Vezmi svůj kříž

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
host-z

Re: Vezmi svůj kříž

Neprečítaný príspevok od používateľa host-z »

Zde je odkaz na vyjádření o nátuře.

Je to pod touto moji větou:

..Když nemůžeš nic, tak aspoň používáš svá oblíbená slova, která jsou okem do tvého nitra :)

Další věta je následující autorova rekce:

Nojo to je už navždy moje nátura :)

post15286.html#p15285

host-z

Neprečítaný príspevok od používateľa host-z »

Hosť napísal: 15 Sep 2020, 10:54 Kurt Müller bude nejspíš další pseudonym té samé osoby. Nikdo takový nejspíš nejestvuje.
Kurt Müller je skutečně náš bratr, je tedy adventista. Občas píše na fb nějaké své články. Žije v konkrétním městečku v libereckém kraji a chodí do konkrétního místního sboru casd. Není to fiktivní postava, ani pseudonym. Sice ví o ačostým, ale nesdílí se zde.
Svá zamýšlení rozesílá kromě fb i na email. Ale jeden host tu již psal, že je v podstatě neškodný. To by mělo stačit.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

host-z napísal: 15 Sep 2020, 14:45 Zde je odkaz na vyjádření o nátuře.

Je to pod touto moji větou:

..Když nemůžeš nic, tak aspoň používáš svá oblíbená slova, která jsou okem do tvého nitra :)

Další věta je následující autorova rekce:

Nojo to je už navždy moje nátura :)

post15286.html#p15285
Ty jsi skutečně padlý na hlavu, já jsem to napsal úplně v jiném kázání, tak proč to sem pleteš?

host-

Neprečítaný príspevok od používateľa host- »

Nereaguj na něho, nemá to význam. On se nechce změnit.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní