Pozvánka

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Re: Pozvánka

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Host napísal:Na dané fb diskuzi každý vystupuje pod svým jménem. Jména správce a moderátora jsou známé.
Lída napsala: "...nebo se zeptá, bývá odkázán, že už se to řešilo".
Tak tenhle argument tam bývá často, právě od těch pro které je směrodatné co napsala EGW a teologové loajální vůči učení církve. Objevují se tam i další nešvary.
Děkuji za zodpovězení otázek.
Tak hodně štěstí k ukočírování a zachování dobré diskuse, ze které nebude člověk otrávený.
Zřejmě děláte dobrou práci.
Kvůli vám bych si ten facebook snad založila. (Pokud se mé rozhodnutí změní, jakože zatím to tak nevidím, tak v tom budete určitě hrát roli :)
Cestou do práce o tom ještě popřemýšlím.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

log napísal: 20 Apr 2018, 06:46
Hosť napísal: 20 Apr 2018, 06:14
Logu to by bylo něco pro tebe, tam by jsi si užil diskuzi.
Mozno, ale nechcem pouzivat spionaznu platformu ani skutocne meno. Staci, ze Boh vie, kolko mam vlasov na hlave, nechcem, aby to zistili aj ini.
Logu, internet není bezpečné místo ani pod přezdívkou. Kdo tě zná (či kohokoli jiného zde) dá si dokupy 5 a 5 a svou identitu neutajíš. Myslet si, že člověka nikdo nepozná, je jen iluze. Mně hrozně moc někoho připomínáš, ale neboj se, nebudu zde hádat nahlas. Tím jsem chtěla říct, že pokud by Ti facebook nevadil, klidně bys mohl do té diskuse vstoupit. Mně facebook vadí, takže já to také neplánuji.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný