Ve výše uvedené sérii je podivuhodná časová shoda a zázračná přesnost:
Zatím každé video má přesně 58 minut a 37 vteřin.
Neumím si to vysvětlit, že by to byl zázrak?
Kázání 25x Stephen Bohr
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kázání 25x Stephen Bohr
mikim napísal: ↑09 Jún 2018, 15:40Poslechnul jsem si prvních 5 přednášek a ve všech se objevilo něco o milosti, ve všech. Tento kazatel patří podle mne k nejlepším, kteří vykládají jednoduše a pravdivě Pravdu Boží.Tomáš Plechatýý napísal: ↑09 Jún 2018, 10:30 Většina Adventních hlasatelů pravdy nemá v sobě pevný křesťanství - evangelium o spasení z milosti skrze víru působící spravedlnost, bez skutků zákona.
A přitom se jako první pouští do přednášek nejtěžších a nejnesrozumitelnějších knih bible plných symbolů a odkazů - Zjevení a Daniel.
Dělal to už Miller a nikdy to nemohlo dopadnout dobře.
Touha po senzaci žene k novým unikátním výkladům a je ochotna kvůli nim přepisovat jasné základy evangelia.
Skutky zákona jsou stejně důležité jako skutky milosrdenství, nikdo kdo vědomě bude porušovat obojí nebude spasen.
Jan bych doplnil, že už je všech 25 přednášek k dispozici.
Pro Lídu a další pochybovače o správném dni odpočinku sobotě doporučuji poslechnout přednášku č. 15, kterou najdete třeba i zde:
https://www.youtube.com/watch?v=4cJauaNOgdM
Sobota je zcela nezpochybnitelný den Páně dle Písma a řk.církev ji změnila na základě tradice na neděli.
-
- Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Re: Kázání 25x Stephen Bohr
Děkuji, mikime, za doporučení, ale já mám téma vyřešené.
Neposlouchám žádný odkaz, který zde vložíš - to neber jako urážku, to v žádném případě. Dnes už řeším prostě jiné věci a účastním se pouze smysluplných diskusí.
A pokud zde řeším témata adventismu, tak už je to zase malinko z jiné perspektivy. Dnes už ne z jednoho okna, ale ze dvou. (Jiří Kupko, snad jsem se Tě nedotkla se svou odpovědí, teprve později mi došlo, že to mohlo vyznít jinak, než jak jsem zamýšlela).
Pokud budu chtít s přednáškou polemizovat, tak si ji pustím, ale zatím k tomu nevidím žádný důvod.
Čas je drahý a já ho chci využít v souladu s tím, jak věci vnímám.
Neposlouchám žádný odkaz, který zde vložíš - to neber jako urážku, to v žádném případě. Dnes už řeším prostě jiné věci a účastním se pouze smysluplných diskusí.
A pokud zde řeším témata adventismu, tak už je to zase malinko z jiné perspektivy. Dnes už ne z jednoho okna, ale ze dvou. (Jiří Kupko, snad jsem se Tě nedotkla se svou odpovědí, teprve později mi došlo, že to mohlo vyznít jinak, než jak jsem zamýšlela).
Pokud budu chtít s přednáškou polemizovat, tak si ji pustím, ale zatím k tomu nevidím žádný důvod.
Čas je drahý a já ho chci využít v souladu s tím, jak věci vnímám.
-
- Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný