Myslím, že to neplatí jen v rámci matematiky

Co je podle vás věda a co věda není?ja007 napísal:Otazka je, co je veda a co veda nie je.
Veda je (podľa mňa) súhrn poznatkov, ktoré potvrdzujú pravdivosťKarel napísal:Co je podle vás věda a co věda není?ja007 napísal:Otazka je, co je veda a co veda nie je.
To byla otázka přímo pro [mention]ja007[/mention]. Vy byste měl finišovat s videem pro předpotopní model světaDušan Seberíni napísal: Veda je (podľa mňa) súhrn poznatkov, ktoré potvrdzujú pravdivosť
STVORENIA A STVORENSTVA,
oznámenú podľa
STVORITEĽOVHO SLOVA.
Veda nie je (podľa mňa) všetko ostatné, čo pravdivosť Stvoriteľovho Slova vyvracia.
To ovšem neznamená, že nemáme podrobovať všetko skúmaniu.
Dokonca ani pokus o vyvrátenie Božej správy nie je ešte vzburou proti Bohu.
Viď zákon negácie negácie. Ale práve podľa tohto zákona musí veda jednoznačne potvrdiť pravdivosť Stvoriteľových Slov.
Ak nie, buď je v postupe skúmania chyba, alebo nejde o vedu.
Karel, radiouhlikova metoda je nastroj, ktory nam moze pomoct zistit vek biologickej vzorky na zaklade radionuklidov ktore v nej zostali. Aby bola dokonala, museli by sme predpokladat, ze vsetky podmienky az do tohto casu boli idealne a nemenne. Ziadne z izotopov by sa nemali zo vzorky stratit. Takze ak si niekto mysli ze vsetko je a bolo idealne a nemenne, nech na tom stavia svoju vieru.Karel napísal:Co je podle vás věda a co věda není?ja007 napísal:Otazka je, co je veda a co veda nie je.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných