Víra pak znamená......

Táto sekcia je určená pre vaše vlastné práce. Možno občas dáte na papier zaujímavú úvahu založenú na vašom vlastnom štúdiu Biblie a radi by ste sa nimi podelili ... Tu je ten priestor.
Sasko Jasko

Re: Víra pak znamená......

Neprečítaný príspevok od používateľa Sasko Jasko »

A na moju jednoduchu otázku nechceš odpovedať.

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.

No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.

Sasko Jasko

Viktorrealita napísal: 15 Sep 2023, 05:21 Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.

No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.
Do kralovstva pokoja a radosti vstupil aj Sasko Jasko. Len nevedel ze to niektori volaju kralovstvo Bozie.

Sasko Jasko

Sasko Jasko napísal: 15 Sep 2023, 05:45
Viktorrealita napísal: 15 Sep 2023, 05:21 Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.

Do kralovstva pokoja a radosti vstupil aj Sasko Jasko. Len nevedel ze to niektori volaju kralovstvo Bozie.
Iní to nazývajú Salám alebo iní Zen. Niekto kráľovstvo Božie

Sasko Jasko

Sasko Jasko napísal: 15 Sep 2023, 06:11
Sasko Jasko napísal: 15 Sep 2023, 05:45
Viktorrealita napísal: 15 Sep 2023, 05:21 No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.
Iní to nazývajú Salám alebo iní Zen. Niekto kráľovstvo Božie
Ataraxia.

Sasko Jasko

Sasko Jasko napísal: 15 Sep 2023, 06:16
Sasko Jasko napísal: 15 Sep 2023, 06:11 Iní to nazývajú Salám alebo iní Zen. Niekto kráľovstvo Božie
Ataraxia.
To je cieľ ku ktorému človek môže smerovať, moze sa priblížiť, ale samozrejme nikdy nedosiahne na sto percent.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných