V úvode tvojich slov som zachytil, že píšeš o mne, a potešil ma ten vedecký titul, ktorý som obdržal.
Čo sú pre niekoho grcky, to je pre iného logika a pravda. Ale väčšinou je to vždy tak že, keď niekomu dôjdu argumenty aby obhájil to čo tvrdí v prezentácii alebo diele, či aby odvrátil kritiku jeho myšlienok prezentovaných, začne útočiť osobne a napádať autora kritiky jeho diela namiesto toho aby argumentoval vecne.
Ty sa vlastne bojíš akejkoľvek diskusie o tom, čo si zosnoval, pretože si si vedomí, že to neobstojí ani pred vedou, ani pred fyzikou ani pred princípmi, ktoré sú nám známe, ale hlavne to neobstojí pred Bibliou. Na túto tvoju neschopnosť čokoľvek z toho, čo tvrdíš dokázať, priblížiť, objasniť a obhájiť, niekoľko-krát preventívne vo svojej spleti myšlienok vo videu upozorňuješ. Asi preto, aby si nebol konfrontovaný niekým iným a aby si neukázal, že nevieš odpovedať. Nepovolenie komentárov k videu je toho dôkazom a na youtube hodnotené zle.
Niečo sa síce pokúšaš vysvetliť alebo nájsť na to nejakú analógiu, ako v prípade dopadu asteroidu do vody k čomu si našiel prirovnanie ako by skočil človek do plnej vane

Všetko to, čo si vo videu vymýšľaš nie je podľa Biblie.
Mne je jedno aký si človek a je mi jedno, čo o mne tu budeš písať. Nazývaj ma pokojne akokoľvek a vyjadruj sa slobodne, ako ti príde. Veď z každého ide von to, čo je v ňom. A to vidno aj na tvojej brožúrke aj v tvojich videách. Hodnotím len to, čo si vytvoril ako svoju video prezentáciu o teórii stvorenia podľa teba, po obsahovej a argumentačnej stránke, lebo ju vydávaš za stvorenie podľa Biblie.