Ono to mělo ještě zajímavou dohru. Se svým tehdejším "vyvoleným" jsme byli po celou dobu té akce v kontaktu. Pak se naše cesty rozešly a viděli jsme se jen velmi zřídka. Po letech jsme se sešli mimo území ČR a SR. Nebylo to plánované, byl to spontánní nápad. V době naší zahraniční schůzky jsem už byla zadaná, můj přítel o té schůzce věděl.
Při setkání jsme vzpomínali na staré časy. Mohli jsme si také říct o některých našich duchovních zápasech. A tak jak pomohla jednomu člověku moje zkušenost z PGM, tak i mně pomohla sdílená zkušenost mého dávného "idolu", protože se dotýkala i mých vlastních otázek a hledání odpovědí. S tou pomocí to ale asi bylo vzájemné.
Vypozorovala jsem, že pokud jsou lidé schopni se před sebou otevřít, jejich víra může růst. V bezpečném prostředí se lidé navzájem podepřou a povzbudí, a přestože na tom nemusí být duchovně zrovna dobře, jejich víra bude moci růst. V prostředí, ve kterém se bezpečně necítíme, chceme naši duchovní krizi "utajit", a ta pak vypukne s ještě větší silou a velikostí bude připomínat Amazonku.
Toto v žádném případě nepíšu jako hodnocení něčí konkrétní víry, ať je jakákoli. Píšu to proto, abychom zkusili ve svých společenstvích vytvářet bezpečné prostředí. Vrátí se nám to.
Nevypočutá modlitba
-
- Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nevypočutá modlitba
Ezoterikom "neverim ani to ze dychaju". Jeden (guru Jara) vyliecil v Cesku zavedenim svojho penisu do vaginy stovky ceskych ezotericok. My tomu hovorime sex, ale ezotericky "vyliecenie". Tito ludia vnimaju svet "svojskym" sposobom.
Re: Nevypočutá modlitba
Kto chce psa biť si nájde. Medzi každou skupinou ludí sú ludia čo kazia dobré meno tej danej skupine. faraár - kurevník, politik - korupčník, lekár - podvodník, kresťan - fanatik, muslim - atentátnik. To že guru Jára súložil pri každej meditácii a našiel na to dostatok žien je jeho šikovnosť.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný