Šetríme cirkevné peniaze

Diskusia o cirkevnej organizácii.
Jano

Re: Šetríme cirkevné peniaze

Neprečítaný príspevok od používateľa Jano »

Zaujímavá teória, ale že by sa pod príspevok podpisoval je asi len zbožné prianie niekoho :D . Ináč, zrazu sa zaregistrovalo 5 užívateľov (Sherlock Holmes, abc, gogo, mandarinka, daniel) v rovnakom čase ( http://acos.tym.sk/memberlist.php?start=25 ) a anketu vedie F.V. :D . Anketa bola asi aj dnes riadne zmanipulovaná :(.

ngma
Dátum registrácie: 03 Mar 2015, 19:09
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ngma »

[quote="Jano"]

JO CIA máš zaujímavé vedomosti akoby blízko Františka ::scratch:: , prípadne mám dojem /rád by som sa mýlil/ že si užívateľ tiež podobných medikamentov???? ::boredom::

Tých agentov na tak malú cirkev je priveľa, nehovoriac o ich vkuse ::shhh:: ale je posledná doba, no priatelia cirkev nepatrí ani agentom, ani ich posluhovačom, patrí samotnému Bohu....hlavy hore dnes je deň, kedy sa môžeme rozhodnúť, komu chceme slobodne slúžiť a taktiež kto bude zodpovedne, s láskou a porozumením pásť túto cirkev ::bye::

JO CIA

Neprečítaný príspevok od používateľa JO CIA »

Všetci sa stretneme v mojej kancelárií. Prestaňte používať enigmu, Briti už o všetkom vedia, Turning im pomohol.

Rajon
Dátum registrácie: 12 Jan 2015, 22:33
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Rajon »

Tak teraz už neviem, kde je sever. Pomôžete mi porozumieť posledným niekoľkým príspevkom. Nerozumiem reči vášho kmeňa.
A možno by bolo dobré začať na tejto stránke používať aj tlačidlo s výkričníkom pri niektorých príspevkoch. (Výzva platí aj pre mňa samého). Na niektorých bežných stránkach (nie kresťanských!) by už niektoré príspevky boli dávno vymazané, kvôli porušeniu pravidiel slušnej diskusie, trollovaniu, príspevkov mimo témy atď.

Prísne sa tiež posudzuje dvojitá registrácia, ak sa na to príde (neviem, či tu taká je, ani, či sa to dá bez toho, aby sa na to prišlo).

cogito
Dátum registrácie: 12 Mar 2015, 10:13
Zbor: Anonymov
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa cogito »

Vraj sa bude pracovná časť presúvať na ďalší týždeň. Zaujímalo by ma, kto rozhodol o tom, že na Slovensku bude trvať iba jeden deň, keď inde sa bežne zasadá 2 dni. Predpokladám, že delegáti majú preplatené cestovné náklady. Znamená to, že u nás si môžeme dovoliť platiť cestu toľkým ľuďom hneď dva razy? Šetrime cirkevné peniaze!

Jano

Neprečítaný príspevok od používateľa Jano »

Asi by už niekoho dnes mali zvoliť, neviem si predstaviť, že by to malo trvať v tejto atmosfére ešte týždeň. Ale stále to nie je isté, že sa to odloží. Vyčkajme :) . Zaujímalo by ma, či výbor toto (podľa môjho názoru) nezmyselné skrátenie konferencie schválil a prečo :) . Som rád, že tam bude nové vedenie, ale ::shhh:: ...

Milan Nosal

Neprečítaný príspevok od používateľa Milan Nosal »

Ak chcete transparentnost od vedenia, budte aj vy transparentni, a chodte cestami, ktore na to su urcene (delegati zo zborov na konferencii, a dalsie oficialne cesty) a nepiste vase osobne nazory (ktore mozno vychadzaju zo skutocnosti, ale urcite ju neopisuju) anonymne na neoficialnej stranke. Tu si nakydate, a o mesiac sa budete cudovat ze akoto ze sa nic nezmenilo. Pred tyzdnom bola konferencia, a nik z delegatov ziadnu z tychto otazok alebo navrhov na konferencii nepolozil. Viem to lebo som tam bol. Mozem tu dnes kritizovat Fica (alebo akehokolvek ineho politika) ale ak cez volby budem sediet doma a inak sa nezaujimat, tak mi toto kritizovanie nijako nepomoze k zmene.

clen2000

Neprečítaný príspevok od používateľa clen2000 »

Ahoj MIlan,
kedze si bol na konferencii, mal by si vediet, ze tam nebol ziadny priestor na to, aby delegat podal nejaky podnet alebo navrh nesuvisiaci so schvalenou agendou. Nikdy sa tam nik nespytal nieco ako "Ma niekto nejaku pripomienku / navrh na zlepsenie fungovania cirkvi?" alebo podobne. Bol som tam aj ja, tak viem. Dokonca, ak si to postrehol, tato konkretna konferencia bola skratena na jeden den aj preto, lebo sa zrusila moznost podavania navrhov (od jednotlivych zborov) do agendy konferencie, co v minulosti bolo mozne. Takze tvoje odvolavanie sa na konferenciu ako (sposob riesenia problemov, ktore trapia clenov) je dost od veci.

Katka

Neprečítaný príspevok od používateľa Katka »

Sofi napísal:Ked už hovoríme o O.P. ,
jeho staršia dcéra robila (alebo stále robí?) nejakú prácu pre združenie. Na základe čoho asi?

Prepáčte ale mňa by veľmi zaujímalo odkiaľ idú tieto absolútne nepresné informácie :)

Panana

Neprečítaný príspevok od používateľa Panana »

Katka napísal:
Sofi napísal:Ked už hovoríme o O.P. ,
jeho staršia dcéra robila (alebo stále robí?) nejakú prácu pre združenie. Na základe čoho asi?

Prepáčte ale mňa by veľmi zaujímalo odkiaľ idú tieto absolútne nepresné informácie :)
Keď sú nepresné, tak nie sú nepravdivé a stačilo by ich upresniť? ::scratch::

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných