Myslím tuto větu:mikim napísal:myslíš všechny články TP?
Přes ně tak a tak na všechny stránky http://www.adventismus.cz působí, jako propagace vlastní pravdy.
mikim napísal:Jo a v čem chytrolíne? Když napíšeš A napiš i B, jinak se jen ztrapňuješ.
100% přijatá milost je podmíněna nikoliv 50% poslušností a 50% činěním Boí vůle , ale 100% poslušností a 100% činěním Boží vůle, pokud to nepochopíš nebudeš v Božím království.
To jsem napsal TP ne Tobě, tak se toho nemíchej, když nevíš o čem je řeč, to slovo bylo zcela na místě na to co napsal, a jinak blb se v Písmu nevyskytuje ani 1x, tak mne nepoučuj.
Lída Rohalová napísal:Jen pro zajímavost: Sám říkáš lidem, že by měli dělat pokání, a když Tobě někdo na něco poukáže, tak odpovíš tímto posledním skvostem![]()
To záleží u každého na mnoha okolnostech. Nechceš, abych to rozebírala. OK. Pak ani Ty nerozebírej druhé.mikim napísal:už to nerozebírej, když píšu záleží na mnoha okolnostech i okolo mne...![]()
Lída Rohalová napísal:A pozor! Na Ambassadora taháš proslovy, že "nejen mne, ale i jiným". Mně do toho nepočítej. Ambassador je zde ten, kdo se snaží ostřit zrak lidí zde na Ježíše Krista a zakládá budující témata. Sledovanost ukazuje, co je v popředí zájmu na tomto fóru, a proto zde vítám Ambassadorův přínos!
A já zase nevidím nic špatného a sprostého na webu TP. Měř stejným metrem.mikim napísal:No vidíš zase vytrhuje moje jednotlivé věty různým lidem a skládáš z toho nevím co, zatím co jsem napsal si stojím a nevidím na tom nic špatného ani sprostého.
K Ambassadorovi se raději nebudu vyjadřovat. Jeho články ke mne nepromlouvají a jak je vidět ani reakce na ně od jiných žádná pomalu ani není a ani se nedivím.
Poslal jsi mi opět hromadu veršů (i ty, které na Desatero neodkazují) vytržených ze souvislostí. Stejně tak bych Ti mohla poslat tapetu s verši já. Nevidím v tom smysl. Smysl má věnovat se jednomu nebo dvěma veršům najednou.mikim napísal:Buď budeš hřešit přestoupení jakéhokoliv z Desatera přikázání, oběť za hříchy se ti nebude počítat a pak i zapomeň na milost.
Pouze ten kdo koná, činí, poslouchá, miluje, zachovává přikázání (neboli koná Boží vůli) tak pouze ten zvítězí a bude věrný až na smrt obdrží věnec života a bude spasen!
První větu považuji za upřímné a otevřené vyjádření. O spolupráci Ti tedy vůbec nejde. Tak řekni, jestli má smysl s Tebou komunikovat v diskusi.mikim napísal:Já si určitě žádnou spolupráci s bývalými adventisty nepředstavuji. O spolupráci nemůže být žádná řeč, maximálně si můžeme vyměňovat názory a upozorňovat na to, když někdo píše bludy a propaguje je veřejně na svých stránkách bez možnosti reakce. Ale pokud se TP bojí tak žádná veřejná reakce nebude. Pokud se nebojí ať založí ke každému svému článku zde vlákno kde bude možnost ke každému článku diskuze s odkazem u každého jeho článku na toto vlákno s diskuzí jinde (zde). Pokud to neudělá je to jen propagace jedné strany. Na mých stránkách příliš diskuze neprobíhá, protože není v celku co diskutovat, když píšu pravdu, která je dostupná všude na internetu, nicméně na několik emailů jsem už samozřejmě odepsal.
Ohledně Tomáše vytváříš falešné zdání, protože tvrdíš, že "pokud se nebojí, ať založí ke každému svému článku zde vlákno, kde bude možnost ke každému článku diskuze s odkazem u každého jeho článku na toto vlákno s diskuzí jinde (zde). Pokud to neudělá je to jen propagace jedné strany."
Tím vytváříš zcela falešný dojem, že pokud to neudělá, bojí se. A to je nepravdivé tvrzení, protože existují jiné důvody, proč to neudělá. Už to tu vysvětloval, ale Ty to nebereš v potaz. Nátlakovou metodou ho chceš donutit, aby udělal to, co Ty chceš.
A i kdyby to udělal, obávám se, že s Tebou nebude diskutovat, pokud nezměníš své chování. Smysl má jen smysluplná diskuse.
Pokud Ti ten web tak vadí, tak doporučuji, aby sis to vlákno založil sám. Nic Ti v tom nebrání.