Viktorrealita napísal: 13 Mar 2020, 12:49Neni toho, kto by činil dobré, neni ani jedného.
No a preto prišiel Ježiš Kristus - Syn živého Boha, aby spasil to, čo bolo zahynulo. A zase príde, aby tam, kde je On aj oni boli.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

log napísal: 11 Mar 2020, 21:23 Otazka nie je ani tak, kde vznika, ale z coho vznika. Z nicoho ? Alebo z evolucie ? Alebo zo stvorenia ?
Boh je zvrchovaným Bohom. Vyzerá to že v neho neveríš. Nejako sa zabúda na zvrchovaného Boha a toto pripomenie svetu, kto je to Boh. Sú to rany, ktoré prichádzajú na tento globálny svet.
Otazku si nezodpovedal. Vyhol si sa jej. Ako vzdy. Odpovede na nase otazky zial Tvoja teologia nema.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní