VYCHVÁTENIE - podľa Sergeja Miháľa
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: VYCHVÁTENIE - podľa Sergeja Miháľa
Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí. Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
Tak proto se mě líbí laskavé, důstojné vyjadřování tohoto člověka i když né všechno vnímám přesně jako on: https://www.youtube.com/watch?v=JhpviX-ZVWw
Jedni druhé za důstojnější mějte................ Ne všechna slova z našich úst jsou vyjádřením důstojnosti k druhým.
Tak proto se mě líbí laskavé, důstojné vyjadřování tohoto člověka i když né všechno vnímám přesně jako on: https://www.youtube.com/watch?v=JhpviX-ZVWw
Jedni druhé za důstojnější mějte................ Ne všechna slova z našich úst jsou vyjádřením důstojnosti k druhým.
-
- Dátum registrácie: 18 Apr 2016, 22:35
Biblia stanovovanie dátumov udalostí na základe konštelácie nebeských telies hodnotí ako OHAVNOSŤ. Teda to, čo je pre teba "láskavé dôstojné vyjadrovanie" je v očiach Božích ohavnosť:ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí. Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
Tak proto se mě líbí laskavé, důstojné vyjadřování tohoto člověka i když né všechno vnímám přesně jako on ...
Keď vojdeš do zeme, ktorú ti dá Jehovah, tvoj Bôh, nebudeš sa učiť robiť podľa ohavností tých národov.
Nenájde sa u teba nikto taký, kto by viedol svojho syna alebo svoju dcéru cez oheň,
ani veštec ani planetár ani zaklínač ani čarodejník ani bosorák ani dopytujúci sa vešteckého ducha
ani vedomec alebo taký, ktorý by sa niečo pýtal mŕtvych.
Lebo ohavnosťou je Jehovovi každý, kto to robí,
a práve pre tie ohavnosti ich vyháňa Jehovah, tvoj Bôh od tvojej tvári. {Dt 18:9-12}
Z lidských úst NIEKEDY vychází MAZĽAVÉ MYDLO.ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí.
Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Co má společného můj komentář o slušnosti s tvým komentářem o stanovení datumu a mazlavém mýdle?Dušan Seberíni napísal:Biblia stanovovanie dátumov udalostí na základe konštelácie nebeských telies hodnotí ako OHAVNOSŤ. Teda to, čo je pre teba "láskavé dôstojné vyjadrovanie" je v očiach Božích ohavnosť:ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí. Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
Tak proto se mě líbí laskavé, důstojné vyjadřování tohoto člověka i když né všechno vnímám přesně jako on ...
Keď vojdeš do zeme, ktorú ti dá Jehovah, tvoj Bôh, nebudeš sa učiť robiť podľa ohavností tých národov.
Nenájde sa u teba nikto taký, kto by viedol svojho syna alebo svoju dcéru cez oheň,
ani veštec ani planetár ani zaklínač ani čarodejník ani bosorák ani dopytujúci sa vešteckého ducha
a práve pre tie ohavnosti ich vyháňa Jehovah, tvoj Bôh od tvojej tvári. {Dt 18:9-12}Z lidských úst NIEKEDY vychází MAZĽAVÉ MYDLO.ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí.
Naposledy upravil/-a ambassador v 03 Sep 2017, 10:48, upravené celkom 1 krát.
Stavím se za tebe Ambassadore.
Náš bratr v Kristu Dušan Seberíni sice horlí pro pravověrnost, ale nevadí mu odsuzovat někoho za uctivý komentář o někom dalším, protože v jeho vidění světa už je jasné, kdo je zlý a kdo si nezaslouží žádné ocenění ani zastání.
Dušane doufám, že Bůh bude jednou k nám i Tobě milosrdnější, než my k sobě navzájem.
Náš bratr v Kristu Dušan Seberíni sice horlí pro pravověrnost, ale nevadí mu odsuzovat někoho za uctivý komentář o někom dalším, protože v jeho vidění světa už je jasné, kdo je zlý a kdo si nezaslouží žádné ocenění ani zastání.
Dušane doufám, že Bůh bude jednou k nám i Tobě milosrdnější, než my k sobě navzájem.
-
- Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Myslím, že vyjádřit nesouhlas se dá jasně, ale slušně. A díky, ambassadore, že i skrze tebe se toto můžeme učit.
Jinak církví na Slovensku (a myslím tím církev různých denominací) kniha S. M. Vychvátenie opravdu hýbe. Datum 23. Septembra je velmi často skloňované. Nepřikládala jsem tomu tématu velkou důležitost, ale je to aktuálnější, než jsem si myslela.
Jinak církví na Slovensku (a myslím tím církev různých denominací) kniha S. M. Vychvátenie opravdu hýbe. Datum 23. Septembra je velmi často skloňované. Nepřikládala jsem tomu tématu velkou důležitost, ale je to aktuálnější, než jsem si myslela.
...Z lidských úst NIEKEDY vychází MAZĽAVÉ MYDLO.Dušan Seberíni napísal:Biblia stanovovanie dátumov udalostí na základe konštelácie nebeských telies hodnotí ako OHAVNOSŤ. Teda to, čo je pre teba "láskavé dôstojné vyjadrovanie" je v očiach Božích ohavnosť:ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí. Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
a práve pre tie ohavnosti ich vyháňa Jehovah, tvoj Bôh od tvojej tvári. {Dt 18:9-12}Z lidských úst NIEKEDY vychází MAZĽAVÉ MYDLO.ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí.
Zvlášť z těch Ambassadorových, většinou jsou jeho komentáře kecy o ničem, dokonce sám se tím pochlubil před časem, že mu takto napsal Admin. Těch jeho "komentářů" je už tolik, že to málo kdo čte, on si v některých článcích aniž by mu někdo odpověděl dokonce mluví v komentářích i sám se sebou a to o něčem svědčí...spíše bych to viděl na psychiatra...

-
Kiež by tomu tak bolo!Plechatý napísal:Dušane máš pravdu, že kdybych nebyl líný a tu knihu otevřel dříve, tak bych nemluvil prve tak zdrženlivě.
Předtím mi to od bratra Mihála přišlo zkousnutelné, ale když jsem se podíval do knihy,
tak se musím postavit proti tomu co a jak tam píše.
Ale ak aj ja stojím proti tomu, čo a ako píše, tak prečo som ja ten neslušný?
Len preto, že používam Božie Slovo a ohavnosť nazývam OHAVNOSŤ?
Nepochopil som, čo je v tvojej stupnici neosobných viet jasné a neslušné.Rohalová napísal:Myslím, že vyjádřit nesouhlas se dá jasně, ale slušně.
A práve to je sieť, do ktorej chytá.Plechatý napísal:Sergej Mihál na mě působil jako upřímný pokorný křesťan, hledající pravdu ze zjevení podle bible...
Má ohromnou znalost bible.
Väčšinu čitateľov ohúril citovaním Božieho slova
a pritom si neuvedomili, že vlastne vyberá z rôznych častí Božieho slova rôzne citáty,
zmiešava ich podľa svojej ľubovôle a robí z nich nechutnú preduchovnenú kašu.
-
Som rád, Tomy, že si sa už do knihy pozrel a poopravil si si názor na ňu.Plechatý napísal:Náš bratr v Kristu Dušan Seberíni sice horlí pro pravověrnost, ale nevadí mu odsuzovat někoho za uctivý komentář o někom dalším, protože v jeho vidění světa už je jasné, kdo je zlý a kdo si nezaslouží žádné ocenění ani zastání.
Ale mrzí ma, že názor na mňa maš taký ako máš.
Ja som typ berejského kresťana:
... prijali slovo s celou ochotou a zkúmali písma každý deň, či je tomu tak. {Sk 17:11b}
Miháľ podsúva tvrdenia a potom ten istý Miháľ dokazuje „že je tak“.
Ja čítam tvrdenie a v Biblii overujem „ČI JE TAK“.
No a preto sa mnohým nepáčim.
A teraz k veci.
Väčšinu čitateľov Miháľ ohúril odvolávkami na údaje z NASA a spájaním dátumov s biblickými udalosťami.
A pritom si málokto overil, že často tára a podsúva nepravdy.
Napríklad podľa neho štvrtá tetráda ohlasovala úžasnú udalosť - vznik štátu Izrael.
Na prvý pohľad úžasné.
- Ibaže Ben Gurion ohlásil vznik štátu Izrael 14. 5. 1948
a tetráda zatmení Mesiaca začala až o rok neskôr.
A zatmenie Slnka prišlo až o dvaapol roka neskôr.
Takýchto lacných ohurujúcich trhákov tam má plnú putňu.
A je to postavené na predpoklade, že drvivá väčšina čitateľov si to nebude overovať.
-
Na nějaké mé stupnici nezáleží. Ale zkus si, Dušane, přečíst zpětně svá slova, jakobys ty byl tím, komu jsou adresována. Odpověď by se ti měla odkrýt. Pokud by ti i pak zůstávala odpověď nejasná, ráda ti odpovím znovu a úplně konkrétně.Dušan Seberíni napísal:Nepochopil som, čo je v tvojej stupnici neosobných viet jasné a neslušné.
-
Pozorně si po sobě přečti svá slova, jako kdybys ty byl ten, komu jsou určena. Pokud se ti výsledný dojem nebude líbit, slůvko "omlouvám se" řeší mnohé. A pokud v tom nebudeš vidět problém, tak no comment.mikim napísal:...Z lidských úst NIEKEDY vychází MAZĽAVÉ MYDLO.Dušan Seberíni napísal:Biblia stanovovanie dátumov udalostí na základe konštelácie nebeských telies hodnotí ako OHAVNOSŤ. Teda to, čo je pre teba "láskavé dôstojné vyjadrovanie" je v očiach Božích ohavnosť:ambassador napísal:Stále je ještě na světě dost lidí, kteří nepodléhají trendu tohoto světa. Mám na mysli způsob vyjádření k dílu druhých lidí. Z lidských úst většinou vychází, to čím srdce oplývá.
Zvlášť z těch Ambassadorových, většinou jsou jeho komentáře kecy o ničem, dokonce sám se tím pochlubil před časem, že mu takto napsal Admin. Těch jeho "komentářů" je už tolik, že to málo kdo čte, on si v některých článcích aniž by mu někdo odpověděl dokonce mluví v komentářích i sám se sebou a to o něčem svědčí...spíše bych to viděl na psychiatra...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný