Bible......?
Re: Bible......?
Čo tak skúsiť iný preklad?
"Nebudeš sa im klaňať ani im slúžiť, lebo ja som Hospodin, tvoj Boh, Boh žiarlivý, ktorý trestá viny otcov na synoch do tretieho i štvrtého pokolenia tých, čo ma nenávidia,"
"Nebudeš sa im klaňať ani im slúžiť, lebo ja som Hospodin, tvoj Boh, Boh žiarlivý, ktorý trestá viny otcov na synoch do tretieho i štvrtého pokolenia tých, čo ma nenávidia,"
Ja neviem, ci je to absurdita. Zavisi ako si definujes radost, stastie. Yogananda povedal - nauc sa byt kludny a budes vzdy stastny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:20 Ďalšia absurdita:
"Stále sa radujte,neprestajne sa modlite!"
1.Tes 5
Dá sa to? Úprimne, byť stále radostní dokážu len ľudia s duševnou poruchou, nechcem sa samozrejme nikoho dotknúť.
Samozrejme, ze sa neda zakazat si myslienky. Ci Ta nieco napadne alebo nie, to neovplyvnis. Ale ako myslienky zivis a rozvijas alebo dusis, to je vecou vole.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:20 Ďalšia absurdita. Zakazuje nám myšlienky. Dá sa porozumieť zákazu skutkom, napr. práca v sobotu, nekradnúť, ale neviem doteraz, ako sa dá zabrániť niektorým myšlienkam.
Mozes skusit iny preklad, ak je spravny. Ale tento je nespravny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:56 Čo tak skúsiť iný preklad?
To môže platiť len za ideálnych podmienok. Dokiaľ sa ti nezrúti svet.Sasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:00Ja neviem, ci je to absurdita. Zavisi ako si definujes radost, stastie. Yogananda povedal - nauc sa byt kludny a budes vzdy stastny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:20 Ďalšia absurdita:
1.Tes 5
Dá sa to? Úprimne, byť stále radostní dokážu len ľudia s duševnou poruchou, nechcem sa samozrejme nikoho dotknúť.
Tento bude vyhovovať?Sasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:05Mozes skusit iny preklad, ak je spravny. Ale tento je nespravny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:56 Čo tak skúsiť iný preklad?
" You shall not bow down to them or worship them; for I, the Lord your God, am a jealous God, punishing the children for the sin of the parents to the third and fourth generation of those who hate me"
Co to znamena, ze sa Ti zruti svet ? Choroba ? Chudoba ? Sklamanie ? Ak veris v nebo, mozem byt aj tak stastny. Ak beries vsetko ku svojmu prospechu, taktiez.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 22:07To môže platiť len za ideálnych podmienok. Dokiaľ sa ti nezrúti svet.Sasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:00Ja neviem, ci je to absurdita. Zavisi ako si definujes radost, stastie. Yogananda povedal - nauc sa byt kludny a budes vzdy stastny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:20 Ďalšia absurdita:
1.Tes 5
Samozrejme nie je clovek ktory by nezazil nestastie.
Ale dat kurz svojmu zivotu je vraj mozne. Neviem.
Happiness depends to some extent upon external conditions, but chiefly upon mental attitudes - Yogananda.
Nevyhovujuce. Original hovori jasne - navstevujem.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 22:09Tento bude vyhovovať?Sasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:05Mozes skusit iny preklad, ak je spravny. Ale tento je nespravny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:56 Čo tak skúsiť iný preklad?
" You shall not bow down to them or worship them; for I, the Lord your God, am a jealous God, punishing the children for the sin of the parents to the third and fourth generation of those who hate me"
Thou shalt not bow down thyself to them, nor serve them: for I the Lord thy God am a jealous God, visiting the iniquity of the fathers upon the children unto the third and fourth generation of them that hate me; King James VersionSasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:17Nevyhovujuce. Original hovori jasne - navstevujem.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 22:09Tento bude vyhovovať?Sasko Jasko napísal: ↑21 Okt 2023, 22:05Mozes skusit iny preklad, ak je spravny. Ale tento je nespravny.Neregistrovaný napísal: ↑21 Okt 2023, 21:56 Čo tak skúsiť iný preklad?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný