Víra pak znamená......
-
- Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
- Kontaktovať používateľa:
Re: Víra pak znamená......
Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.
No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.
No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.
Do kralovstva pokoja a radosti vstupil aj Sasko Jasko. Len nevedel ze to niektori volaju kralovstvo Bozie.Viktorrealita napísal: ↑15 Sep 2023, 05:21 Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.
Iní to nazývajú Salám alebo iní Zen. Niekto kráľovstvo BožieSasko Jasko napísal: ↑15 Sep 2023, 05:45Do kralovstva pokoja a radosti vstupil aj Sasko Jasko. Len nevedel ze to niektori volaju kralovstvo Bozie.Viktorrealita napísal: ↑15 Sep 2023, 05:21 Kto vierou prijíma evanjelium pokoja - evanjelium Ježiša Krista, tak ma v srdci radosť a pokoj. Je v kráľovstve Božom, lebo Boh kraľuje v takom srdci svojím Slovom - Duchom. Ja som ho prijal a za to som nekonečne vďačný jedine Bohu a som v tomto kráľovstve pokoja a radosti. To kráľovstvo sa dá vidieť srdcom.
Ataraxia.Sasko Jasko napísal: ↑15 Sep 2023, 06:11Iní to nazývajú Salám alebo iní Zen. Niekto kráľovstvo BožieSasko Jasko napísal: ↑15 Sep 2023, 05:45Do kralovstva pokoja a radosti vstupil aj Sasko Jasko. Len nevedel ze to niektori volaju kralovstvo Bozie.Viktorrealita napísal: ↑15 Sep 2023, 05:21 No a chcem, aby aj ostatní uverili a mali v srdci tento pokoj a vstúpili do tohoto kráľovstva pokoja a radosti.
To je cieľ ku ktorému človek môže smerovať, moze sa priblížiť, ale samozrejme nikdy nedosiahne na sto percent.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných