Kdyby to byly andělské jazyky, už by tisíce těch, kteří jimi "prý" mluví museli sepsat minimálně další Bibli, protože by v nich přijali tolik nových informací od Boha...

Kdyby to byly andělské jazyky, už by tisíce těch, kteří jimi "prý" mluví museli sepsat minimálně další Bibli, protože by v nich přijali tolik nových informací od Boha...
Ten NĚKDO napsal např. desítky knih, na rozdíl od drobných darů přítomnosti o kterých neví nikdo z nás vůbec nic a tak mu jsou ve skutečnsti na prd, i kdyby měly jakoukoliv hodnotu pro nás významnou.ambassador napísal:Překvapuje mě, že někteří mají potřebu zdůrazňovat dary Ducha tam někde v minulosti. "Tam někdo v zadu ho měl." Ten kdo neoceňuje drobné dary přítomnosti, nemůže postřehnout jejich skutečnou hodnotu.
Nelži, ve zkutečnosti jsi reagoval na tutu moji větu k mého komentáře:ambassador napísal:"Někdy se setkávám s lidmi, kteří podsouvají své vlastní domněnky, které dotyčný vůbec neřekl."
Minule jsem ti asi zapomněl odepsat:ambassador napísal:O tom, kdo lže to mě povídej. Položil jsem ti otázku v jiné sekci a neodpověděl jsi. Otázka zněla: Odkud čerpáš, že to co ti nepasuje u EGW, někdo napsal pod jejím jménem? Doposud jsi neodpověděl, to znamená, že si vymýšlíš a lžeš?
Dnes ti kladu jinou otázku: Kde čerpáš jistotu, že před EGW nikdo o darech nemluvil/nepsal?
mikim napísal:
O darech Ducha před EGW nikdo nic nemluvil...
To jsou tvé dvě odpovědí , jsou to dva silně rozdílné závěry.o nikom, kdo by měl dal prorocký stejně jako EGW, a splňoval všechny znaky pravého proroka podle Písma, stejně jako EGW, dávno před ní nic nevím.
Jaké jsou znaky pravého proroka podle Bible?... všechny znaky pravého proroka podle Písma,....
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný